de ce credeti in naturisti dar nu in doctori?
Raspunsuri - Pagina 38
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by cl
Inca ceva. Bun, exista placebo.
VICTORIEEEEE
![](icon_smile_big.gif)
Pai efectul placebo nu e un lucru rau. Din päcate insä e si instabil si subtil.
Homeopati sint sarlatani deoarece pretind ca pot obtine efecte net favorabile in comparatie cu placebo cand nici un studiu concludent nu arata asta.
Motiv pentru care, repet, Elvetia, Germania si Olanda i'au pus acolo unde trebuie.
In preistoria medicinei. Nu poti sa nu decontezi din asigurarile medicale vinul rosu care clar are efect benefic si in schimb sa'i plateste sarlatanului retetele cu pureci pisati.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
quote:
Originally posted by cl
Inca ceva. Bun, exista placebo. Acum, intrebare de baraj: daca exista placebo si in medicina alopata, si in cea homeopata, de ce sunt facuti sarlatani doar medicii homeopati?
Pentru ca, spre deosebire de acidul acetilsalicilic, care e detectabil in pastila de aspirina, atomii (macar unu' :-)) si amprenta energetica a scoartei de salcie nu exista/nu sunt detectabile in bilutele respective.
Si, pentru ca, cum zicea o adepta a homeopatiei, homeopatii nu doresc sa castige premiul acela de un milion de dolari. Nu vor sa dovedeasca nimic atata timp cat, efectele grozave ale homeopatiei se vad in costul primei consulatii, care merge in unele cazuri pana la 200 RON.
Tipa respectiva zicea ca dovada mai buna de atat nu poate exista
![](alcool.gif)
P.S. Eu nu consider homeopatii sarlatani. Am mai zis de ce.
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cl/cl.jpg)
cl spune:
Aline, nu te bucura, ca n-ai de ce. Ti-am mai zis ca-s blonda. Am zis ca hai, treaca de la mine (fie si-un lup mancat de oaie ). Pe bune, exista sau nu, putin imi pasa. DAR, ma asteptam sa recunosti si tu, macar asa, cu jumatate de gura
, ca e posibil ca sa fie ceva si cu homeopatia asta (nu, nu la sarlatanie ma refer).
Hai sa-ti mai bag un fitil, ca vad ca n-ai vazut emisiunea de aseara (sau nu vrei sa spui ). A invitat Nasul o pleiada de "vindecatori". Cromoterapie, cristaloterapie, aromoterapie...gaseai tot ce vroiai, inclusiv cititori de aure si alte minuni. Si frumusetea stii care a fost, afirmatia unuia: "mai degraba cred in ele ateii, decat credinciosii". Fara sa vreau, m-am gandit la tine
si am regretat ca nu am numarul tau de telefon (ca sa-ti spun de emisiune, nu sa-ti cer o intalnire
). Poate reusesti sa-i vezi reluarea, e foarte interesanta
.
denizel spune:
Atomii exista in remediile homeopate? In fiecare biluta exista macar un atom din substanta initiala?
Pai daca e pe-asa, io iarasi trec la sceptici :-))
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Llaura spune:
quote:
Originally posted by denizel
Atomii exista ?
Hai ma ca eu glumeam, normal ca atomii exista, toata smecheria e in felul in care sunt aranjati
![](floare.gif)
Oricum, bun venit indarat la sceptici!
![](icon_smile_big.gif)
denizel spune:
Hai ma Laura, razi de mine, 'ai? :-))
Ma gandeam ca am uitat tot ce citisem in legatura cu pro-homeopatia si ma pregateam sa calculez acum cati atomi de aspirina sunt in doo aspirine :-))
Si, nu, nu glumeai! Exista atomii de zaharoza, nu? :-))
denizel spune:
Llaura spune:
quote:
Originally posted by denizel
Hai ma Laura, razi de mine, 'ai? :-))
cati atomi de aspirina sunt in doo aspirine
Deloc, this kind of stuff is my bread and butter
![](icon_smile_big.gif)
Va las, ma duc sa imi numere astia atomii.