Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

asa zic si eu mereu,nu mai mananc seara aia sau cealalta,si de unde ca tot bag in mine si ce trebuie si ce nu trebuie,sa nu mai zic ca noapte mai am si escapade la frigider dupa cate o patratita...doua de ciocolata.si mie mi-a crescut burtoiul dar ma cam oftic ca la mine cun baieteii sunt in lateral asezati burta mea nu e asa tuguiata si rotunda ca un balon,eu meru admiram gravidutele cu burta tuguiata si a mea e mare rotunda si de sun sani pana jos aproape de dumneaei.

21+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..nu ai reusit sa te abtii noaptea nu??...eu vad ca inca ma tin bine..nu ca nu mi s-ar face fomik dar incerc sa ma abtin...cat oi mai putea..cat despre burtica e normal iti dai seama la tine sunt doi...trebuei sa fie de 2 ori maimare..a mea e tuguiata rau...ma uitam azi in niste vitrine..Doamne apare burtica si la o ora apar si eu...dar la 9 luni..cum oi arata atunci

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

hai ca am tras un mesaj de rasul lumii,se pare ca vorbeam de mancare si mancam tastele de acum!

21+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Ancutz ai fugit afara?...mie mi s-a facut fomik..il trezesc acum pe sot sa "balotam" ceva si pe urma il scot afara..ca aseara m-a pacalit....nu m-a scos afara am ajuns la altele...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

lasa sa creasca,numai sa creasca numai sa nu ne doara spatele de la ea si sa nu avem asa probleme cu picioarele

21+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

...si tie ti-e fomik nu??

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

promit ca nu am baut nimic dar nu stiu ce se intampla cu mine de scriu asa panarame de mesaje!

21+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dea..si eu am dat azi cu bata in balta cu mancarea.
dimineata mi/era foame rau si am mancat ca nehalita repede..consecinta...imediat am vomitat tot..uffff...
la pranz..in loc sa ma opresc...bag..si ciorba..si felu 2..si ecler..
de ma opream aici era bine..da io nuuuuuuuu...mai stau o ora, intre timp..de, juma de kil de apa,ca doar sunt deshidratata, nu?
apoi mare greseala..bag o bomboana...si apoi ma imbuib cu o felie de pepene..va dati seama ca acu de/abia stau...si ma rog sa nu vomit prea curand..sa se digere ceva pe acolo..

21+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

..off..si mie tot de spate mi-e frica si noaptea..ca deja mi-e greu sa ma intorc de pe o parte pe alta.....o sa am nevoei de macara sau ii dau cate un cot sotului si ii spun sa ne impinga si pe noi

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

VICTO ia un no-spa ca ajuta si la digestie sau iesi un pic la aer...
Irina mama te cred ca nu ai baut nimic eu cred ca ti-e fomik..stai linistita ca si eu tastez repede ma grabesc si pe urma cand vad ce am postat rad ssi eu de mine

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput