*** LA REDOUTE (33)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

jasmine,

adidasii aia negri nu sunt de tenis fiindca astia de tenis au o anumita forma si talpa e imbinata intr-un anumit fel, de regula cu protectie pe parte de interior.

Uite astia mi=am comandat io pentru tenis:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3739830&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=57&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

astept sa termin cu alaptatu ca sa joc iar

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ella ia baga un oki aici se vezi ce zic astia...http://www.e-tennis.org/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=935. De aia am zis ca-s de tenis..vezi si denumirea sitului

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

pe mine nu ma intereseaza sa fie neaparat de tenis.Voiam doar sa stiu daca vi se par niste adidasi de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu cred ca da!

Mergi la inceput

madau,

de dragul de a scrie despre tenis
pai la descriere scrie "athletic style"...inteleg de aici ca sunt de alergare; site-ul la sectiunea adidasi nu contine numai adidasi de tenis din cate am vazut iar cei care sunt de tenis au aceasta mentiune la descriere.

Io stiu ca astia de tenis tre sa aiba talpa mai groasa si plata.

Oricum sunt misto , asa ca merita.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

jasmine sunt misto adidasii eu i-as lua...marimile la reebok coincid(i-am luat eu sotului) asa ca daca stii ca poarta 44 cumpara-i merita banii

dati-va o parere pls de sacoul asta http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6856403&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 sau cum vreti s-o numiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Pe domnisoara anorexica sta cam pe gard sacoul ala.Cam ciudata culoarea si modelul , nu stiu ce sa zic.Dar daca tie iti place de ce nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

denisa mercioricum daca iau , iau pe negru nu iau culoarea asta spalacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare fetelor!

Chiar acum vreau sa plasez si eu o comanda si am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa-mi iau printre altele fusta www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7865619&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=26&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">asta si nu stiu ce marime sa o iau. Se potrivesc marimile? Eu am 1.60 si 51 kg, ce ziceti, sa iau 36 sau 38?

Mersi mult!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Florentina G

Salutare fetelor!

Chiar acum vreau sa plasez si eu o comanda si am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa-mi iau printre altele fusta www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7865619&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=26&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">asta si nu stiu ce marime sa o iau. Se potrivesc marimile? Eu am 1.60 si 51 kg, ce ziceti, sa iau 36 sau 38?

Mersi mult!

Tina, mami de Patrick si Maya

io am 1,71 si 54,5 kg si am comandat fuste 38 si 40 si-mi vin bine.
comanda 36!

, mamica de David

Mergi la inceput