*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

moberi,
nu ai PM activat, asa ca-ti raspund aici: e ok card atasat unui cont de lei; nu trebuie sa ai cont in eur; se face conversia automat iar cursul e ok, l-am verificat si eu mai demult din curiozitate; eu am online banking si verific dupa ce am validat comanda; banii sunt blocati imediat dar contul va fi debitat cam in 2 zile de la efectuarea comenzii.
Daca ai primit emailul de confirmare de la LR inseamna ca ai comanda acceptata.

Alyna24,
numarul cu tel cu 06 in loc de 07 il modifici in datele personale, la "mon espace client"

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

moberi,
nu ai PM activat, asa ca-ti raspund aici: e ok card atasat unui cont de lei; nu trebuie sa ai cont in eur; se face conversia automat iar cursul e ok, l-am verificat si eu mai demult din curiozitate; eu am online banking si verific dupa ce am validat comanda; banii sunt blocati imediat dar contul va fi debitat cam in 2 zile de la efectuarea comenzii.

Alyna24,
numarul cu tel cu 06 in loc de 07 il modifici in datele personale, la mon espace client

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy multumim frumos. Ce mai face buricutul lui Manu?? A mai sangerat?

Sonia si Kay

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

moberi,

Alyna24,
numarul cu tel cu 06 in loc de 07 il modifici in datele personale, la mon espace client

, mamica de David

Mergi la inceput

scuze , vad ca am aparut de mai multe ori cu mesajul dar din cauza ca da eroare la trimitere

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ieri,28.06.2007, la 20.25 s-a nascut Maria Cristiana,capsunica de Raza de soare, cu apgar10. A avut cezariana cu anestezie totala si inca nu a vazut bebelina, dar sotul ei i-a zis ca e o minune de fetita cu ochi albastri care seamana cu mama ei . Acum 10 min au adus-o in salon si astepta cu nerabdare sa isi vada strumfita.
Nasterea a avut loc in spitalul Elias cu dr.Tutunaru!
Felicitari mamicii si bun venit micuta CRIS

Am preluat informatia din alt topic al forumului!
Scuze pt.interventie dar citisem ca se asteapta vesti de la ea!

Teodora 24 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://good-times.webshots.com/photo/2254170500101655877zyHIKS

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Bine v-am gasit in casa noua!
Titulatura e foarte potrivita, Eimotto si Andrada - multumesc pt preocupare!
Atat am vrut sa intru ieri pe DC si nu am reusit, pt ca am fost cu copilul afara la tara (15 km de acasa de la noi) si pe drum a obosit, am trecut s-o luam si pe mama in drum la intoarcere (ma ajuta cu baita) si bineinteles ca asta mik a obosit, s-a enervat si a inceput sa planga. M-a enervat maica-mea ca a dat vina ca l-am tinut prea mult si pana prea tarziu afara, asa ca nu am mai avut dispozitia necesara sa scriu un mesaj pozitiv. Asta ca tot vorbeati de mame si soacre. Pe mine ma ajuta amandoua, dar cateodata m-as lipsi, am si eu nevoie de liniste, mai bine urla piticu' in capul meu decat sa ma cotcodaceasca ele, fa aia, nu face ailalta... Deci Monytza si toate cele "ajutate" de bunice

Florina, Poohy, Monytza, Kid - sunt de aceeasi parere cu voi in ceea ce priveste Municipalul. Eu am sa postez un mesaj la subiectul despre spitale si dr, poate se mai raresc fetele care se duc sa nasca acolo de parca ar fi nu stiu ce conditii minunate. Repet ce am spus si acum o luna: sunt profund dezamagita de conditii si de peronal in general, chiar daca exista doctori si asistente care isi fac meseria si pun suflet in ceea ce fac acolo.
Poohy, eu am stat in salon de 3 pers dar din ce ai scris tu (o sa caut postarea mea de acum o luna sa vezi exact ce am scris, eram si cam suparata atunci) e acelasi lucru. O sa-ti dau pe PM si un mesaj pe care l-am scris unei viitoare mamici, avand acelasi subiect.
Oricum decizia mea este urmatoarea: eu in Municipal nu mai calc cu scopul de a naste.

Ella - m-ai facut curioasa cu laredoute, eu am intrat acum o vreme pe acolo dar am iesit cam nelamurita. Ma intorc si ma bag si eu la cumparaturi cu voi.

Kay - am vazut fatuca dulce a Sosonicai. Seamana cu tati, nu-i asa? Te astptam acasa. Timpul le va rezolva pe toate.

Dau tzitzi la copil si revin!

http://picasaweb.google.com/fam.faur/AndreiCristian

Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Bine v-am gasit in casa noua!
Titulatura e foarte potrivita, Eimotto si Andrada - multumesc pt preocupare!
Atat am vrut sa intru ieri pe DC si nu am reusit, pt ca am fost cu copilul afara la tara (15 km de acasa de la noi) si pe drum a obosit, am trecut s-o luam si pe mama in drum la intoarcere (ma ajuta cu baita) si bineinteles ca asta mik a obosit, s-a enervat si a inceput sa planga. M-a enervat maica-mea ca a dat vina ca l-am tinut prea mult si pana prea tarziu afara, asa ca nu am mai avut dispozitia necesara sa scriu un mesaj pozitiv. Asta ca tot vorbeati de mame si soacre. Pe mine ma ajuta amandoua, dar cateodata m-as lipsi, am si eu nevoie de liniste, mai bine urla piticu' in capul meu decat sa ma cotcodaceasca ele, fa aia, nu face ailalta... Deci Monytza si toate cele "ajutate" de bunice

Florina, Poohy, Monytza, Kid - sunt de aceeasi parere cu voi in ceea ce priveste Municipalul. Eu am sa postez un mesaj la subiectul despre spitale si dr, poate se mai raresc fetele care se duc sa nasca acolo de parca ar fi nu stiu ce conditii minunate. Repet ce am spus si acum o luna: sunt profund dezamagita de conditii si de peronal in general, chiar daca exista doctori si asistente care isi fac meseria si pun suflet in ceea ce fac acolo.
Poohy, eu am stat in salon de 3 pers dar din ce ai scris tu (o sa caut postarea mea de acum o luna sa vezi exact ce am scris, eram si cam suparata atunci) e acelasi lucru. O sa-ti dau pe PM si un mesaj pe care l-am scris unei viitoare mamici, avand acelasi subiect.
Oricum decizia mea este urmatoarea: eu in Municipal nu mai calc cu scopul de a naste.

Ella - m-ai facut curioasa cu laredoute, eu am intrat acum o vreme pe acolo dar am iesit cam nelamurita. Ma intorc si ma bag si eu la cumparaturi cu voi.

Kay - am vazut fatuca dulce a Sosonicai. Seamana cu tati, nu-i asa? Te astptam acasa. Timpul le va rezolva pe toate.

Dau tzitzi la copil si revin!

http://picasaweb.google.com/fam.faur/AndreiCristian

Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

mica0307multumesc de sfat! O sa incerc!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Uraa, am trecut la scutecele cu capsunele cu tot!!
In primul rand un gand bun ptr Kay si Sosonica, Dumnezu sa le ajute!

Noi am avut botezul ieri, a fost superb l-am facut la o manstire conform datinii, cu baitza ,miruire si tot ce inseamna un botez care a dura cam o ora.apoi am chefui in aer liber, la o terasa iar copiii mai mari au alerga in toate partile.ne-am simtit minunat desi eu am fost cam fara voce.

Gabiu, fetitza mea cea mare era exact cum iti descrii tu bebelu, fara stare si numai o maraiala, de aceea acuma mi se pare ireal un copil care sta in patutz cate o ora si se uita la carusel.
Vestea buna e ca se va mai linisti, daca va fi ca la noi atunci cand va incepe sa patruleze prin casa ca va explora intr-una.vestile mai putin bune –desi sincere u nu le vad rele acum-e ca nu se va linisti de fapt, ci va deborda de energie cu tendinte de hiparactivitate-dar asta face parte din farmecul lor…a!si noi aveam mari probleme cu culcatul ziua, pe la 7-8 luni stiu ca ma termina…
legat de problema suptului si eu am observat ca suge mult mai putin ca timp dar probabil vine mai tare laptele.daca e ok copilul nu te panica urmareste cateva zile ce se intampla.

Florina, mie mi s-a vindecat epiziotomia cam in 3 saptamani, hemoroizii ma chinuie rau si azi.
Mie mi-a ajutat si Liotonul Gel si descoperirea mea de-a ma sterge cu servetele de bb dup a ce mergeam la baie.

Raza de soare sa-ti traiasca si tie capsunica si tiza mea

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput