Parfumuri de zi si parfumuri de seara
Raspunsuri - Pagina 2
Ira spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe p.s. bunica mea mirosea a flori de cimp proaspete si uneori a cozonaci si placinte, se pune
Mmmmmmmm..depinde
Daca nu se intelege ce-am scris sa m-anuntati
Cristinu', multi pupici vers Toronto si vacanta racoroasa tuturor !
Sofia
aileene spune:
Ira m-ai facut sa rad cu lacrimi...
..."rezoane"=motive nu-i asa ?
Hai c-am facut eu traductia
!
Manon ai dreptate , dar pesemne am uitat sa precizez ca parfumul pe care-l punem depinde si de sezon
!
Khristin ma aplec
in fata celor care sufera de alergii , asmaticii samd care nu suporta din motivele lor personale mirosurile tari ! Eu cred ca daca facem "pouf-pouf" mai discret putem trece mai usor fara sa ne facem remarcati ptr ca ne-am dat un pic cu un parfum ! Eu spun ca un parfum "fresh" trece mai discret si neobservat ziua , mai ales ca putem fi afara , sau un geam deschis , o terasa...
Totul depinde de gustul fiecaruia si recunosc ca uneori sunt persoane care nu se spala si se dau cu parfumuri tari ca sa "camufleze" mirosul de transpiratie
...asta nu pot suporta si mirosul parfumurilor tari dis de dimineata
.
"Apropo's la France est un beau pays , mais Canada aussi , meme si elle est froide et humide"![]()
(Franta e o tara frumoasa , dar si Canada chiar daca e rece si umeda)
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
aileene spune:
quote:
Originally posted by canne-marie
Eu folosesc ziua de la DOLCE & GABBANA - LIGHT PINK (este nou aparut,nu stiu daca a aparut in Romania,este roza toata sticla si capacul ),are tenta florala ,fres si merge vara.
annes
Nu cumva de "light blue" este vorba ? Ia uite aici : http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P30515&shouldPaginate=true&categoryId=DOLCE
Am dat edit ptr ca incurcasem , in loc de light blue scrisesem pink blu...sorrry

amintiri
XIO spune:
Eu am DKNY-Be deliciouse si Bvlgari Aqva(asta e pt. barbati , dar sunt topita dupa el ).
Adulmecandu-le acum mi-am dat seama ca sunt taaaaari.
Mie imi place sa fie un parfum gretos de dulce, sa persiste mirosul.
Acum mi-as cumpara un Rock'Rose , de la Valnetino..asta e de vara si de zi ?![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
serenaxxx spune:
khristin mare dreptate ai . Daca ar avea si romanul un gram de educatie nu ar mai suferii astmatici si nu numai atat de mult . Eu am un astm sever .. imi plac parfumurile ( nu cand sunt in perioada de criza ) dar cu limita si nici un caz dimineata . Sufar enorm din cauza persoanelor care-si varsa sticla de parfum pe ei inainte de a iesi din casa . Totul tine de educatie .
http://community.webshots.com/user/rochitedeseara
CriPOD spune:
Uite si eu sunt suferinda oarecum. Nu ma afecteaza toate parfumurile, doar unele. Poate cele de zi sa fie ok?!? 
Dar e neplacut tare, zau asa (si eu nici macar nu sustin ca sunt alergica, am si eu parfum, dar il folosesc de 2 x luna poate si abia adie). Simpromele mele sunt fizice: greata, balonare, dureri de cap chiar diaree daca nu ma retrag din mediu. Daca pe strada sau intr-un magazin ma iau cu mana de nas si plec, la serviciu as inebuni. Noroc ca nu mi s-a intamplat. Nu ma laud prea bine nici cu alte senzatii olfactive puternice, fie ele placinte ori rantas...![]()
In concluzie, pt mine, daca simte mirosul cineva mai indepartat decat cel care-ti pupa gatul sau iti sopteste ceva la ureche, e prea tare. Parfumul trebuie sa fie ceva foarte intim...
m
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2
aileene spune:
Mai fetelor , daca inteleg eu bine in Canada este interzis sa te dai cu parfum , iar daca o faci esti fara educatie ???
Deci daca ar trebui toti sa fim civilizati si bine crescuti nu s-ar mai vinde parfumuri in lume ! Asta inseamna ca toti cei care se parfumeaza sunt necrescuti si necivilizati....?!
Eu cred ca stim cu totii in mare parte care-i "doza" normala ptr a trece mai discret pe langa cei care sufera poate din cauza acestor mirosuri "tari" de parfum !
Apropo's , ma bucur sa simt mai degraba mirosul unui parfum decat al transpiratiei , mai ales atunci cand n-ai incotro si trebuie sa suporti , asteptandu-ti randul la casa la supermarket
. Ptr unii sapunul nu ajunge ca sa stearga mirosurile neplacute din pacate !
amintiri
M&M spune:
Am iscat adevarate polemici cu acest subiect.
Am inteles un singur lucru, parfumurile mai dulci , mai intense sunt de seara...Dar oare Coco Mademoiselle o fi de seara?? Sau Opium de la YSL???
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
kitzy spune:
Eu de zi folosesc parfumurile fresh cu miros floral, Versace imi place foarte mult si merge mai ales pe perioada veii pe timp de zi. Ca parfum de seara prefer Tresor sau unul si mai fin, Dune, dar ala se potriveste asa la o petrecere, o cina romantica undeva....
CriPOD spune:
aileene, da, da, in Canada se vand parfumuri
De unde ai scos treaba cu lipsa de educatie daca te parfumezi???
Am si spus ca sunt situatii in care ma iau cu mana de nas si plec din cauza mirosului, si asta aici, in Canada (acum, no offence, dar in general doar anumite straturi sociale sau babutele tind sa sara gardul). Si am si zis ca am si io parfum
, si e cumparat de aici. Sunt o multime de produse "fragrance-free" sau care miros foarte discret si cred ca astea se folosesc ziua. Daca e sa ma pasca diareea de cate ori sunt la birou, fii sigura ca ori spun, ori schimb jobul, logic. Cred ca la fel ar face si astmaticul. De fapt scrie clar si in ghidurile de interviuri pt job treaba cu parfumul si mirosurile (aici). De ce ar fi altfel dupa ce iei jobul?
Sunt sigura ca vei gasi pe unii care sa-ti spuna ca la ei la serviciu se parfumeaza lumea in stiluri. Eu iti spun ca pe unde am fost eu, multe locuri pt ca asa mi-e jobul, nu m-a deranjat nici un miros (editai sa spun ca nu m-a deranjat miros de parfum, ca avui parte de alte mirosuri in cateva ocazii). De fapt, la seviciu am simtit doar de 2 ori miros de parfum cand m-am apropiat mai mult de 2 colege, in general cred ca sta mirosul in spatiul privat.
Oh, mi-am amintit: prietena mea din Ro ESTE alergica la parfumuri. In plus fata de simptomele mele, ea nu poate respira si are stari de lesin, plus eruptii dermatologice. Incearca sa-ti imaginezi o zi din viata ei. In Ro.
m
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2