Gandirea pozitiva
Raspunsuri - Pagina 7
mira_m spune:
Vreau sa-ti urmez sfatul, Darael, desi e greu....
Sper sa reusesc sa-mi inving starea asta urata!Deocamdata incerc sa gandesc pozitiv .
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
light spune:
Vreau sa va multumesc din suflet pentru acest subiect.Simt ca viata mea se schimba pe zi ce trece datorita celor citite.Prima data am citit sfaturile tale Darael, apoi subiectul acesta si cartea lui Murphy si de ceva vreme aplic tot ceea ce am citit si ma simt minunat.
semnat de mine
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Vreau sa va multumesc din suflet pentru acest subiect.
Simt ca viata mea se schimba pe zi ce trece datorita celor citite [...] si ma simt minunat.
Bine ai venit in Gasca celor Fericiti !
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
soarelemeu spune:
Multumesc DARAEL pentru site-urile recomandate...ganduriratacite e preferatul meu , am vizionat si filmul The Secret..f frumos.
Am citit partial si cartea...ramane doar sa aplic si sa vizualizez un final fericit pentru fiecare actiune intreprinsa.
Acum ma aflu in situatia in care trebuie sa iau o decizie...e vorba de o propunere pe plan profesional...
la inceput nu a fost nici teama ca nu voi face fata la ceea ce ar urma daca semnez contractul , sotul imi spune ca daca nu trebuia nu as fi atras aceasta posibilitate in viata mea(doar am vazut filmul impreuna ), dar uneori am senzatia ca persoanele cu care ar urma sa colaborez nu sunt chiar transparente...nu sunt foarte sincere si isi urmaresc doar propriul interes.
Stiu ca decizia trebuie sa fie a mea ...dar oare sa fie suficient sa incerc sa ma linistesc si sa gandesc pozitiv ..ca totul se va desfasura normal si nu vor exista piedici, situatii pe care sa nu le pot rezolva..nu stiu de ce uneori am unele indoieli ...ceea ce nu e bine .
Oricum voi incerca sa ma linistesc si sa aplic cele invatate
O noapte frumoasa tuturor.
b.nica spune:
nu pt. toata lumea este usor sa comande mintii si nu este nici cel mai bun lucru;
eu vin cu un exemplu prsonal si mai usor pt. inceput:trebuie sa incepeti cu aranjarea mediului in care traiti,casa,locul de munca.aranjati-va casa,biroul(de ex.),astfel incat sa va dea cat mai multa placere;incepeti prin a va dispensa de tot ce este nefolositor(avem tendinta sa tinem o serie de fleacuri din considerente sentimentale)curatati locul,luminati-l,simplificati-l;asa simplu,curat,liber,va v-a da un sentiment uluitor de eliberare,de nou, de un nou inceput.
inconjurati-va apoi de lucruri noi si care va fac placere si care chiar va dau senzatia ,nu stiu cum sa spun,ca va faceti un capriciu.
inconjurati-va de frumos,de rasfat,chiar.
va veti simti alte persoane,in alt timp si veti avea curajul sa faceti mult mai mult.
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by soarelemeu
Acum ma aflu in situatia in care trebuie sa iau o decizie...e vorba de o propunere pe plan profesional...
la inceput nu a fost nici teama ca nu voi face fata la ceea ce ar urma daca semnez contractul , sotul imi spune ca daca nu trebuia nu as fi atras aceasta posibilitate in viata mea(doar am vazut filmul impreuna ), dar uneori am senzatia ca persoanele cu care ar urma sa colaborez nu sunt chiar transparente...nu sunt foarte sincere si isi urmaresc doar propriul interes.
Stiu ca decizia trebuie sa fie a mea ...dar oare sa fie suficient sa incerc sa ma linistesc si sa gandesc pozitiv ..ca totul se va desfasura normal si nu vor exista piedici, situatii pe care sa nu le pot rezolva..nu stiu de ce uneori am unele indoieli ...ceea ce nu e bine .
De ce te intereseaza ce fac altii sau de ce fac una sau alta ? .... e interesant de aflat, dar ITI FOLOSESTE ?
Cat despre transparenta, e important ce “LOCUINTA” vrei sa “construiesti” TU , pentru TINE !
Stii care e frumusetea ? Pentru orice “locuinta” de bun simt, sunt necesare si “materiale” netransparente, mai ales daca ai si vecini... iti dai seama ce interesanta ar fi o “baie” cu pereti de sticla ?
Copil frumos, foloseste ce-ti ofera Universul pentru a-ti "construi" "casa" visurilor tale.... si nu uita ca si "umbrele" au rolul lor.
b.nica – e un mod de abordare; dar si „aranjarea” tine tot de modul in care gandim, de trairile noastre.... precum ascultam muzica. Intr-o zi Bach, in alta zi Hrusca, in alta zi vrem Scorpions... fa un plan cum vrei sa aranjezi mobila astazi; ai sa vezi peste o saptamana ca o sa vrei o mica retusare, doua in zona... cel putin, asta se intampla in 99% din cazuri.
Mi-ai dat o idee, asa ca plec sa fac curat in dulap.
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
soarelemeu spune:
DARAEL iti multumesc pentru raspuns
Asa este...conteaza doar ceea ce imi doresc/imaginez eu si nu trebuie sa ma preocupe ceilalti.
Avand tendinta sa-i judec pe ceilalti nu fac decat sa atrag exact acea imagine care poate nu este reala dar o fac eu tot gandindu-ma la ea.
Noi ne facem universul din jur in functie de ceea ce gandim.. proiectam in viitor.
ada29 spune:
Salutare,
Si eu fac parte din Gasca celor Fericiti.Vreau totusi sa va rog ceva:scrieti dragilor mai mult,cred ca e cel mai bun subiect,il savurez cu placere si pun in practica.
Rezultate,cate vreti:sunt norocoasa,sanatoasa si FERICITA.
Sa auzim de bine,
ada
b.nica spune:
cand spuneam ca trebuie sa incepem cu mediul din jurul nostru nu am dezvoltat la ce ma gandeam defapt:desprinderea de tot ce ne trage in jos din jurul nostru(amintiri,obligatii,prejudecati,superstitii).
trebuie sa simtim ca suntem o persoana noua care isi poate permite extravagante,care merita sa se inconjoare de tot ce-i poate stimula toate simturile:culoare,plante,muzica,eleganta.
danyce spune:
Spionez de cateva zile topicul pentru ca am gasit o multime de idei interesante. Eu in general sunt o optimista incurabila, dar am anumite fobii, sunt anumite trebusoare care mi-e frica ca nu o sa reuseasca, sau cel putin nu in perioada de timp dorita de mine si vad ca "frica" asta ma trage putin inapoi. In general, cand pasesc cu incredere si cu fruntea sus spre un obiectiv ales il si ating, chiar mai repede decat imi propun initial.
Am facut un prim pas si am gasit cartea "Puterea incredibila a subconstientului" intr-o biblioteca online, de unde am comandat-o imediat. Abia astept sa soseasca. Mai urmeaza sa gasesc undeva un DVD cu filmul "The Secret".
Darael, imi place nespus de optimismul si caldura care emana din randurile tale. Mereu gasesti cuvintele potrivite
B.nica, eu pun de ceva vreme in aplicare ideile tale legate de schimbarea mediului inconjurator, a atmosferei sau a amenajarii...acum am de gand sa daram un perete pe hol pt ca asa am impresia ca o sa scap de un anume blocaj, un obstacol.Hmmm, ce mai e si-n mintea mea...
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei