Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

ROXANA CLAUDIA
LA MULTI ANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by DANUTU

sa trimiti barbatii la cumparaturi?......ZIC: DU_TE_TE CEZAR LA PIATA SI IA O RADACINA DE TELINA,DAR VEZI SA FIE MAI MARE.SE DUCE CEZAR SI VINE CU O RADACINA CAM CAT UN OU.EU ZIC:MA DA ASTA E RADACINA MARE?EL ZICE :ASTA ERA CEA MAI MARE!.EU:SI NU PUTEAI SA IEI DOUA TREI MAI MICI NU FACEAU CAT UNA MARE?EL:DAP................MORALA:MAI BINE DU_TE TU......

mami de danutu si monica

hi-hi-hi

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

CamiM super nasol ! e tare greu pe avion singur cu copilul...

Eu vreau sa va spun ca in aeroport in Montreal mi-au mai dat inca un pasaport al unui tip pe care evident nu-l cunosteam, si sotul meu ( care a venit sa ne lase la aeroport ) l-a luat din greseala si pe ala si biletele tipului...adica de fapt a luat ce i-a dat tipul de la ghiseu dupa ce am lasat bagajele...
La check-in mi-am dat seama ca am 3 pasapoarte in loc de 2...insa biletele tipului le-am descoperit impreuna cu ale noastre abia in Munich cand am avut escala...
Va dat seama cate transpiratii l-au trecut pe bietul om ...sper sa nu fi avut probleme...

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI ROXANA-CLAUDIA

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Roxana!!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

CamiM, mare aventura, mie insa mi-a placut tare mult pentru ca ai povestit asa frumos si sugestiv
la Sofic' cuminte de tot

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

quote:
Originally posted by miti2004

quote:
Originally posted by DANUTU

sa trimiti barbatii la cumparaturi?......ZIC: DU_TE_TE CEZAR LA PIATA SI IA O RADACINA DE TELINA,DAR VEZI SA FIE MAI MARE.SE DUCE CEZAR SI VINE CU O RADACINA CAM CAT UN OU.EU ZIC:MA DA ASTA E RADACINA MARE?EL ZICE :ASTA ERA CEA MAI MARE!.EU:SI NU PUTEAI SA IEI DOUA TREI MAI MICI NU FACEAU CAT UNA MARE?EL:DAP................MORALA:MAI BINE DU_TE TU......

mami de danutu si monica

hi-hi-hi

POZE_Alex

MITI ,RASPUNSUL TAU:SCURT SI LA OBIECT!
CAMI FRUMOASA MUTARE!NOROC CU SOFIC CUMINTE.PUPAM SOFICU

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani, Roxana Claudia

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Salutare, Livada draga!

Noi va citim zilnic, dar din motive de lene, caldura, lipsa de timp, luati-o in care ordine vreti, greu mai apasam pe taste.

Carmina, felicitari pentru sarcina si pentru carnet! Ma bucur teribil pentru tine, crede-ma, si sper sa aduci pe lume cea mai frumoasa zana, sau poate un nou printisor. Sa ai sarcina usoara,(ca a mea) si o nastere la fel de usoara, un bebe sanatos, cuminte si destept!

CamiM, bine ca aventura voastra cu mutatul a avut un final fericit. am Soficu' cea cuminte!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Roxana

_
Cami da nu tokma va mutarati din orasul cu taurul turcoaz in PA?

in rest constat ca nu va faceti datoria. io-mi dau plamanii sa suflu rece la voi si voi v-ati lasat pe tanjeala:)) ieri a fo cald si aici dar azi am luat-o de la capat cu nori, plaoie, nori.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput