Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Eu l-am facut la indicatiile dr. Am zis ca mai bine fac tot ce se poate ca sa stiu din timp daca bb e bine. Dar pana la urma tine de optiunea fiecareia, nu este obligatoriu. Sunt mai prapastioasa de felul meu

iunie 2006
GUGU 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

ginette, mersi mult, sa vedem poate imi zice si mie doctora, momentan am facut o gramada de analize, si unele dintre ele sunt inca in lucru astept, dar astept sa ma intorc la ea sa mai fac un eco sa vedem ce e cu marimea lu bb, el e ok misca si tot dar cam micut

Louiza 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Louiza,

Dupa ce obtii rezultatele , te duci si o intrebi, cand ar trebui sa faci TT; eu asa am facut (am citit ca pe-aici fetele spuneau ca tre' facut pana la 14 sapt) - l-am intrebat pe dr "n-ar trebui sa fac TT?" si atunci, mi-a spus "toate la timpul lor" si sa stau linistita ca o sa-l fac.

Gugu,

Si eu tot asha disperata sunt (fiind si prima sarcina) si m-am dus la dr si l-am "terminat" cu intrebarile.

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/4e7ip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

fetelor,
am fost sambata in iasi la eco.i-am auzit inimioara puiului meu.si l-am vazut.am plans de emotie.sotul meu era fastacit cu totul.a fost f. emotionant.si m-am bucurat ca e totul bine, caci eu in continuare fac tratament si este o sarcina cu risc.dar....am stat linistita mai mult in pat,si sper ca vom trece cu bine de perioada critica a primului trim.ma omoara si greturile astea.....va pup.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

TT se face intre sapt 14-18 cel tarziu. Eu am sa-l fac in sapt17.
Fetelor, tine-ti-mi pumnii ca ma duc la examen ; seful ne-a lasat sa citim si eu si colega radem si barfim!
Nu ne-ar fi pe la nas!
PAAA!
dana vio 15w1d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

pe mine m-a programat medicul la TT in saptamana 16.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Bafta Dana Vio,

Si eu am unul vineri (pe 6.07) si alte doua saptamana viitoare.

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/4e7ip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Fetelor, azi am fost si noi la prima eco (transvaginala) si se pare ca sunt in 5-6 sapt; sper sa fie fetita! dr spune ca din statisticile ei conteaza ce unde a fost ovulatia, si cum la mine a fost pe dreptul se pare ca fetita ar fi (ea zice ca nu-i ceva demonstrat stiintific, ci doar o statistica). La sarcina trecuta a fost pe stangul si baiat am avut. Sper sa functioneze statistica si de data asta.
Maine la analaize si gata.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari pentru bebelasii vazuti si ascultati la eco , sa creasca mari si sanatosi .

Eu nu fac triplu test , a fost alegerea mea . Am preferat sa fac 2 eco morfologice la 2 doctori diferiti in saptamanile 12-13 si la fel voi proceda si la cea morfologica de trimestrul II ( o voi face in 2 locuri ).

Oficial am intrat in trimestrul II si dupa ultima eco : bebe este baietel
Acum sa vedem daca a vazut bine doctorul sau ne mai schimbam pe parcurs

Si eu am inceput sa il simt destul de des, mai ales seara la culcare .

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

FELICITARI LALA!!! SUUUUPER! MAI AVEM UN CARUCIOR, ALBASTRU!

A venit Bebica!!!

9+

Mergi la inceput