Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cataro sa stii ca si pe mine ma dureau toate alea,dar de o saptamana decand ies zilnic seara la plimbare,min 30 de minute,nu prea ma mai doare nimic....poate este o coincidenta

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Dany, nu cred ca are ce sa-mi faca. Doar sa ma puna sa stau cat mai mult la pat, ceea ce nu-mi doresc. Asa-s eu mai beteaga de felul meu, sper sa nu ma rablagesc de tot.

Mergi la inceput

Anca, am incercat si varianta cu plimbatul si cu odihnitul. parca cand ma plimb ma doare si mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CATARO sa sti ca si eu am pus intrebarea doctorului referitor la noada de ce doare asa rau cateodata ..de obicei la mine noaptea doare rau de abia ma intorc de pe o parte pe cealalta....imi simt bazinul moale si elastic.....si mi-a spus cand am dureri sa stau mai mult in pat si no-spa.....cred ca dr astia altceva nu stiu decat pat si no-spa...la mine e invers cum spunea si ANCA ...daca fac miscare ma lasa...aseara ma luase rau mijlocul m-am pus in pat normal..a inceput fi'miu cu pumnii si durerile parca se intensificau ..al meu sot are ceva la cap cu miscarea si m-a luat afara..si vreau sa spun ca dupa cateva ture de parc nu mai aveam nimic..nici macar azi-nopate nu am mai avut dureri...cand incep ora la gimnastica am niste dureri fantastice si cu cat avansez in ora cu atat mai mult ma lasa ...sincer eu nu cred ca trebuie sa stam in pat...eu cred ca mai multa miscare ne face bine..eventual o sticla cu apa calda la spate ...dar no-spa nu are absolut nici o treaba cu deurerile de bazin sau spate...
...fetelor am intelees ca saptamanile 22-23-24 sunt iar critice ca pot sa apara contractii....se mareste uterul, creste bebe...eu zic sa ne inarmam cu no-spa mult

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata sunt inarmata ca si eu le cam simt.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

CATARO...pei fi'miu la 22 saptamani avea 475gr asa ca bebe al tau sta foarte bine...
..cat despre dublatul greutatii..sincer eu una nu am nimic impotriva sa le dublez pe astea adica sa ma opresc la 14kg..dar nu cred ca am vreo sansa..la gimnastica am auzit si varianta...40 kg care m-a socat teribil...si nu avea gemeni..cred ca depinde de organism dar si de bebe....stati ca fac un calcul acum..hmm...bebe 0,5kg, placenta 0,5 kg, lichid 0,5 kg, sanii 0,5 kg, uterul 0,5 kg, masa musculara si depozite adipoase..1kg, volumul sangvin 1kg, lichidele din organism 1 kg...si am pus mult mai putin fata de cat ar trebui sa fie....Doamne da cu zero...dar daca fac radical din suma s-ar putea sa-mi dea bine..

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

ANCUTZA..cum le simti ca eu nici pana acum nu stiu ce inseaman contractie..adica stiu teoretic...bine nu ca as vrea sa am Doamne fereste..dar asa preventiv..cum imi dau seama..la tine cum se manifesta?>.daca este Maria??

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Irina, felicitari pt cele doua putzulici!!!! sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si frumosi!!!

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

oai la kg eu cred ca vom lua inca de doua ori pe acum, nu o vom dubla ppe cea de acum...Este drept ca depinde de la persoana la persoana, dar si in carti scrie ca in primele luni se iau cate 1 kg/luna, iar in ultimele cate 2! La mine s-a verificat la Sebastian, pana la 21 saptamani am luat 6 kg, apoi am mai luat inca de 2 ori- am ajuns la +20 kg.
Este drept ca atunci am plecat de la o greutate mai mica decat acum, iar acum am deja greutatea pe care am avut-o la nasterea lui SEbastian -deci voi fi mult mai grasa (daca atunci am fost deprimata, ma gandesc cu groaza cum voi fi acum...)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Roxana, la Kg fii-miu sta bine, la inaltime nu stiu ce are. Dar oricum recupereaza ei. Cu o saptamana inainte imi zisese ul alt doctor ca are numai 296 grame si ca-i prea putin dezvoltat. A crescut intr-o saptamana ca fat-frumos sa-l contrazica pe prostanacul de doctor.

Dupa socoteala ta cu Kg luate m-am linistit si eu, sunt tot pe minus. hahahaha.

Doamne fereste!!! 40 de Kg sa iei intr-o sarcina????

Cata 21

Mergi la inceput