*** LA REDOUTE (33)***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

uraaa am primit prima comanda din 27super misto toate nici nu-mi vine sa cred ca le-am luat la banii astia

diseara dau linkuri

Nushu, te-ai dupa la OP la oha sau ti-a venit aviz? Eu is la OP 1 Cuza Voda si ieri nu era nika.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by Lorenza

M-am mai chiorat in suivi de comande,cica rochia despre care vorbeam,am comandat-o la telefon!

Pai vezi, faci convorbiri aditionale cu Franta si dupa, nu mai recunosti

cristina d.

Cate nu face o femeie ptr. o rochie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by nushulica

uraaa am primit prima comanda din 27super misto toate nici nu-mi vine sa cred ca le-am luat la banii astia

diseara dau linkuri

Nushu, te-ai dupa la OP la oha sau ti-a venit aviz? Eu is la OP 1 Cuza Voda si ieri nu era nika.

cristina d.

cristina m-am dus eu asa la op ca eu m-am mutat si verific tot timpul ca sa nu ajunga coletele la adresa veche...inca n-am apucat sa fac buletin pe adresa noua

eu is la op din podu ros si dupa adresa noua voi fi la cel din bucium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

capitol nou

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput