Ai nostri, ca brazii! ian-feb 05 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Hello Ladies,

Ana maria, am vazut intrebarea ta cu pisica neagresiva. Sa stii ca nu toate persanele sunt agresive dupa cum nu toti dobermanii innebunesc si-si musca stapanii de beregata :)
Dupa cum stii eu am un persan, nu e tocmai ingeras, dar la iri nu s-a dat jamais. Pe de alta parte, maidanezu soacra-mii e rau cu spume... Cred ca depinde de pisic si de cum il cresti. Ca mama cu doi copii (unul paros care doarme pe jos si unul care doarme numai unde vrea el) insa iti zic sincer ca daca nu l-as fi avut pe Mitz intai, nu-mi luam pisic. E o grija in plus, lasa par, costa bani si e relativ imprevizibil. Deci daca te gandesti sa-i iei lui Didi mai bine optezi pt un canar.
O zi buna!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pierdut mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

deci in aer exista viroza asta.. off, sanatate multa!

acum vin de afara si simt cum se topeste tot parca in jur.. nu adie vantul deloc si ai impresia ca stai in cuptor . si diseara avem si bilete luate de muuult timp la RS.. sper sa ajungem cu bine si sa imi pot feri burta pe acolo.. biletele au fost luate cand nici nu era conceput bb din burta , asa ca ne-am luat in fata de tot - la nebuni , insa nu cred ca vom mai sta acolo dat fiind starea mea .

adita, ai descris perfect ceea ce face si Codrin cand face kk . nu vrea deloc sa mearga la olita si tot asa, se ascunde si dc vreau sa-l pun eu pe oala urla ca din gura de sarpe.. aseara tot asa a facut, in chiloti.. ce sa fac, spalam la ei pana se hotaraste baiatul sa treaca si la kk la olita. zici ca singur a cerut pana la urma? imi dai sperante mari atunci ca nu vom mai spala la chilotei kkutzi. in rest cu pipi vad ca merge f bine, sper la tot mai bine si accidente cat mai putine!cu pampersul de noapte nici noi nu cred ca vom renunta prea curand, il gasesc destul de imbibat dimineata si oricum nu ne grabim si cu ala... in dr Spock am citit ca spre 3 ani e cel mai potrivit moment si il lasam in pace, in ritmul lui. oricum economia la pampersi se vede..deja .



Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aa, si inca ceva: el nu pronunta litera C deloc.. oricum el nu prea vorbeste inca.. nimic gen propozitii, doar mama/tata si multe alte cuvinte fara a le lega.. ne-am obijnuit cu el deja si cred ca spre 3 ani va vorbi, sa vedem. asa, deci fara C nu poate zice kk deloc, el zice pipi la ambele. si am citit ca tb sa aibe cuvinte si pt pipi si pt kk. aseara mi-am scrantit capul ce cuvant sa inventam pt kk ca sa-l poata pronunta (v-am zis ca nu pronunta multe litere corect, deci alegerea era din ff putine ). m-am tot chinuit sa-l fac intai sa zica kk si el zicea tata si m-am gandit ca totusi nu e bine sa-i zic copilului sa zica tata cand face kk . asaaa, si tot asa... pana am gasit un cuvant didi (el ii zice diti de fapt) si ne-am inteles sa zica "diti" cand ii vine sa se screme.. sa vedem daca azi zice ceva , sunt tare curioasa daca isi aminteste. desi nu are ora clara de kk si de cele mai multe ori face cu bona, nu cu mine. o sa o intreb pe ea.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna ziua fetelor si doamnelor si baieteilor , ce mai fceti ? am citit printre randuri si am vazut ca sunt si vor mai fii noi bebelusi , sa le de-a Dumnezeu sanatate si voua multa putere .
Noi suntem relativ bine , Mandy e mare si a inceput sa vorbeasca catusi de cat , de facut la olita nu vrea inca , mai asteptam .
Noi venim in vacanta in romania pt. 3 saptamanai , venim cu masina si mie tare frica cu fata la drum lung . Stiti cumva ce vreme va fii in august in ro ?
Puteti sa imi spuneti daca sunt si ce preturi sunt pt. pempers marimea 5 ?
A cat priveste pisicul , si noi am cumparat unul persan avea 10 saptamani iar acum are 6 luni , Mandy s-a acomodat cu el si il cam trage si el nu ii face nimic in schimb .
Am cateva poze aici cu ea si pisicul .
O zi buna si mai revenim !
http://img170.imageshack.us/img170/4183/dsc03237up7.jpg

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Cateva poze
http://img174.imageshack.us/img174/9494/dsc03225qo9.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/4518/dsc03211gu6.jpg

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Alina Maria unde veti sta in vacanta in Ro? Pe aici se anunta zile toride in august dar daca mergeti undeva intr-o zona de munte va fi placut.

Shobo Vladut al meu spune "pute" la kk, si cind cere cere "pipi" la ambele, doar cind termina spune ca a facut si "pute". Asa l-a invatat pe el bona care nu mi-a placut mie deloc.
Nici el nu spune multe cuvinte, si le zice numai cind vrea el. Cind il intreb citi ani are spune "nunul" si ridica un deget, cind cere sa il dau "taie" in leagan spune ca e "bebe maie" dar in casa zice ca el e "bebe titi".

Am si eu o problema: Vladut se tine de puta (nu stiu cum sa zic altfel) des, si cind are si cind nu are chiloti. Nu stiu cum sa il conving sa n-o mai faca, ma rog. Cred ca nici nu merita sa ma chinui.

Anda ce mai faceti voi? Cind plecati in vacanta?

Patricia, Crinuta insanatosire grabnica!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Liviana,cum se mai simte mama ta?

Eu vin in Ro maine dimineata,stau 3 sapt.Am fost si noi la plaja aici,poze noi aici:http://family.webshots.com/photo/2844972270096725464lVDDNZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Sirimie noi mergem pe langa Piatra Neamt , sper sa fie bine .
Cat e pretul la benzina in ro ?

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

shobo, cand il vedeam ca face caca il intrebam daca nu vrea la olita, ca acolo se face, si daca refuza il lasam in pace, dar ii ziceam de fiecare data si a priceput.
sirimie, eu cred ca e normal sa puna mana la putulica, vor si ei sa descopere ce-i acolo, ca pana acum nu prea au avut acces in zona din cauza pampersului.asta daca nu-i prea des si din cauza ca il jeneaza ceva.daca e doar de curiozitate, eu zic sa nu-l bati la cap, mai bine ii distragi atentia cu altceva
Alina maria, sigur gasesti pampers si aici, dar nu stiu sa-ti zic cat costa, noi folosim happy. acum nu stiu daca mai e asa, dar pe vremuri auzeam ca fetele care veneau din alte tari isi aduceau pampersi de acasa, fiindca astia de la noi nu erau de aceeasi calitate, chiar daca aveau aceeasi firma
Nectarie vorbeste destul de bine, sau cel putin asa mi se pare mie, il inteleg foarte bine, cu toate ca necunoscutii nu pricep chiar tot ce zice. azi de exemplu vroia in parc sa se disteze(distreze) cu copiii. face propozitii destul de lungi, stie franturi de poezii, cantecele, daca intra cineva in vorba cu el pe strada raspunde frumos: cum il cheama, cati ani are, da raportul de unde vine, ce a facut pe acolo

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si Rayan vorbeste binisor, raspunde la intrebari. Ieri mi-a spus ca a fost la tanti dr., ca s-a uitat in " gua" ( eu ma refeream la gat).
Cand dr. l-a intrebat unde merge dupa ce pleaca de la ea a raspuns " la joaca" :)
La telefon imi spune ce face, ce a mancat, unde a fost. Mi-e tare drag sa vb cu el. Ma bucur ca a progresat mult la capitolul vorbire.
In plus canta foarte frumos. Sunt topita dupoa vocisoara lui scumpa. I-as pap-o daca as putea.

Crinuta si Rayan



Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput