Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
laura_dimitris spune:
Buna dimineata zuzulici !!!
Laura, eu am luat la prima sarcina pentru arsurile care m-au omorat Rennie. Tot un fel de dicarbocalm si-mi spunea badiu ca este bine sa le iau ca au si calciu in ele.... Acum, parca nu am mai vazut medicamentul acesta in farmacii... Mie imi facea foarte bine acela rosu nu cel verde cu menta!!
Carmilia, felicitari pentru eco !!! Te cred ca nu-ti poti deslipi ochii de pe fotografii..... Eu si acum ma mai uit pe fotografiile de la ecografiile lui dimitris.... Unde ai facut eco ?
Astazi am fost la medicover si mi-am facut analizele recomandate.
Vreau sa ma programez si eu pentru eco de 12 saptamani. Medicul meu mi-a zis ca o facem la el la cabinet dar nu stiu daca imi va da fotografii sau nu... Si, este buna si o opinie in plus... Oricum, apropo de triplu test... si mi-e mi-a spus ca trebuie sa-l fac. Si eu sunt "posesoarea" mandra a 34 de ani
Dupa amiaza cand imi este - fara exceptie!- foarte rau mi se pare ca este mult mai greu la a doua sarcina... Ma asteptam sa fie la fel ca la Dimitris.... cand nu am avut absolut nicio problema! Nu am avut greata vreodata, nu am varsat, nu m-a durut nimic... Arsurile ce au inceput dupa 6 luni si somnolenta dar astea deja nu se mai pun...
In schimb acum, dupaamiaza mi se umfla burta ingrozitor. Sunt ca un butoi de la sani in jos.... Nu-mi explic de ce. Nu pot respira si daca ma vezi in acele momente juri ca sunt in 5-6 luni... Dimineata cand ma scol nu mai am nimic.... Burta revine la normal. Culmea este ca nu m-am ingrasat niciun pic. Port aceleasi haine dinainte sa fiu gravida pana dupaamiaza. In schimb seara.... iau haine de la barbata-meu ca sa pot respira ca ale mele ma strang cumplit!
Voi ati patit asa ceva sau ati auzit la cineva astfel de simptome ???
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003
Laura Ioana spune:
Laura_Dimitris eu sunt umflata toata ziua! A inceput sa mi se vada sarcina de pe la 7-8 saptamani, iar acum parca-s in 5 luni. Cred ca nu am burta asa umflata ca tine, ca mie-mi vin tot hainele mele! Poate ca esti balonata de la ceva ce mananci.
Si mie mi-a dat dr aseara rennie (avea mostre gratuite pt gravide), dar cica nu am voie mai mult de 3/zi, asa-i? Acum nu am probleme chiar asa de mari, dar la sarcina trecuta era belea...ma ardea toata ziua si nu-mi ajungeau 3 dicarbocalm/zi (oricum nu am luat mai multe).
Ali_bia iti tin pumnii sa se ia!
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag
alina023 spune:
Buna zuzilici!
Laurele, si eu sunt tot butoias. Se vede burtica de parca as avea 5 luni. Sunt momente ale zilei in care nu prea se mai vede dar in majoritatea timpului arat ca o graviduta in 5 luni.
Ce este mai ciudat este ca desi in primele luni nu am avut greturi aproape deloc...ei bine, au aparut acum. Nu am in fiecare zi dar in unele zile sunt extrem de suparatoare. Mi se pare foarte ciudat...
Si altceva...ma dor muschii abdominali. Probabil se intind ligamentele din ce in ca mai mult. Sunt momente in care pur si simplu ma blocheaza durerea si nu mai pot face nici o miscare.
Legat de TT...inca nu l-am facut si maine merg la medic sa vorbesc mai pe indelete daca este sau nu necesar la mine. Asa cum au mai spus si alte fete nu ma tenteaza sa fac acest test tocmai pentru ca rezultatul lui nu m-ar ajuta cu nimic. Ecografic sarcina arata absolut perfect, toti parametrii sunt normali. Varsta mea nu ridica probleme asa ca cel mai probabil rezultatul TT-ului ar fi unul ok. Nu stiu...voi hotara maine impreuna cu doctora mea.
Cornilia si Lala, felicitari pentru baietei!!! Sa creasca mari si sanatosi si sa aveti nasteri cat mai usoare! Ce frumos ca se inmultesc carucioarele si la noi...
Alina 16+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Laura Ioana spune:
Ancutz nu am vrut! Sper sa trec si peste eco 3D de la 20 de saptamani fara sa aflu sexul. Mi-ar placea sa fie o surpriza la nastere
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag
ginnette spune:
Laura Dimitris,
Acelasi lucru il patesc si eu: ma balonez - zici ca inghit un balon De ingrasat nu m-am ingrasat, dar dupa amiaza, e groaznic - imi vine sa ma dezbrac, ca incep sa ma stranga toate!
Arsuri n-am (INCA!)dar am auzit ca vor aparea, cam dupa luna a 4-a - depinde de organismul fiecareia.
Roxana 14+
http://bd.lilypie.com/4e7ip3.png
alina023 spune:
Laura-Ioana, ce tare esti!!! Eu sunt mai curioasa decat o pisica. Nu as rezista sub nici o forma (decat daca n-as sti ca se poate afla, evident). Felicitari pentru bebica gentilom (da baba in ghioc si zice ca daca statea piciorus peste bulanel si cu degetelul in gurita ....sigur e un mic gentleman). Sa nu ma bati prea tare ca mi-am dat cu presupusul, da?
poze Luca nazdravan
ancadragoman spune:
Laura si eu am zis la fel si cand m-a intrebat Iosup daca vreau sa stiu sexul at eu repede"daaaaaa!!!!"
Alina cum adica se blocheaza?
Vrei sa spui ca se intareste burta si ramane asa cateva secunde?
anca 21+
Maria
poze
alina023 spune:
Ancule, ma blochez eu. Nu mai pot face nici o miscare din cauza durerii. Este o durere f ascutita care imi taie respiratia. Dar simt ca este durere musculara.
poze Luca nazdravan