Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

fetelor am suna tla medicover sa vad cum sta treaba cu analizele gratuite prin CAS, eh nu mai sunt fonduri si trebuie facut programarea cam pe 23 iulie oentru august, dar oricum toxoplasma e 39 ron, rubeola 62 ron, si restul nu am mai intrebat voi vedea la fata locului

Louiza 11s 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Buna la toata lumea,desi la mine nu e prea buna!Mi-am luat rezultatele de la cateva analize si am asa:Anticorpi Citomegalovirus IgG-rezultat pozitiv,valoare de referinta-negativ.Ce inseamna asta?Mai are cineva asa?Cred ca innebunesc pana ajung la medic!.Ajutati-ma,va rog!

Carmilia 12s4z

Carmilia,

Nu-ti face probleme, IgG pozitiv inseamna ca ai avut contact cu boala si ai anticorpi. Deci esti ferita de boala pe durata sarcinii, si IgM negativ inseamna ca nu ai boala, asa ca stai calma.

Carmen13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gatta, si mie mi se pare destul de scumpa nasterea la EUroclinic. cu toate acesta, o prietena de-am mea a nascut anul trecut acolo, a fost foarte multumita si nu a mai dat nici un leu in plus nimanui. Ea a vrut sa nasca acolo pt.ca i s-au parut mizerabile conditiile din celelalte maternitati.
Eu una, nu as da atatia bani unui spital, mai bine ii aranjez camera lui bb si ii cumpar tot ce ii trebuie, asa cum spunea si Ioana.

Mari 10+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna fetelor,
dupa vreo 2 saptamani de greturi si varsaturi continuue ma simt si eu un pic mai bine si pot sa mananc putintel. Greata oricum e prezenta in fiecare dimineata dar mai reusesc sa o pacalesc cu miere. In rest BB e bine, creste, dar burtica mea inca nu se vede si am vreo 2-3 bluzite pe care abia astept sa le port!!!!! Bluzite cu burtica primite in dar de la nasica mea!
Sa stiti ca va citesc cam la 2 zile, dar nu scriu mereu pt ca nu am mereu ce sa va spun........... dar va sunt alaturi.
Va pupicesc dulce si sper sa va simtiti mai bine si fara stari de greata!
Miky

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

fetelor am suna tla medicover sa vad cum sta treaba cu analizele gratuite prin CAS, eh nu mai sunt fonduri si trebuie facut programarea cam pe 23 iulie oentru august, dar oricum toxoplasma e 39 ron, rubeola 62 ron, si restul nu am mai intrebat voi vedea la fata locului

Louiza 11s 5z

Louiza,
si eu am fost la laborator pentru analize uzuale si ma programau la naiba-n praznic cu data, mi-a spus NataliaS ca sunt obligati sa ti le faca daca esti gravida prin lege. Eu am fost la IDS in constanta, au luat trimiterea si au facut totul pe loc.
incearca sa le spui asta la telefon sau sa mergi direct acolo, s-ar putea sa fie bine.
toxoplasma, rubeola, cmv etc nu sunt pe trimitere, deci nu sunt gratuite. HIV este, Hbs (citez din memorie ce mi-am facut eu, in afara de calciu, hemoleucograma etc etc)
oricum, astea din TORCH costa vreo 2 mil, nu ti le asigura CAS-ul

mai incearca si vezi ce obtii.

Monica 13+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, ia uitati aici medicamentele permise in sarcina... Printre ele am citit si Vt. B6 impotriva greturilor si ma gandeam s-o intreb pe doctorita mea daca as putea sa iau. Nu mai pot de greata!!!!
http://www.providence.org/Everett/Health_Resource_Centers/Pregnancy_Resource_Center/medication.htm

Ioana
6+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Ioana, incearca sa iei Elevit pronatal, sunt niste vitamine, intre care si B6, special pt. sarcina, iar mie chiar mi-a trecut greata dupa ce am luat. Mi le-a recomandat ginecologul, nu am luat de capul meu. Si de fapt nici nu am luat pana nu mi-a spus ca sunt si impotriva greturilor. Pupici si sanatate.
12+

Mergi la inceput

Si mie mi se pare destul de scump la Euroclinic, dar cred ca pe undeva merita. O prietena de-a mea a nascut in ianuarie la Municipal si a facut niste complicatii, de a trebuit sa stea mai mult in spital. I-au oferit o rezerva , nu extraordinara, cu inca cineva in camera si contra cost. Nu stiu amanunte, dar la iesirea din spital, dupa o saptamana, cheltuiala se ridicase la 1200 de euro (rezerva, spagi, "atentii" diverse). Adaugati la asta experienta traumatizanta (14 ore in travaliu, pana sa i se faca cezariana, copilul pe punctul de a muri de o criza de hipoglicemie, observata de maica-sa, nu de personalul medical etc) si cred ca deja nu va mai parea la fel de scump la Euroclinic.
Bine, asta a fost o exceptie, sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva.
Pe de alta parte nici eu nu nasc la Eurocinic, sunt prea "amorezata" de ginecologul meu.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by IrinaL

Si mie mi se pare destul de scump la Euroclinic, dar cred ca pe undeva merita. O prietena de-a mea a nascut in ianuarie la Municipal si a facut niste complicatii, de a trebuit sa stea mai mult in spital. I-au oferit o rezerva , nu extraordinara, cu inca cineva in camera si contra cost. Nu stiu amanunte, dar la iesirea din spital, dupa o saptamana, cheltuiala se ridicase la 1200 de euro (rezerva, spagi, "atentii" diverse). Adaugati la asta experienta traumatizanta (14 ore in travaliu, pana sa i se faca cezariana, copilul pe punctul de a muri de o criza de hipoglicemie, observata de maica-sa, nu de personalul medical etc) si cred ca deja nu va mai parea la fel de scump la Euroclinic.
Bine, asta a fost o exceptie, sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva.
Pe de alta parte nici eu nu nasc la Eurocinic, sunt prea "amorezata" de ginecologul meu.
12+

cu cine a nascut prietena ta la Municipal? nu de alta, dar si eu ma gandeam sa nasc tot acolo.

Mari 10+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Culmea, cu marele Badea. Care nu prea s-a deranjat sa vina noaptea la spital, asa ca abia dimineata i-a facut cezariana. Nu vreau sa te descurajez, repet, a fost o situatie mai grava, am auzit si povesti frumoase despre municipal, ca e curat, ca sunt multi doctori ok. Despre asistente parerile erau unanim negative, dar astea conteaza mai putin. Doctorul e cel mai important, daca ai incredere in el si poti comunica bine, atunci ce se inampla in spital e pe planul doi.

12+

Mergi la inceput