Ai nostri, ca brazii! ian-feb 05 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

crinuta,insanatosire grabnica!bubu,bafta cu licenta!noi azi plecam la munte,la moeciu si pana la urma merge si sotul,ca s a prelungit termenul de depunere a dosarelor.lui cris deja i am spus de ieri ca mergem la munte si toata ziua mi a spus//mami,hai a munte!//sper sa i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Oana - casa de piatra si sa fiti fericiti!
Crinuta - sanatate lui Rayan
Bubu - succes, iti tinem pumnii
Leta - cum se numeste complexul?

Despre noi, ce sa va mai spun? Suntem sanatosi. Duminica am fost cu vaporasul in Herastrau si a fost tare incantata. Am pus si eu 4 poze de la Telega si sper sa ma mobilizez sa mai pun cateva. Stiti cum se zice: croitorul nu are haine. Asa si noi, amandoi in domeniu IT si abia ne mobilizam sa punem pozele pe site.
Citim in continuare carti...tone de carti...bunica zice: de-as slabi pe cat de mult ii citesc toata ziua. E tare rabdatoare si a memorat dialoguri intregi din carti (eu cred ca o fac actrita, pe bune). Sa va zic o faza: in Cenusereasa, apare o fraza: printul nu avea ochi decat pentru Cenusereasa...etc Si Alexandra mea zice; are ochi, are ochi. Asa ca acum cand ii citim ii zicem: avea ochi numai pentru...

Acum cateva zile a exclamat: mai sa fie, mai sa fie ne-au luat reclamele (pe blocul de vis a vis erau 2 reclame maaari de panza).

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta multa sanatate si sa te faci repede bine!!! Rayan cum e?

Liviana si eu stiu ca e putin mai naspa la vaccinul asta ca la 2 ani jumate sunt mai mari si reactioneaza mai puternic.

Bubu tinem pumnii si bafta mare!!!

Leta ma bucur ca a fost frumos la mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Rayan e asa si asa. Mai precis, ba are febra, ba nu are, dar azi dimineata a vomitat apa pe care a baut-o. Nu mai inteleg nimic.
Apoi si-a baut jumatate de laptic ( el rade un biberon fara probleme), iar apoi a adormit.
E cam fara energie, chit ca pomeneste despre joaca mereu.
Mi-e sa nu aibe rosu in gat, deoarece mi se parea ca inghite cam greu.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Crinuta insanatosire grabnica lui Rayan! Si tie!

Oana bafta multa la licenta, spor la invatat!

Leta, Liviana ce vaccin la 2.5 ani? Rapel la ceva?

Eu sint la servici foarte ocupata si obosita rau de tot

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aoleu, ma speriati cu vaccinul asta de 2,6 ani. noi in august ar tb sa-l facem. Leta, zi-ne si noua pls cum se cheama cel cumparat si cam cat a costat? sa-i spun si eu pediatrei ca il vrem pe acela, sper sa fie de acord, sa nu ma ciufuleasca ca e bun si ala gratis. dc e vorba de reactie mai usoara atunci clar mergem si noi pe cel cumparat.

crinuta, sanatate lui Rayan! si tie!

kris, inca nu stiu de la ce mi-a fost asa rau luni, e drept ca-mi luasera si 4 eprubete de sange si ma mai chinuisera si pe masa de gineco sa-mi ia probe de secretie si Papa Nicolau... off, bine ca a trecut. astept rezultatele analizelor de laborator -mai ales cele de sange si urina sa vad, poate am anemie...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Leta, am vazut pozele - se pare ca v-ati simtit bine l amare. Tu arati f bine si Deea de asemeni. Te rog frumos, da-mi mai multe detalii despre complexul unde ati stat la mare. Vrem si noi sa mergem cateva zile si nu stim unde. Astept cateva info: cum se ajunge acolo, cat costa, cum se face rezervare, etc. Merci mult.
Shobo, Crinuta - sanatate multa!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Ubi, Liviana - se numeste Corabia Piratilor. Cu cautare pe Google ii gasiti si site-ul (cu preturi, indicatii etc). Noi am facut rezervarea telefonic si am platit un avans prin mandat. Nu este pe partea cu marea, trebuie sa traversati, dar vilutele sint mai frumoase si mai dotate decit cele de pe malul marii. Iar in curtea complexului exista si un loc de joaca pentru copii.

Simona, e un rapel la DTP.

Shobo, a costat 35 RON si l-am cumparat chiar de la pediatra, dar banuiesc ca se gaseste si in farmacii. Pina acum e bine, n-a facut febra si nu cred sa faca de acum incolo.

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Leta, merci frumos, am gasit. Cred ca e pe locul fostului Hanul Piratilor, nu?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

nu, hanul piratilor este vis-a-vis.

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007

Mergi la inceput