*** LA REDOUTE (33)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, s-a uitat la poza si nu a fost multumit, cica este slabutza calitativ.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Gata, s-a uitat la poza si nu a fost multumit, cica este slabutza calitativ.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ei vezi ca stie omu'?Spune-i ca-i multumesc.
Care va sa zica mai bine ma potolesc cu geanta asta de laptop.

Bun,si eu ce mai comand?Am chef de comandat,am si niste bani pe card dar nu-mi mai face cu ochiul nimic.Puteau sa bage si ei niste chestii noi la reduceri,de exemplu ce le-a ramas nevandut prin magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

cine ma poate ajuta la crearea unui cont pe La Redoute.nu reusesc sa completez nr si valabilitatea cartii de identitate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pap.elena

cine ma poate ajuta la crearea unui cont pe La Redoute.nu reusesc sa completez nr si valabilitatea cartii de identitate!

nu trebuie sa completezi asa ceva,treci mai departe
nu completa nici nr de telefon

Mergi la inceput

cum vi se par adidasii astia?
eu trebuie sa iau un cadou pt cineva si cum am renuntat la geanta aia pt laptop,acum ma reorientez.Si trebuie sa dau comanda azi,asa ca va rog spuneti-va si voi parerea despre adidasi.Calitativ si ca pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Care?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorenza

quote:
Originally posted by Jasmine

Care?

m-am prostit de tot
astia:

http://www.laredoute.fr/vente-nacionale-leader-low-de-reebok-version-basse-pointure-44.aspx?productid=324090068&documentid=494707&categoryid=33024270&single=&hasnext=1&hasprev=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jasmine hai ca io am facut sapaturi, asa fac de fiecare data cand e vb de adidasi si pana acum n-am dat gres...io zic ca-s misto adidasii, i-am mai vazut si aici http://www.e-tennis.org/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=935 pe alb, arata ok. Aia zic ca-s piele, speciali ptr tenis, din cate stiu eu adidasii de tenis sunt rezistenti. Iar la banii astia..merita. Numai sa-i vina masura.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

mersi Madau.Tipul stiu ca poarta 44 si vad ca pe LR exista numai masura 44 la adidasii astia.Cred ca ma risc sa-i comand,mie imi plac,sper sa-i placa si lui.

pe unde mai faci tu sapaturile alea "cand e vorba de adidasi"?Gasesti undeva mai multe detalii despre diferite modele?Ceva preturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jasmine n-am un site anume pe care caut..dau un search si vad ce gasesc..studiez...si uite ca pana acum a fost ok.

Vreau sa-mi comanda asta http://www.laredoute.fr/vente-tour-a-epices-solutions-maison.aspx?productid=324070321&documentid=430007&categoryid=22912224&single=&hasnext=1&hasprev=1 dar ce ma fac daca ajunge ca si cana gradata? Adica bucati

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput