* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina felicitari ptr bb ,ma bucur ca sunteti bine.
Analizele alea nu il afecteaza pe bb,toate le-am facut

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Lala
Ancutz tu unde ai facut analizele? Voi ce mai faceti? Cum se simt fetele mele dragi?

A venit Bebica!!!

9+

Mergi la inceput

Lala eu iau elevit de la 13 saptamani si m-am ingrasat doar 3 kg.
Alina noi suntem bine,am fost marti la morologia fetala si suntem ff bine,avem 22 de cm si 370 de grame,colul s-a lungit si acum avem 4 cm.Poze nu mai pot sa pun ca nu mai merge yahoo photos.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna dimineata!

Bun venit noilor zuzici! Sa fie intr-un ceas bun!

Pentru listuta : eu voi naste cu cezariana , spitalul D. Stanca, Dr. Diculescu Doru.

Monica - frumoase poze, frumoasa fata!si urmeaza frumos pisoi!

Fetelor, eu ma simt la fel de bine si la a doua sarcina, lumea are la fel de multa grija de mine, doar ca intr-adevar e putin diminuat entuziasmul si o am pe cea mica de care trebuie sa ma ocup, vreau nu vreau sau pot nu pot :)Cu alaptatul sunt de acord cu Emilia: alaptati cat mai mult ca e f bine si pt voi si pt bb , eu am alaptat 1 an si 4 luni si poate i-as mai fi dat daca nu devenea un capriciu si nu se ridica noaptea in pat in fundulet strigand : mami!tzitzi!

Eu la sarcina trecuta am luat Materna cu seleniu 3 luni la inceput si in ultimele 2 luni am luat in plus CalCVita 10 zile/luna; acum am luat Elevit pana acum si ma gandesc sa-l intrerup.

Si eu sunt mai irascibila decat de obicei, dar trece si asta in trimestrul II.De abia astept calmul imperturbabil din trim II.

Natalia 14+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, dragele mele!

Azi am fost la eco si dr. m-a intrebat daca am greturi - raspunsul meu a fost nu, bineinteles, ma simt foarte bine si ea a zis ca nu e neaparat foarte bine ca nu am greturi, ca cica sa nu fie sarcina oprita in evolutie - am tremurat toata, desi mai am prietene care se simt foarte OK si sarcina a evoluat bine. M-a pus la eco si spre bucuria mea ii bate inimioara! A crescut mult fata de sapt. trecuta, e cat un bob de strugure! Uau, fetelor, e ceva senzational sa-l vezi cum creste in trupul tau!

Felicia, 6+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Felicia e nebuna???????
Cum sa spui asa ceva????
Eu nu am avut nicio stare de voma si nu am vomat niciodata decand sunt graviduta si Mariuca s-a dezvoltat ffff bine.Este o tampenie ca trebuie sa te simti tu rau ca sa fie bb bine.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ancutz suuuuperrr! Ce bine ca s-a mai lungit colul!
Tu unde ai facut analizele?

A venit Bebica!!!

9+

Mergi la inceput

Astea de secreti le-am facut la Municipal,200 de mii bucata.

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Anca felicitarile mele dar stii tu cum este cu ala patitu : sufla si in iaurt . M-as mira sa ajung la 20-22 de saptamani doar cu 3 kg . Culmea este ca nu mananc mai mult sau altceva decat inainte de sarcina ( si aveam 54 de kg de cel putin 5 ani deci nu asimilam decat ce imi trebuia ) dar acum cred ca se pune pe mine pana si apa pe care o beau

felicia nici eu nu am avut nici macar odata greturi , nici acum nici in sarcina anterioara ...deci nu este o regula

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Felicia e nebuna???????
Cum sa spui asa ceva????
Eu nu am avut nicio stare de voma si nu am vomat niciodata decand sunt graviduta si Mariuca s-a dezvoltat ffff bine.Este o tampenie ca trebuie sa te simti tu rau ca sa fie bb bine.

anca 21+

Maria
poze

Da, anca, m-a speriat teribil. Dar bine ca totul e OK, asta e cel mai important. Pupici Mariei!

Felicia, 6+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput