*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 4
Noki_Lara spune:
Hmmm..am cugetat si ray+cugetat si cred ca mai stau linistita o perioada.
Luni sunt reduceri la Z - mi-au trimis card - si clar da spargerea....dar parca sunt multe chestii misto de comandat pentru mine, nu pentru pitica.
Ma mai cuget...
Cum se calculeaza suma de plata per comanda?
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Vad ca v-a zis Felicia, am primit comanda din 19..aia din 13 se pare ca a "dosit-o" vreo functionara de la posta..si va spun si de ce cred asta...ptr ca azi cand am fost aia se tot dadea de ceasul mortii ca nu gaseste avizul mare, ca sa stie care e "scrisoarea" mea...si da-i si cauta, cand colo era pe jos pe undeva, lasata de izbeliste..deci va dati seama ca oricine putea sa-si insuseasca pachetul meu si ..prind orbul scoate-i ochii. Noroc ca era ditai pachetul ca aveam si adidasii mei in el, si uscatorul de par..care apropo..e SUPER BUN, vi-l recomand.
Deci ptr mine e clar...voi face numai comenzi voluminoase, ca sa fiu sigura ca ajung. Se pare ca problemele in general sunt cu astea mici.
Ma duc sa bag fata la nani si apoi redoutez
Noki io m-am convins cu reducerile la Z..stii ca eram mare fan, dar daca-ti spun ce i-am luat azi Mirunei de 30 euro...de la Z cu toate reducerile cu tot nu luam mai mult de 2 pulovere si o bluza. Io am ramas fan Z la capitolul body..si cam atat.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Madau nu stiu ce sa zic a meu era colet mare, voluminos si destul de valoros - 60 euro.
Acum sora-mea imi zice ca cei de la Posta au salarii de 3 mil, d-aia fura. Dar ce vin am?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:
hop shi eu cu nasul la reduceri
madau, daca dai iar comanda azi da-mi un bip pe mess pls!!!!!
mama mama ce ma oftic ca nu am bani pe card pt ca daca ma duc maine la BCR sa bag bani abia dupa 6 dupa amiaza imi crediteaza astia cardul si sunt vreo 2 chestii pe care nu as vrea sa le pierd.
poop, spor la shopping shi...nu epuizati tot stocul de 42/44 ca va prind eu!!!
ps: imi merge situl ca un kkt, cred ca e full...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
felicia74 spune:
bai,. eu le zic sa-mi inchida contul, sabine cica se rezolva, in schimb ei imi trimit mail ca sunt reduceri
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
catutza spune:
Mai am sanse ca un produs epuizat sa reapara disponibil?
Ca azi am pus ochii pe niste adidasi pentru Mihai, am iesit afara si cand ne-am intors ioca!, acum ii tot urmaresc...voi ce credeti, mai apar?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
madau spune:
Cata sincer nu cred
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Heloooooooo....la deuxieme demarque ce mai comandati???? Amintiti-va ca in perioada aia am nimerit noi pe site si era totul la 1/2 din pretul deja redus...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
catutza spune:
68403 uscator de par
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil