Gravidute prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 9
ella_72 spune:
Meda :
Nivelul hCG pe timpul sarcinii (pe saptamani de la UM):
3 sapt UM: 5 - 50 mIU/ml
4 sapt UM: 5 - 426 mIU/ml
5 sapt UM: 18 - 7.340 mIU/ml
6 sapt UM: 1.080 - 56.500 mIU/ml
7 - 8 sapt UM: 7.650 - 229.000 mIU/ml
9 - 12 sapt UM: 25.700 - 288.000 mIU/ml
13 - 16 sapt UM: 13.300 - 254.000 mIU/ml
17 - 24 sapt UM: 4.060 - 165.400 mIU/ml
25 - 40 sapt UM: 3.640 - 117.000 mIU/ml
Femei neinsarcinate: <5.0 mIU/ml
Ella
cellu spune:
MEDA, nu stiu sa-ti spun ce valoare ar tb sa ai.
Eu am avut BTHCG cam asa:
Z13ET - 192 (sau 197),
Z15ET - 335,
Z18ET - 1124
Daca am inteles bine, tu esti acum in ziua 18ET si ai val. mult mai mare decat am avut eu pt 1 embrion.
Daca ai 2 puiuti?
Cellu 11+
medamaya1 spune:
D asint ziua 19 de la ET.
O, Cellu, asta sa fie problema, sa fie 2, doamne da.
Dar eu imi fac probleme, poate nu am calculat eu cum trebuie , nu se dubleaza la fiecare 48 ore?
Vorba lui Aurel cris , clar albesc pina pe 5 iulie cind merg la echo,
Sper totusi sa fie bine.
dream1971 spune:
Meda eu zic ca e foarte bine. Stai linistita. Regula de dublare e mai mult statistica. La inceput se calculeaza la 48 de ore si mai apoi la 72 ore. Ai valoare buna...Am postat si eu undeva mai la inceput valorile mele...
Eu am reusit sa fac programare la o dr. care cica ar fi cea mai experta in ecografii in Belgia (asa a recomandat-o dr. mea de familie) Ma duc luni dupa-amiaza la ea. Sper sa fie bine. Mor de frica...
toate -utele
Dream 13+
cellu spune:
MEDA,la mine cifrele n-au dat fix, rezultatul dublu. Dar nici analizele nu le-am facut la un interval sigur, de 48 ore.
Cellu 11+
medamaya1 spune:
Dream,Domne ajuta, sa vii luni cu o veste buna
Ella
Parca incep sa ma mai linistesc putin
Meda
ciarli spune:
Fetelor, va pup si eu pe toate!
Meda, stai linistita nu e matematica pura, nu da o valoare fixa, e foarte bine!!!! Multi pupici!
Andicu, felicitari, scumpa mea!
Aniast, la multi ani!
Dream iti tin si eu piumnii!!
Andrada,
Eu am avut ieri o patanie...
Am plecat sa ma depilez ca intra cosmeticiana in concediu si am zis ca nu-i bai daca ma ridic si eu si plec 2-3 de acasa, ca nu ma duc la sapa! Dupa vreo 10 min de mers (in masina) ma pocneste o hemoragie cum n-am avut in viata mea, cu chisturi (cel mai mare cam cat un ou, nu exagerez).
Am zis ca mor!!! Aveam si contractii teribile, adica ma durea burta f tare.
Bineinteles ca m-am dus direct la dr care mi-a spus ca ursuletii sunt bine, unul era cu fata, celalat din profil si mi-a zis ca in locul in care e dezlipita placenta s-au format niste chisturi de sange, si ca ea m-ar interna ca trebuie sa fac injectii la 6 ore (doar pt injectii).
Am scapat insa, i-am zis ca mi le fac singura si ca stau numai in pat, ceea ce si fac. Aseara insa, nu mi-am pus cesul bine si dupa 8 ore (in loc de 6) iar m-am trezit din somn de durere si cu sangerare (usoara de data asta). Cam asta am facut eu, in rest..
Va pup pe toate si aveti grija de voi,
Ciarli
dream1971 spune:
Ciarli nu te juca. Stai in pat. E mai bine sa stai la inceput ca sa se formeze bine si sa se fixeze placenta decat sa ai probleme toata sarcina. Rabdare si sa fie bine Am avut si eu aceeasi hemoragie...si de doua saptamani nu ma misc din pat.
Fetelor va multumesc mult la toate. O sa va anunt de indata ce am vesti.
Dream 13+