Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fi atenta sa nu fie contractie,cand te mai doare asa ia un no-spa si stai intinsa daca poti.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Laura Ioana,bebele tau e mortal!Dar am impresia ca s-a bosumflat ca nu vrei sa-i stii sexul,d-aia a stat picior peste picior!Eu sunt f.f.convinsa ca am fata,asa ca nici eu nu vreau sa aflu.Ma omoara sor-mea,insa,care vorbeste cu bebe inainte de eco,si-i arata cum sa stea cracanat ca sa-i se vada putzaRezultatul la dublu test il iau vineri seara(sau luni).
Ginette,inca nu am medic.Trebuia sa merg vineri la cel care m-a vazut pana acum,dar am renuntat din cauza eco de ieri.Mi-a placut dr.la care am fost ieri,Ionescu Crangu,pare profesionist si de treaba.Am sa merg la el cu rezultatul la dublu test si poate... ne mai vedem si a treia oara.Desi,are si el o buba mare de tot:lucreaza la Spit.Pantelimon,unde nu vreau sa stii cum e
LauraD,pt.eco m-am programat la Medsana,destul de repede.Au aparatura performanta,dar cred ca poti incerca la Medicover,am o amica care merge acolo,ea e f.multumita si de aparate si de medici.

Carmilia 12s2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina sa vad ce tare 'oi mai fi cand merg la Iosup! Poate patesc si eu ca Ancutz si zic "daaaa" Deci zici c-o fi baietel? Abia astept sa faceti pariuri
Am uitat sa va spun ca seamana la forma fetzei cu mine (adica are barbia ascutita).
Carmilia de asta ma tem si eu: ca la 3D o sa stea cracanat si o sa vedem si noi care nu ne pricepem Dar poate ne va trata cu fundul si nu vom vedea nimic

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Fetelor de 2 zile au inceput arsurile pe piept si simt ca mor La sarcina trecuta le-am avut de la 4,5 luni pana la final si ma trezeau noaptea din somn! E ingrozitor

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

inseamna ca a inceput sa-i creasca parul?

Mari 9+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare la toate zuzicile ! Hop si eu pe-aici...

Carmilia si Laura Ioana , felicitari pt eco si pentru puiutii sanatosi si haiosi .Abia astept sa merg si eu sapt. viitoare...

Laura Dimitris , si eu sunt la fel cu umflatul burtzii , dimineata nu se vede nimic insa dupa-amiaza , zici ca sunt o butelie gata sa explodez..Cred ca este de la retentia de apa , eu mananc cam sarat , covrigei si stiksuri ca de la astea nu mai mi-e asa greata. Culmea ca nu mi se umfla mainile sau picioarele , doar burta.M-am cantarit dimineata si apoi seara si diferenta este de 5 ( cinci ) Kg ...enorm...
O zi buna la toata lumea !

12+

http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png

Mergi la inceput

Mary cred ca-i plin de par copilul meu, daca ma arde pe piept de pe acum! Radem noi, radem, dar la sarcina trecuta exact explicatia asta mi-a dat-o dr de familie, cand i-am spus ca nu mai pot de arsura Si luna urmatoare cand m-am dus eram disperata, deja si i-am spus iar si ea mi-a dat acelasi raspuns Atunci m-am enervat: "bine, bine...ii creste parul, dar' pot sa iau ceva sa nu ma mai arda?" si atunci mi-a dat dicarbocalm

Gatta multumesc. Moaaama, dar chiar ca e mare diferenta de kg intre dimineata si seara Ai vorbit cu dr?

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Laura Ioana, nu stiu cum rezisti sa nu stii sexul lui bb. eu de-abia astept sa-l aflu.
cat despre parul lui bb, verisoara mea a patit asa la ambele sarcini si a facut doi baieti carora le putea impleti codite de cand i-a nascut.

Mari 9+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Mari eu am niste prietene care au patit asa si au nascut niste copilasi fara par Pana la un an au tot sperat sa le mai creasca, sa aibe de unde le lua motzul dar abia aveau un pufuletz

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Alina sa vad ce tare 'oi mai fi cand merg la Iosup! Poate patesc si eu ca Ancutz si zic "daaaa" Deci zici c-o fi baietel? Abia astept sa faceti pariuri

13+
Poze Laura
[green]Puiul nostru drag

Eu deschid pariurile si zic ca-i baietel. Se mai baga cineva?

Alina 16+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Laura Ioana,

Daca ai spus ca seamana cu tine , si daca tinem cont de folclor (cum ca baietii seamana cu mamele), atunci si eu zic la fel: baiat!

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/4e7ip3.png

Mergi la inceput