Unde plecati dupa nunta sau unde ati fost ?
Raspunsuri - Pagina 3
principe spune:
noi am fost in Punta Cana Rep Dominicana,a fost f frumos,.....insa ce sfatuiesc sa nu facetzi ,e sa plecatzi imediat dupa nunta ,noi am plecat a doua zi diminetza ,shi deshi am fost primitzi cu tot fastul ca doi porumbei, eram asha de obositzi cind am ajuns ca nici sa zimbim nu eram in stare.cred ca echipa care ne-a asteptat a zis vai ce miere amara.
monica mami de printz
dana n. spune:
quote:
Originally posted by principe
noi am fost in Punta Cana Rep Dominicana,a fost f frumos,.....insa ce sfatuiesc sa nu facetzi ,e sa plecatzi imediat dupa nunta ,noi am plecat a doua zi diminetza ,shi deshi am fost primitzi cu tot fastul ca doi porumbei, eram asha de obositzi cind am ajuns ca nici sa zimbim nu eram in stare.cred ca echipa care ne-a asteptat a zis vai ce miere amara.
monica mami de printz
Si noi tot in Rep.Dominicana-Punta Cana.
Am avut nunta in iulie si am plecat in luna de miere in decembrie.Ne-am dorit mult sa mergem acolo unde este cald tot timpul... iarna (la noi).
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;
Falcute spune:
Buna,
Noi la 3 zile dupa nunta am plecat o saptamana in Grecia.A fost suuuper o adevarat sapta-luna de mierepacat ca s-a terminat asa repede.Oricum ea fost o alegere buna:ne-am relaxat si ne-am regasit dupa "trauma" nuntii
Incercam si anul asta la 2 ani dupa nunta...Croatia...tot un soi de "sapta-luna" de miere.
canne-marie spune:
Fetele mi se pare mie sau ma insel,cele care ati facut luna de mire in Ro sunte-ti cumva suparate ?
Mie im place FFFFF tare tara noastra este extraordinar de frumosa ,ce imi doresc fff mult este sa ajung in Maramures.Am inteles ca este ff frumos acolo.
Dar,daca am ocazia sa plec si in afara de ce nu.
Mai schimb si eu peisajul
Da , cum am zis in pagina anterioara , ca voi pleca in Paralia,ne-au sunat cei de la agentie ca nu s-au ocupat locurile si ca ne-au mutat pe Thassos-Potos si am zic ok.
Acum stau si ma gandesc oare cum va fii vremea la inceputul lui octombrie.
Aveti idee ?
annes
Adryana_4u spune:
noi am scos actele acum,pe 7 sept(vineri a fost). Dupa aia,sambata pe la 15,am plecat in semi-luna de miere...am luat harta Romaniei(ca n-aveam bani de plecat in strainataturi, si oricum avem o tara frumoasa,e pacat sa nu o vedem).Din Constanta ne-am hotarat sa plecam la Calimanesti...dai pe autostrada soarelui,apoi pe cea Bucuresti-pitesti..si am ajuns noaptea intr-un final in Calimanesti...am cautat noi cazare,dar degeaba...ba n-aveau loc,ba erau nasoale conditiile,am zis sa stam si noi,ca oamenii,ca doar e luna de miere,nu?...si am ajuns pana la urma in Caciulata,ne-am cazat acolo. Va reamintesc ca am ajuns noaptea...pustiu,habar n-aveam ce priveliste este...in fine..ne-am cazat,mi-am desfacut eu faimosul coc de la acte,ca nu apucasem inca sa ma despodobesc(am scos aproape 100 de clame din el),am facut o baie buna si apoi...nu mai zic,ca va dati si voi seama ce-a urmat in noaptea aia...
Dimineata cand ne-am trezit si ne-am uitat pe geam,am dat cu ochii de o super priveliste,eram inconjurati de munti...super fain.
Apoi am plecat sa vizitam,am fost la Manastirea Cozia,si pe urma ne-am decis sa mergem sa facem transfagarasanul..asa ca ne-am luat bagajele si am luat-o iar la drum...am oprit sa mancam undeva,si am vazut o placuta:vizitati cascada Lotrisor...asa ca am urcat si 2 km pe munte pe jos sa vizitam si cascada,foarte frumoasa,am coborat apoi,am mancat si-am plecat mai departe...am ajuns si pe transfagarasan,foarte frumos,nu mai fusesem,si chiar m-a impresionat cascada Balea,care cade pe tot muntele,foarte frumos...am ajuns apoi si sus,la Balea-lac,fain de tot,era zapada acolo,am facut cateva poze si da-i iar in masina,ca ploua...si am coborat apoi pe partea cealalta a transfagarasanului,frumoase peisaje am vazut pe-acolo...
am ajuns intr-un final,pe-aproape de asfintit si la lacul Vidraru,am vrut sa ne cazam acolo,pe un hotel plutitor,dar nu aveau locuri disponibile...pacat,ca era tare fain...am plecat mai departe,am vazut si barajul de la Vidraru,frumos si-acolo...am mers mai departe,am ajuns in Curtea de Arges..sincer,nu mi-a placut orasul(nu va suparati pe mine) dar chiar nu m-a atras mare lucru acolo,asa ca ne-am continuat drumul,am ajuns in Campulung Muscel,aici mi-a placut,dar ce am gasit noi cazare era scump(asa ni s-a parut)..am stat la un restaurant sa mancam si sa ne hotaram unde mergem mai departe(tot cu harta in fata,bineinteles)nu prea voiam noi in zona predeal-sinaia,ca mai fusesem de cateva ori,dar totusi vroiam tot zona de munte,asa ca ne-am decis sa o luam spre Brasov,vedem noi unde ramanem.
Si dai iar pe drum,s-a facut noapte,si am ajuns intr-un final la Predeal...aici ne-am cazat la Fulg de nea(sper sa nu se ia drept reclama),am dormit o noapte,ca a doua zi ne-am carat iarasi la drum...am oprit pe la toate targurile de pe marginea drumului,am luat cadouri pentru acasa,amintiri din voiaj,toate prostiile...si ne-am hotarat sa ajungem in delta dunarii(mai nou,sotul meu si-a cumparat multe scule de pescuit,si-a trezit un nou hobby,el a plecat si in voiajul de nunta-la munte- cu sculele de pescuit dupa el...mi-a zis ca daca gaseste vreun lac,n-ar fi pacat sa nu pescuiasca un pic?si asa ca am hotarat sa ajungem in Delta.Asa ca am luat-o spre Braila...am trecut bacul,si am intrat in jud Tulcea(in Tulcea m-am nascut si am crescut eu,parintii mei sunt acolo,nasii ne sunt din Tulcea,deci ne leaga multe de orasul ala)...acuma unde sa ne cazam?am auzit eu,dar n-am fost niciodata ca ar fi un camping misto la Murighiol,si hai incolo...s-a facut iarasi noapte,am ajuns in Murighiol,ia campingul daca ai de unde,ca cica ne-au zis localnicii ca s-a desfiintat...asa ca am ramas in miez de noapte fara sa stim unde dormim,in mijlocul deltei...cautam un hotel,ceva,dar in saracia aia....n-am gasit,asa ca am mai facut un drum pana intr-un orasel de pe langa- Mahmudia- ne-am cazat acolo(super conditii),mai misto ca la predeal sau ca la caciulata)..a doua zi am plecat inapoi in Murighiol,ca cica acolo sunt zonele misto de pescuit.....am intrat pana la urma (cu spaga de rigoare)pe un canal,am stat cu undita,cu lanseta,dar degeaba,n-am prins nimic....nici macar nu a tras vreun peste.Asa ca ne-am suparat si am plecat...mergeam spre tulcea,sa ajungem un pic pe la ai mei,si apoi inapoi spre casa, spre Constanta.Pe drum am gasit un lac,ne-am pus si acolo la pescuit,n-am prins iarasi nimic,decat Emi (sotul)un rac,ne-am suparat ca restul in jur prindeau,ne-am strans sculele si dai bataie drumul spre casa...am ajuns la ai mei,am stat un pic,le-am dat cadourile,si le-am lasat lor amintire racul,si am plecat inapoi,acasa,la Constanta,unde bineinteles ca am ajuns iarasi noaptea.....
Asta a fost plimbarea noastra de dupa acte..chiar daca a fost obositor,ca n-am stat intr-un loc,a fost frumos ca am vizitat foarte multe locuri intr-un timp foarte scurt...ambata am plecat...marti ne-am intors acasa...si chiar daca n-am avut succes la pescuit,ne consolam cu gandul ca avem noroc in dragoste...
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea(cam lunga,recunosc),dar cel putin mie mi-a facut placere sa impartasesc cu voi pe unde am fost noi,in frumoasa noastra tara...pupicei tuturor
Adriana S. -21sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ
valeria72 spune:
Noi in luna de miere am fost la Paris o saptamana. A fost super, numai ca timpul nu a fost sufucient pt cat de multe erau de vazut. Am fost la mai toate punctele de interes turistic inclusiv la Disney.
Va recomand cu caldura sa mergeti acolo sau la Roma.
Aspiranta la titlul de mamica
bumpi spune:
Porto Rico (5 zile) si de acolo o croaziera in Caraibe 7 zile (US Virgin Islands, Grenada, Aruba etc). A fost super;e intersant sa te opresti in fiecare zi pe o alta insula,nu ajungi sa te plictisesti. Desi nu toata lumea agreeaza genul acesta de vacanta, noua ne-a placut mult; prin urmare, la anu' avem programata o croaziera pe Mediterana si mai incolo una in Panama.