Gravidute prin FIV (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutareeee

am fost si am donat sange pt. TT! Rezultatul il am peste 10 zile ca.. pt. gemeni se trimite in Franta! asa e la Bioclinica!

ciarli imi pare rau de tine ca trebuie sa treci prin asta! Iar cu epilatul , eu zic sa te potolesti!

medamaya1, aurel cris nu va mai stresati, ca nu aveti motive! Despre BHCG-ul meu Z10 116; Z13 772; Z21 20.555! dra am gemeni1 Si ca ma linistesc faceam zilnic teste de urina.. si in Z12 dupa ET m-am dus la eco..n-am sta sa astept! In Z 21 iar am mers la eco1 Voi stiti mai bine , dar pe mine m-a linistit sa stiu ca puiutii sunt acolo! Eu asa sunt..daca mi se pune pata ...asta fac!
Andrada.P

PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilou spune:

Dragele mele,

Va citesc de o saptamana zilnic insa nu am curaj sa scriu. Nu stiu de ce. Eu nu am vesti bune. Am fost ieri la eco si unul din cei 2s-au oprit din evolutie.
Am ramas cu cel mai mare care este foarte bine are 2 cm batai ale inimii 176 bpm. Este foarte bine. Acum ma intreb ce se va intreba cu cel oprit in evolutie. Cum se va elimina. Ma tot gandsc cu groaza pt ca eu peste o saptamana plec in concediu in afara tarii si imi este cam teama.

Voi ce credeti?Stiti cum se va elimina?

Pupici

Ioana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilou spune:

Pussi,

Ma bucur pentru printesele tale. Sa creasca mari si sa stea cat este cazul cumintele la mami in burtica.

Iar voi, restul fetelor stati cuminti nu ca mine care m-am dus la servici din a doua saptamana de la ET si mai fac si treaba pe acasa ca daca nu fac eu cine? si uite ce patesc acum

Asa ca stati in pat si aveti grija de papusile din burtica.

Pupici

Ioana8+

Mergi la inceput

Mariloustai linistita! imi pare rau, dar se intampla destul de des! In tot ce am citit despre gemeni scrie asta! Si sunt 2 fete la Fiv Ungaria care au patit la fel, iar acum ambele au 2 fete minunate! Cu concediul, vorbeste si cu medicul..si tu iei decizia optima! Eu una n-am avut curaj fiind gemerala, si avion si etc! Marea de TM e prea departe si prea obositor drumul..asa ca o sa plecam o sapt. in tara la munte!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Va pup pe toate si va multumesc.
Marilou, imi pare tare rau.
Imi doresc sa nu mai aiba nimeni probleme si sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MARILOU imi pare rau pt bebelus,eu te sfatuiesc sa nu mai risti nimic acum si sa stai mai linistita.Iar despre concediu nu stiu ce sa zic intreaba doctorul si nu mai risca nimic
MEDAMAYA stai bine,fi linistita
DREAM iti tin pumnii pentru luni
CIARLI ai grija de tine,mai bagat la pareri ca si eu vreau sa ma duc marti la cosmetica
PUSSI,CELLU
MADALINA ce mai faci??
pe toate mamicile fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MARILOU, imi pare tare rau pt ce ti se intampla, eu am pierdut un embrion, dar la varsta mica a sarcinii, la prima mea sangerare. Daca nu vorbesc prostii, cred ca l-am si vazut. Am suferit atunci, dar teama de a nu-l pierde pe al doilea m-a intarit si am acceptat, zicandu-mi ca asa a randuit DD. {Oricum, tot ma mai gandesc la el}.
Ma rog sa treci cu bine peste incercarea de acum. Despre concediu, ar fi bine sa intrebi dr.

CIARLI, mai bine te internai, nu doar pt injectii, hematomul, am aflat, ca este periculos, repausul fizic, adica in pat, in cazul nostru, te ajuta mult sa se resoarba. Cumpara-ti benzi cu ceara, aparat de epilat, aparat de ras, ca nu ai nevoie de epilat perfect. Na, ca te-am certat! Uite un ca sa te impac.

PUSSI, pt rezultat.

ANDICU, papa bebe FILIP?

DREAM, MEDAMAYA, MADA, AUREL-CRIS, DELFI, ADINA, THEA, SHERRI ... -ici

Cellu 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor, va pup pe toate!

Problema mea toata viata a fost sttul in pat, mi se pare semn de boala si nu nu mi se pare ok, abia am acceptat sa stau doua saptamani, acum cand ma gandesc ca se prelungeste

Dupa extrauterina, a doua zi m-am ridicat din pat si m-am dus sa fac dus ca ma simteam ingalata... Se mira toata lumea.

Eu cred ca copiii au nevoie de mamici active, tari, sanatoase, eu ma voi duce la birou dupa 3 luni de la nastere (adevarul e ca sunt si fortata sa o fac), fara a limita dragostea si afectiunea permanenta. De asta as fi vrut sa fiu mai tare nu atat de fragila, dar...

Oricum, mai devreme sau mai tarziu, s-ar fi produs hemoragia, dr m-a anuntat ca o sa mai urmeze..chiar daca stau in pat, mai periculioase sunt contractiile care trebuie evitate cu orice pret, de asta si injectiile cu litice.

Cat despre epilat, ma gandeam sa ma fac si eu sexy, ca aratm ca o maimutica.. Imi place ideea de mamica sexy, nu doar purtatoare de bb. Ma bucura faptul ca nu m-am ingrasat inca absolut deloc, cu exceptia burticii, dar ea s-a afirmat de la inceput, cu problemele de ovare si cred ca chiar e draguta..

Dr voia sa ma interneze doar pt injectii, se gandea ca nu are cine sa vina in toiul noptii sa-mi ciuruiasca fundul. Oricum a zis ca f neplacut in spital, e aglomeratie si mare caldura si e mai bine acasa daca stau in patut.

Hai ca v-am innebunit. Va pup pe toate si aveti grija de voi si de gagalici.

Mergi la inceput

o duminica frumoasa la toate burticoasele!

dream tinem pumnii pe maine

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Buna fetelor si o duminica frumoasa! Din pacate am trecut si eu printr-un episod neplacut. Spatamina trecuta, mai exact joi cind am impplinit exact 7 sapt de sarcina, am avut o mica hemoragie, atit cit mi-a patat servieta, dupa care au urmat scurgeri maro si cheaguri pina ieri. Azi multumesc lui D-zeu nu vad nimic. Nu mai e necesar sa va descriu sperietura care am tras-o mai ales ca eram in vapor, in drum spre Atena si mai aveam 3 ore pina la destinatie. M-a vazut binenteles doctorul meu in aceeasi zi si din fericire bebe era bine ii batea inimioara si mi-a explicat ca ceea ce mi se intimplase era o mica desprindere de endometru daca am inteles bine ca urmare a unei ridicaturi in urma cu 3-4 zile. Mi-a zis ca atit timp cit scurgerile sint maro e bine ca se curata si ca trebuie sa stau cit se poate de linistita ca sa se vindece rana. M-am intors ieri dimineata din Atena, si bineneteles ca nu ma misc mai deloc din pat decit sa ma duc la WC. Joi urmeaza sa fac o noua ECO sa vedem cum stam dar tare mi-e frica...

6+
http://bd.lilypie.com/MVJYp3.png

Mergi la inceput