Ai nostri, ca brazii! ian-feb 05 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

multumim pt sustinere cu olita!

Simona, vai de noi, ce o veni...mi-e groaza! sigur ii cumparam ci reductor insa nu am gasit decat f nasoale ca si plastic la cora si inca nu am luat..

crinuta, sanatate multa si sa fim atente cu ce papa copiii, mai ales pe caldurile groaznice ce vor veni

Patricia, va pup si sanatate multa! si concediu placut!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Salutare dragelor,

Ne-am intors si noi din vacanta... a fost ffff frumoooooos!!!
Copiii s-au comportat acceptabil la drum, n-au avut pb de sanatate in vacanta, desi au mancat aproape zilnic inghetata, pt ca aveau la bufet si n-am avut incotro ...

Patricia, voi nu trebuia sa plecati pe 15 sau am inteles eu gresit? Sanatate multa lui Rebe!

Crinuta, deci am avut dreptate -din pacate- cu enteroviroza. Va doresc sa scapati repede de ea.

Shobo, felicitari pt scapatul de pampi.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

AnaMaria, multumesc pt intentie.
Patricia, sanatate lui Reb!
V.Erica, bine ati revenit. Ma bucur ca v-ati simtit asa bine. Sa ne arati si poze please.
Simona, ma sperie ce-am citit apropo de calduri. Matei a facut o dermatita atipica urata la ultimul val de caldura si nu vreau s-o iau de la capat. In casa e bine ca avem, AC, dar la cresa e f cald si cum el alearga mult, transpira fff mult.

Am pus pozele facute in ultimele 2 week-enduri intr-un album nou aici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu e din mancare, e din aer.
Dar eu totusi asociam enteroviroza cu diareea si varsaturile, ceea ce nu e cazul la el.
Bine, doamna dr. a spus ca el are forma usoara, si asa e.
Chiar acum am ajuns acasa, el e bine merci, vesel, rade, ai zice ca nu are nimic.
O sa urmam regimul si tratamentul. Sper doar sa nu dea in constipatie cronica, el care niciodata nu a avut asemenea probleme.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Liviana, promit sa pun si poze. Acum ma baraie fiu-miu ca vrea sa se joace la pc.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica mama, si eu astept pozele si........ i can't wait the massage ;) ( na, ca sa vezi ca n-am uitat;) ).

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ERica, bine ai revenit!
povesteste tot,tot, tot si pune poze. Noi plecam pe 28 si pina atunci sper sa ne facem bine. acum avem amigdalita si luam antibiotice.

daca am cum, nu as mai duce-o deloc la cresa pina dupa vacanta.

multumim pt gindurile bune!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Patricia sanatate multa Rebeccai; ai grija sa plecati de acasa sanatosi cu fata in concediu, si poate te dai bine pe langa socrella sa o tina la ea pana atunci;
Shobo felicitari si pentru burtica, eu abia acum am vazut;

Habar nu aveam de viroza asta care bantuie fara sa o anunte nimeni in mod oficial, dar acum cateva ore m-a sunat o prietena ca sa ii spun despre dieta, caci fetita ei care are aproape 2 ani are simtome asa cum le-a descris Crinuta;

Liviana sa aveti o petrecere pe cinste;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

astazi ne-am intors din concediu, am fost aproape doua saptamani la calimanesti unde ne-am simtit foarte bine. a fost si vreme frumoasa, temperaturi foarte placute, aer curat, am avut pe unde ne plimba, am inotat de ne-am saturat in ape termale (avem si cateva poze www.flickr.com/photos/adrianacalin" target="_blank">aici. mancau copiii mei ca niciodata si dormeau mereu la pranz, ceea ce la Antim e un lucru foarte rar. singura parte proasta e ca pe Nectarie l-a ciupit ceva langa ochisor, s-a tot frecat si s-a infectat. maine mergem la dr sa vdem ce zice. noi am scapat de pampersii de peste zi, pur si simplu a inceput el sa ceara la wc, din ce in ce mai des, pana n-a mai facut deloc pe el. cu caca a fost mai greu, ca ii placea sa faca direct pe el, se baga intr-un loc mai retras si acolo rezolva problema. daca il vedeam, ma gonea, vroia omul sa stea linistit.dar cu timpul a renuntat singur la obiceiul asta.nici la pranz nu-i mai punem pampersul si n-au fost accidente, sper sa nu patim acum, daca tot m-am laudat. sa vedem cand scapam si de ala de noapte, cu Elena ne-am chinuit pana la 3 ani si ceva. cam o data la patru nopti ii gasesc dimineata pampersul ud, asa ca nu putem renunta pana nu vad ca se trezeste singur sa ma anunte.
Crinuta,sanatate multa, sa va faceti bine repede
Leta, anul trecut ne-am facut si noi concediul aproape de unde l-ati facut voi, noi am stat cu rulota in camping marina surf, sper sa ajungem si anul asta pe acolo, ca ne-a placut

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Adita eu m-am uitat la pozele tale si nu am cuvinte sa descriu ce am simtit. Copiii sunt atat de frumosi si de atasati unul de celalalt incat par expresia fericirii.

Liviana mi-au placut baietii tai!! A crescut mult Bogdanel!!!Iar Matei era tare fericit la insula copiilor.

Patricia sa stii ca in cateva zile va faceti bine, asa ca nu e problema cu plecatul la mare. Lui Didi i-a trecut in 2 zile doar ca antibioticul a trebuit sa i-l dau 7 zile. Singura faza naaspa era ca plangea cand manca.

Mergi la inceput