Ai nostri, ca brazii! ian-feb 05 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Buna, fetelor

azi ii facem Andreei vaccinul de 2 ani si jumatate (cred ca e un rapel DTP). sa ne asteptam la vreo reactie dupa?

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Leta

Buna, fetelor

azi ii facem Andreei vaccinul de 2 ani si jumatate (cred ca e un rapel DTP). sa ne asteptam la vreo reactie dupa?

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007

Aoleu, bine ca mi-ai amintit. Dar se face musai la 2,5 ani sau intre 2,5 ani si 3 ani?
Maine o sun pe dr. lui de familie, desi pana nu ii trece febra, nu ii putem face nici un vaccin.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Crinuta, merge si dupa 2 ani si jumatate, nu e musai acum.

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georges14 spune:

Leta, tin minte de datile trecute ca pediatra mi-a spus ca la fix o saptamana ar avea reactie - febra. Si la fix o saptamana sa ii pun supozitor. O data am uitat si nu a avut nimic, iar a doua oara i-am pus, desi nu a avut nimic, preventiv.

Kris, e o dulce Bia. Am reusit sa vad si eu pozele care le-ati pus in ultimul timp cu copiii, nu pot sa zic ca sunt topita dupa toti. De-abia astept sa incep scoala aceea pentru a lucra cu copiii.

Mergi la inceput

Cred ca la noi este vorba despte virus.
Abia am ajuns acasa, nu ma stateam in picioare, si m-au apucat frigurile, cu AC inchis.
Mi-am luat temperatura si am febra.
Ma doare carnea de pe mine, spatele, coloana vertebrala.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Crinuta, ai racit? Am citit ca si Rayan are febra, va urez sanatate maxima, sa va reveniti repede!
Si eu am uitat sa sun pediatra in leg cu vaccinul...am auzit ca se poate face intre 2,6 si 2,11 ani, deci mai e timp!

Am citit mai pe sarite ce ati scris, eu sunt pe ultima suta de metri cu licenta, luni am examen! Mai am destul de invatat, mi-am luat 2 zile libere de la servici sa pot invata.

Sa-mi tineti pumnii, ca am emotii mari!!

Va pup si mai intru printre picaturi!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, nu vreau sa te sperii, insa noua dr de fam a lui Matei (care e si pediatra) ne-a zis in treacat ca vaccinul de la 2,5 ani e mai dureros si da reactii mai rele. Nu mi-a dat amanunte insa...
Bubu, bafta multa la licenta!
Leta, ce mai face Deea? Mai scrie-ne despre voi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Shobo, Oana Cretu, va multumesc pt complimente! E comaoara mami!

Shobo, cum te mai simti acum? de la ce ai avut acele ameteli?

Crinuta, sanatate si tie!

Oana, iti tin pumnii pt luni. Sa te incurajez, sora mea si-a dat lincenta astazi si a luat-o cu 7.4 si e f multumita. A scapat de sustinerea lucrarii de diploma si a terminat management financiar contabil la Spiru H. A abvsolvit-o in 2005, si a lasat-o mai maoale, avea multe restante, dau usor , usor le-a dat si acum e licentiata.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Liviana, facem bine.
Am fost la mare acum doua saptamini, Deea s-a distrat teribil, i-a placut mult in apa si, de asemenea, a fost incintata de cantitatea mare de nisip care revenea pe cap de lopetica sau galetusa.
Am stat la o viluta dintr-un complex construit intre Mamaia si Navodari, o locatie perfecta pentru familii cu copii mici. Am pus si citeva poze de acolo.

Azi i-am facut vaccinul, in cabinet dr. ne-a intrebat daca il facem pe cel gratuit sau vrem sa cumparam unul mai bun (care, printre altele, are avantajul ca nu da reactii). I l-am facut pe cel contra cost, deocamdata vad ca nu are nimic, a fost vioaie toata seara si acum s-a culcat linistita... I-am dat totusi o masura de Nurofen, preventiv.

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007

Mergi la inceput

N-am racit, e gripa, e sigur un virus.
Eu nu am mai facut gripa de la 11 ani, dar tin si acum minte cum aveam greturi, dureri mari de cap, febra, stare continua de rau.
Exact asta am acum, si toti am zacut de aseara pana acum.
Trebuie sa ma duc la job deoarece sefa mea e in concediu, si o alta colega de-a mea la fel si e musai sa fiu acolo, ca altfel stateam acasa.
Ieri nu puteam sta in picioare, ma durea spatele ingrozitor.
Bineinteles ca in metrou nimeni nu te lasa sa stai jos, si erau multi barbati tineri, care stateau bine merci.
Daca nu as fi simtit ca voi cadea pe jos, ar fi fost ok, dar in acele conditii, a fost cumplit. Noroc ca am mers putin.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput