Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

23-26,5/27 saptamani- luna 6
28-31 sapt- luna 7
32-35,6/36 sapt -l una 8
37-40 sapt- luna 9
cica asta ar fi calculul corect!!...oricum ar fi am intrat in luna a 6 a!!!

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CATARO eu am luat 7kg...bine toata lumea spune ca s-au pus unde trebuie..hmmm..nu stiu ce sa zic de la marimea 36 la 42 sa fim seriosi..mie dr mi-au spus ca nu e mult mie asa mi se parea..eu am luat cam 1,5 kg/luna ..cica daca iei mai mult de 3kg/luna e problema

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Felicitari, Roxana! Mez fetelor, mie imi vine sa plang de tare ce ma doare coloana si oasele bazinului, parca am oasele rupte. Nu pot dormi nici noaptea de durere cand ma sucesc

Cata 21

Mergi la inceput

Roxana, voi sunteti mai mari cu cateva saptamani. Eu am auzit ca in ultimile luni ti se dubleaza nr. de Kg pe care le-ai luat pana atunci, de asta sunt disperata. Si daca de acuma nu ma mai pot misca si merg ca o rata ce o sa fac mai incolo?

Cata 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu m-am ingrasat 1 kg.....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel21+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Lasa Ramo, ca nu-i bai, am vazut ca ai o fetita dezvoltata bine, a luat ce-i trebuie de la mami fara sa faci sunculite.

Mergi la inceput

Baietelul meu e cam micut de inaltime, are 16 cm si 445 de grame. Nu stiu cu cine o semana, ca noi suntem amandoi inalti (eu am 1,76) si slabuti. Sper sa recupereze pe parcurs.

Cata 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by cataro

Roxana, voi sunteti mai mari cu cateva saptamani. Eu am auzit ca in ultimile luni ti se dubleaza nr. de Kg pe care le-ai luat pana atunci, de asta sunt disperata. Si daca de acuma nu ma mai pot misca si merg ca o rata ce o sa fac mai incolo?

Cata 21

Neatza...offf.....pai nu ai sunat dr ginecolog sa ii zici??!!Suna-l!!!!!!!!!

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by cataro

Lasa Ramo, ca nu-i bai, am vazut ca ai o fetita dezvoltata bine, a luat ce-i trebuie de la mami fara sa faci sunculite.

Asa e,cred ca bebelina ia tot de la mine.Ea sa fie bine.si grasuta si sanatoasa.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel21+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Dany, nu cred ca are ce sa-mi faca. Doar sa ma puna sa stau cat mai mult la pat, ceea ce nu-mi doresc. Asa-s eu mai beteaga de felul meu, sper sa nu ma rablagesc de tot.

Mergi la inceput