Bebei de Canada (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetele,

Denisa a nascut azi la 15.53 un baietel - Mark. Sunt bine amandoi. Va mai scriu cand aflu detalii.

Pupici,
si Odette

Mergi la inceput

Pepsi!! felicitari din tot sufletul. Acum am vazut ca ai nascut! Sa va bucurati de cel mic si sa va intregeasca familia asa cum e mai bine!
Sa fie sanatos si norocos si iubit.
si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

FELICITARI DENISA!!! SA ITI TRAIASCA BAIETELUL!! SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Denisa, felicitari!!!
Sa va bucurati de Mark si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata, ca si Emma!
Refacere usoara si numai bine

Monicutz, multumim ca ne-ai anuntat, azi m-am tot uitat pe forum sa gasesc vesti despre Denisa.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Denisa felicitari pentru Mark!!! Sa fie sanatos si mancacios! Si tie refacere rapida!

Te asteptam cu detalii!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Sori draga, e o scumpa Alexia. E frumusica foc, si lunganaaa....:) pai 63 cm la 2 luni jumate de la 44cm? E ff bine cum a crescut. 19cm in 2 luni jumate!! pai Odette are la 5 luni 62cm si s-a nascut cu 46cm.
Bravo voua!! Sa va traiasca si la mai mare :)!!

si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Monicutz cand le facem cunostinta fetelor noastre?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Fetelor,
stiti un loc frumos si linistit unde sa putem merge cu copiii la sfarsit de saptamana?

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

poze
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75985946" target="_blank">David 1 si 2 luni
www.bebo.com/PhotoAlbumBig.jsp?PageNbr=1&PhotoAlbumId=4895816508&MemberId=4362272177&PhotoId=4895842071" target="_blank">nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare mamici cu bebelasi minunatzi,
VA multumim din suflet pt urari si felicitari-suntetzi minunate.
Am Ajuns si noi azi acasa, Mark Alex e ok, deocamdata nu are icter si se lupta cu invatztaul tehnicii perfecte de a suge corect, se pare ca laptele o sa vina din clipa in clipa ca imi plesnesc sanii si e colostru deja galbui.
Am psus cateva poze: www.drophosts.com/alexm

Emma e incantata de bebe, il striga Ale- si trebuei temperata ca e avrea sa il mingaie si sa se joace cu el si la fata, nu are voie insa la fata deocamdata.

Eu is in refacere, a fost mult mai greu acuma, medicul meu a avut un ajutor tare ciudat- un mos batran care m-a apasat aiurea pe burta vreo 7 min pina au scos copilul si prin urmare efectele secundare se vad-dar ce mai conteaza dc bebe e bine- mi-au dat calmante sa iau si acasa, mai ales ca eu mi-am legat si trompele.
Acum speram sa ne odihnim cum trebuie si Alex sa ia in greutate bien ca am pierdut 130 gr in spital si cum suntem mai micutzi, speram sa reusim sa asimilam mai repede- luni mergem si la pediatrul nostru.
Merg sa incerc sa ma odihnesc si eu, va pupam si numai bine.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Bine ai revenit, Denisa, sa creasca mare Mark, e tare dragalas si iti seamana leit!
Vai, vazand pozele din spital asa am avut senzatia ca sunt eu acolo, proaspat iesita din operatie si cu bebe in brate... Iti doresc refacere rapida si sa va obisnuiti repede cu micutul si el cu voi, dar mai ales sa invete repede sa suga lapticul.

P.S. Linkul catre poze nu e bun, eu am corectat adresa la mine in fereastra si am reusit sa intru.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput