Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 28

gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by creata2008
'Neata zuzelor!
Am revenit pe forum dupa o perioada de absenta, dar ma bucur ca v-am regasit optimiste si mult mai multe. :)
Eu sunt in 10 saptamani, sarcina e in evolutie. Am avut o mica problema, dar medicul mi-a spus ca nu e nimic grav, mi-a dat o injectie in doza unica - gavibinol sau ceva de genul asta.
M-am hotarat, voi naste la Giulesti, cu dr. Dracea.
Am facut deja un prim set de analize, toxoplasmoza si chlamydia sunt negative, rh-ul e pozitiv la amandoi, toate variabilele sunt in parametrii normali.
Urmatorul control va fi pe 9 august, cand voi face triplu test si ma voi duce cu niste analize pe care o sa le fac la Cantacuzino: citomegalovirus, hiv si altele. Am inteles ca astea ma duc la vreo 2-3 milioane. Apropos de costuri. Iar triplu test undeva pe la 3-4 milioane. Am reusit sa ma programez si la morfologie fetala, la unul dintre cei 3 doctori extrem de buni din Bucuresti. Ne vom duce pe 17 septembrie, ceea ce e perfect, din punct de vedere al datei. Si examenul asta se duce undeva intre 3 si 5 milioane, cam asa. Nu stiu sigur - inca - toate preturile, dar oricum suntem pregatiti, pentru ca nu avem alta solutie.
In rest, eu sunt bine, mi-e somn si foame de nu mai pot, nu am vomitat deloc pana acum, iar starile de rau ma apuca numai pe la ora 4 dupa-amiaza si nu in fiecare zi.
Sarcini usoare in continuare va doresc! :)
Mai Creato , unde ai gasit tu ca se face TT cu 3-4 milioane

http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png

gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Fetelor, ia uitati aici medicamentele permise in sarcina... Printre ele am citit si Vt. B6 impotriva greturilor si ma gandeam s-o intreb pe doctorita mea daca as putea sa iau. Nu mai pot de greata!!!!
http://www.providence.org/Everett/Health_Resource_Centers/Pregnancy_Resource_Center/medication.htm
Ioana6+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ioana , mai baga un lapte batut cu covrigei , lasa B6...

numeioana spune:
Pai ieri n-a mers decat pentru cateva minute... Dupa aceea iar m-a apucat "vijelia"...
Ioana 6+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

gattasalvaje spune:
Eu tot cu laptic si covrigei m-am "tratat" de dimineata , dar la vreun sfert de ora , am facut imprudenta sa mananc o piersica , si apoi , tin-te frate
.
Eu iau Materna care are si B6 dar nu m-ajuta cu nimic in privinta greturilor, ba parca , mai rau mi-e dupa ce o iau.12+

numeioana spune:
Fetelor, despre incompatibilitatea de grup sanguin stiti ceva? Doctorita mi-a spus ca daca eu am 01 si sotul A2, chiar daca RH-ul e acelasi, exista posibilitatea sa dezvolt anticorpi si trebuie facuta dozare de anticorpi.
Ioana 6+

docdecap spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Fetelor, despre incompatibilitatea de grup sanguin stiti ceva? Doctorita mi-a spus ca daca eu am 01 si sotul A2, chiar daca RH-ul e acelasi, exista posibilitatea sa dezvolt anticorpi si trebuie facuta dozare de anticorpi.
Ioana6+
ioana,
vezi ca exista subiect pe DC despre problema cu grupa de sange, cauta aici, in subiectele de la odiseea. sunt unele fete care chiar se pricep, cu raspunsuri ca din carte (banuiesc ca au ceva studii de specialitate). Din cate am inteles eu -am citit mai tangential, noi doi avem aceeasi grupa de sange- nu e caz de pierdere de sarcina, se poate manifesta ca icter la noul nascut. Desi si despre asta pot exista suficiente pareri panicoase...
spor la citit
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

docdecap spune:
fetelor, cred ca ne mai trebuie un capitol..
se pricepe cineva?? anticipat
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor.
Sa stiti ca eu am facut analizele de trimestrul I gratis ca graviduta si la mai multe cabinete de analize medicale de aici gravidele au prioritate si gratuitate. Nu am reusit sa ajung azi la cele de trimestrul II, voi merge marti si tot atunci voi face Ig G si Ig M pt toxo si rubeolla si ma va costa 1 milion de lei nu mai mult.
Deschid eu noul capitol imediat
Pupici,
Angelique 15+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Laura Ioana spune:
Salutare zuzici
Vad ca discutati deja de nume La sarcina trecuta voiam s-o cheme pe fetita Thea Maria, dar...Acum as pastra numele Maria (daca-i fetita)+ un al doilea nume. La nume de baieti nu ma pot hotari, niciunul nu mi se pare suficient de frumos{D:]
Tina sa stii ca nu m-am suparat pe tine, dar chiar deloc! M-a intristat faptul ca listuta nu mai era, ptc am avut senzatia ca ne-ati uitat
Oricum mi s-a parut de inteles sa vreti sa mergeti mai departe fara amintiri triste
Nu ai de ce sa-ti faci griji pentru mine, ma simt mult mai bine si, intradevar, merg mai departe cu noua sarcina si incerc sa privesc cat mai mult in fatza, la ce va fi. Imi pare foarte rau ca s-a ajuns la asa discutii la subiectul vostru si-mi va parea foarte rau sa nu mai citesc mesaje ale tale (poate revii asupra deciziei tale, ptc fetele tzin la tine si am trecut toate prin atatea impreuna, incat nu merita sa se strice totul asa usor). Te pup si pe tine si un pup maaaare, maaare pt David cel frumos
14+
Poze Laura
Puiul nostru drag