Unde plecati dupa nunta sau unde ati fost ?
Raspunsuri - Pagina 2
ilenutza spune:
dar acum visez la Insulele Maldive!Am vazut niste poze.... nemaipomenit...
Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.
catutza spune:
Ile , hai ma, nici chiar asa. Mai merg si in Ro oamenii in luna de miere doar ca nu au intrat la subiect sa scrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
nushulica spune:
quote:
Originally posted by canne-marie
Fetelor am rezervat bilete pt.PARALIA KATERINI,sper sa fie frumos atunci.
annes
si noi am fost in grecia numai ca nu in paralia ci in platamonas...a fost super fain...daca esti inebunita dupa haine de piele sau blana naturala ia-ti bani la tine ca le iei la preturi super noi ne-am luat cate o geaca de piele fiecare dar tare mi-as fi dorit si una de blana...din pacate noi am plecat doar cu 1500euro la noi si ii cam cheltuisem cand am dat eu de magazinele cu blanuri
oricum sunt foarte multe cam cum sunt la noi chioscurile cu ziare
Bluel spune:
Fara nici un fel de "show-off", noi am fost in Caraibe, mai exact in BVI/ British Virgin Islands, ne-am indragostit de insulele alea si de atunci tot pe acolo ne facem veacul in concediul de vara (nu ca acolo ar fi iarna vreodata). Prefer sa nu merg nicaieri de Revelion (in Ro) si sa mai pun niste bani pt. asta si zau ca nu imi pare rau!
http://www.maps-of-mexico.com/world-virtual-tours/caribbean/british-virgin-islands/virgin-gorda.shtml
vrabiuta spune:
noi am amanat luna de miere cu ... 3 ani am fost la poiana tapului imediat dupa nunta, cateva zile de relaxare intr-o vila superba, dupa care (cu o mica intarziere) ne-am petrecut luna adevarata de miere la venetia. este un oras atat de romantic si atat de frumos... iar noaptea aniversarii in piata san marco nu se poate uita vreodata. a meritat fiecare minut de asteptare.
impresii de calatorie
lilina spune:
noi am fost in Italia, pe litoral, la Rimini si am vizitat 3 orase: Venetia, Roma si San Marino....a fost superb
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
voicu_bebi spune:
fiind printre putinele care si-au petrecut luna de miere in Romania...vreau sa va zic ca aceasta a fost alegerea noastra de la inceput...cut oate ca parintii ne-au zis sa mergem undeva in afara in Grecia, Bulgaria....al meu sot vroia in Egipt dar am zis ca poate peste cativa ani sa mergem...asa ca am fost pe litoralul romanesc in Eforie Nord...am stat cam 9 zile..a fost super....cut oate ca multa lume prefera plajele din afara...noi am ales Marea Neagra
19 august 2006!
Natasa spune:
Si noi am fost prin tara in luna de miere. Am plecat pe 15 sept si am facut vreo 2000km, am vazut locuri superbe intr-o perioada-in septembrie-cind lumea isi terminase concediile. Avem amintiri tare frumoase de atunci si as repeta oricind experienta.