*** LA REDOUTE (33)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Da, multumesc Madau, am gasit...dar nu pot trimite intrebarea. Imi spune ca codul comenzii are prea multe cifre si ca ar trebui sa fie de 10, dar cosul pe care il am eu e mai lung. Ce fac ? tai din cifrele de la inceput ca sa reduc la 10 cifre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mada, da, a venit colet prima comanda din 27. cred ca si a doua vine tot colet, dar azi n-aveam aviz. plus ca eu mai am si in 28 si in 29 cate 1 comanda

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

tai 2007

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Corap, hai pui link-uri si comentarii la comanda venita ieri?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Tocmai am primit un mail de la Sabine,in care imi spune ca n-a putut sa-mi trimita rochia in coletul de la comanda din 27,pentru ca a fost o ruptura de stoc si ca mi-a trimis-o ulterior.Pe naiba ruptura de stoc,intamplator o cautam zilnic sa vad daca s-a epuizat marimea mea ca sa ma felicit ca am comandat-o din timp si niciun moment n-a fost epuise,nici marimea mea si nici celelalte!
Acum ca o sa vina scrisoare sa vedem daca o sa mai ajunga!
Interesant e ca nu mi-a spus sa nu mai comand,parca asa a scris la cineva intr-o problema asemanatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli super tricicleta..cred ca o sa o iau si eu

Mai are cineva comenzi din 27? ca ma intereseaza daca au venit. Am niste emotii....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bey, asteptati, ca n-am timp, sunt cu pitika in brate si e niervoasa
uite, poseta nu mai e disponibila,
balerinii http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-soft-grey-femme.aspx?productid=324115211&documentid=299107&categoryid=32084123&single=&hasnext=1&hasprev=1 i-am luat pe alb, sunt ok numai ca eu am piciorul cam lat. sper sa se mai lase. pielea e fina
blugii http://www.laredoute.fr/vente-jean-alain-manoukian.aspx?productid=324113919&documentid=299107&categoryid=32084123&single=&hasnext=1&hasprev=1 mi-s un pic mari (de fapt sunt buni acum, dar dupa ce-i port o sa se lase)
tricou - super subtirel si molut, sunt incantata,http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-sans-manches-soft-grey-femme.aspx?productid=324114490&documentid=299107&categoryid=32084123&single=&hasnext=1&hasprev=1 trebe comandat cu o marime mai mic, ca altfel vine lalau tare
in rest, i-am luat muuuulte tricouri lui andrei, un trening adidas de toamna, o geaca de vant, de toate sunt f multumita dar nu mai am linkurile

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

M-am mai chiorat in suivi de comande,cica rochia despre care vorbeam,am comandat-o la telefon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

uraaa am primit prima comanda din 27super misto toate nici nu-mi vine sa cred ca le-am luat la banii astia

diseara dau linkuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

M-am mai chiorat in suivi de comande,cica rochia despre care vorbeam,am comandat-o la telefon!

Pai vezi, faci convorbiri aditionale cu Franta si dupa, nu mai recunosti

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput