Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

si eu sunt pe aici!

LMA sarbatoritilor de azi:
KEYTO
EVA
VICU'

Dana, pe unde esti? de Cori nu mai intreb...ca vad ca n-a mai dat pe aici. fetele stiti ceva de ele?

Cristalinoooo, o luna la munte?? creste invidia in mine...da' macar sa trimiti un email cu ceva racoare si ma declar multumita!

noi suntem arestati la domitzil pe motiv de tuse. tre' sa ne facem bine, ca m-am lins pe bot de mare in we:)

pupam gasca mamicilor!

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI - VICTOR, STEFAN, EVA si VICTOR !

Andries, Gabi, Corina, Dana - sa va traiasca comorile si sa va aduca numai bucurii !

LA MULTI ANI si celorlalti piticlonti care sa-u serbat in ultimele zile !

Gabi, super petrecerea si super pozele ! Stefan e un dulce si se vede ca a fost fericit !
Andries, ma bucur ca party-ul a fost pe placul lui victor ... Asteptam poze ...
Daria, bravo ... vacanta placuta
Olivia, bine ati revenit ... Ma bucur pt. progresele lui Luca ... Dar cum a fost, ce s-a intamplat de si-a dat drumul la vorba ? ... In legatura cu ce am discutat noi ... sa stii ca nu am reusit sa ajung, cum aflu ceva iti spun
Cristal ... asteptam poze cu fete frumoase !
Dana ... wow, ati rezolvat si problema cu amigdalele intre timp ... Pupici lui Ricu si insanatosire grabnica ! Serban ce mai face ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

uh uh iar am uitat sarbatoritii!!
deci la multi ani fericiti Eva, Keyto si Victor!! sa aveti parte numai de bucurii in viata!!! Corrriiiim, Danaaaa???? se aude? ca de Azumi....nu cred ca pot sa ajung pana in Japan sa o trag de urechi! ne lipsiti mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristalinaaa - astept pozili cu fetili cucuiete ! Pupici Mariei si sora`si care tine de pe amu` la silueta (nu si la nervii lu`mama`sa) Vacanta placuta !

Mariaaa - pozili ? Si apropo dezpampersire. Noi am fost codasele din`aintea voastra, am renuntat acu` vreo 2 luni fara probleme, am avut vreo 4 accidente pana acum. Insa nu prea le vorbim ... asa k aici mai am de asteptat se pare.

Kro - ce-ti fac fetele frumoasele ???

Rox - vin si io sa strig dupa mamici n-am gasit iconita mai klumea, evetual asta

Sunt pe aici, ef faiv

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Daria, io de cand l-am luat la bucuresti, mai rarut..adica cam deloc cu pozele:((

asteptam vacanta sa recuperez:)). tot caut prin calculator..dar nu gasesc mai nimic de data recenta..bubaaaaa

sa inteleg ca nu suntem chiar cei dintai din coada, hihihi. la vorba si-a dat efectiv drumu de cand e la gradi. fara nici un ajutor mai special, ca io in delasarea mea..nu care cumva sa stresez bunatate de cupil mofturooos!
asa as fi facut si cu olita, dar l-am inscris deja la gradi la stat..si nu ne primeste la toamna cu accesorii..doar cu kilotei..asa ca prestam voiniceste.
cand zic c-a priceput..hop face pe el..dar mergem inainte...tre' sa-i dam de cap. nu tine varianta ca-i ud. ii place bag seama.

hai sa mai ridic o problema: Luca e un mare bataus. parca s-a mai potolit de cand cu gradi..dar mai avem de lucru si la asta... voi cum procedati?

dana sanatate multa pt Ric si dupa ce va mai linistiti, poate ne mai dai vesti si despre Serban

sunt pe aici

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Auzii o strigare.... a trase cineva de urechi pe al mail :)) Cine stie, stie.

Multumesc de urari. Cresc, turui toata ziua, nu stau un minut, bat din picior si fac instructie cu parintii. Pe scurt asta e la mine in casa. Azi am vrut la mare, da' a zis mama ca apa e rece, asa ca nu mai mergem... M-am sarbatorit la gradi, am avut tort si am primit o masina de pompieri, aproape in marime naturala... Altfel, urasc caldura, am renuntat la role anul asta, au aparut primele semne de buna purtare cu bataie indelungata, pe care o sa le numar si peste cativa ani. Ma pregatesc de multe petreceri in w/e si pana una-alta il chinui pe tati. Mami ajunge deseara de la servici si o sa intre si ea la rand:))

semnat : Vicu'

Mergi la inceput

vad ca s-a blocat aici...nimeni nu mai scrie nimic, asa ca spal si eu putina, spre casa...

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

hehe... e saptamana intoarcerii mamicilor ratacitoare

in primul rand un mare LA MULTI ANI! pentru toti puiutii, mamicile si taticile care s-au sarbatorit in ultimele saptamani. sa cresteti mari piticlontilor, si sa fiti in continuare frumosi, destepti si ascultatori!

noi suntem bine, am chiulit cu motive intemeiate. muncim mult, si la birou si in afara lui. lia pui e bine, in vacanta la bunici o luna (din care au trecut deja doua saptamani). ieri a adus bunica un pisoi mic acasa, asa ca se alearga unul pe celalalt si se joaca de dimineata pana seara o sa incerc sa ii fotografiez sambata. despre planuri de job/afacere nu mai vreau sa spun nimic pana cand nu se realizeaza ceva concret.

ma duc sa ma uit la poze cu sarbatoriti!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Poze mai dureza un pic...aseara am incercat sa le pun pe un share si ar fi durat vreo 10 ore..numai pt pozele de la Disney...deci nu m-am hotarit ce fac
Carolina merci! Luca si-a dat drumul..dar nu recita versuri Este mai mult decit stiam noi ca vorbeste...El este f zapacit de auzul a doua limbi...asa ca vom fi cu siguranta printre codasi...pt moment..
Marie...tusiti rau? merge la gradi?
Dana ..La multi ani pt Vic! Sa creasca mare si sa fie un norocos!
Dana mi-e mila de Ric prin cite a trecut...Hai ca mai are putin si macar o sa poata merge...Ce mai face Serban?
Daria imi pare rau de problemele tale..Daca vei hotari o despartire...fa-o fara acte la inceput ...si apoi decide pt mai mult..
Biluta..Luca vorbeste de la 2 ani...evolutia nu a fost insa deloc rapida ca la altii...Voi aveti si o sora mai mare si asta conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La cererea telespectatorilor...pusei si io niste poze cu galustile mele.
De la botez nu avem...(dupa cum v-am spus, John e artist...:)))

http://community.webshots.com/user/ioana_maria_enculescu

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput