Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
elyanne spune:
M-am gandit ca e mai rezistent din inox... dar cred ca e mai bine pt. pasat macarea bebeilor din plastic, decat din inox... habar n-am... asa mi-a ramas mie in cap...
roxanici spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Au aparut mamicile le martie-aprilie 2008 ... de fapt prima mamica... dar urmeazaEliana cu www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004), Andrei si Mihai (3 martie 2007)
sa tabaram pe eaaaa!!!!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
M-am gandit ca e mai rezistent din inox... dar cred ca e mai bine pt. pasat macarea bebeilor din plastic, decat din inox... habar n-am... asa mi-a ramas mie in cap...Eliana cu www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004), Andrei si Mihai (3 martie 2007)
scuze!!!! al meu e din inox! n-am citit pana la capat
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
elyanne spune:
quote:io am tabarat deja
Originally posted by roxanici
sa tabaram pe eaaaa!!!!
ioanaradu spune:
din ciclul "de ce Doamne mie???": tocmai cand am inceput sa ma pictez s-a trezit matei intr-un urlet de-am zis ca scoala tot blocul. nu stiu cand am turnat toata vopseaua pe par si am facut ceva gen samponare . acu' sta si se hlizeste la un maimutoi. parca vad ca diseara ma mai vopsesc o data ... dar asta cand o veni sotu'.
aaa ... acu' l-a apucat sughitu' ... pun pariu ca in maxim juma de ora face kk.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
kmi78 spune:
SALUTARE FETELOR!!!!
ce sa fac... Timeea se maraie ca nu poate sa se intoarca pe burta, daca o ajut eu maraie ca nu-i place, daca o intorc inapoi... iar maraie... care e solutia??
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
gabdyd spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!!!
Ce "roboate" dom'le?
Eu ii rad marul si alte cele ce se preteaza pe razatoare de sticla, e super, nu isi pierd din calitati, etc. si i-l servesc direct din ea, iar sucul o sa il storc in canuta cu storcatoare de-alea de plastic, ca pentru lamai. Piureul prin "sita" initial, apoi "la furculita", in farfurie, cat e mai mica, mai incolo cu zdobitoarea universala.
E, ma tenteaza si pe mine un robot de acela de la Brown, multumim Elyanne pt link, si storcatorul lu' nenea Jack mi se pare chiar bun, dar nu de acum, ca pt cateva lingurite de papica, ne descurcam si asa cum am spus mai sus, si parca mi se pare si mai sanatos.
Maine ne ducem si noi la vaccin si va rooooog mult sa ma ajutati sa ma hotarasc.
Ii iau infanrix hexa sau merg pe schema lor?????
am verificat prospectele si singura diferenta e la vaccinul antipolio care contine virusi vii in schema de la stat, pe cand in infanrix sunt virusi inactivati. Cel de la stat nu are nici hemophilus influenzae, de asta nu am intrebat medicul inca, o sa intreb. Ce sa fac????
Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007
gabdyd spune:
quote:
Originally posted by elpower
Noi am luat 720g luna asta. Am cantarit-o alaltaieri si avea 5720g. Eu sunt multumita, in conditiile in care saptamana trecuta am luat doar 180g. Dar e de asteptat pe caldura asta.
Pana cand trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere? Pana la 3 sau pana la 4 luni?
Eu am vazut pareri ca si pana la 6 luni nu e tarziu sa-si dubleze greutatea. Julie si-a dublat-o la 5 luni. Era chiar fotomodel
by the way, la doua luni noi avem 6,250 kg, minus scutecul si 60 de cm
Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007
roxanici spune:
Gabdyd unde ai gasit prospect ptr vaccinul de la stat?
Kmi, mai las-o sa se chinuie singura, chiar si maraita, pana se prinde/reuseste sa se intoarca de tot. Apoi incepe distractia cu intorsul inapoi pe spate. Eu asta fac zilele astea intorc raresu pe spate la loc, la fiecare 5 minute.
roxanici spune:
daca facem un mic calcul 750g (media pe care o ia un bebe in primele 4 luni) * 4=3000g care adaugate la o medie de 3kg si un pic cat are in medie un bebe la nastere => ca pe la 4 luni in medie se cam dubleaza greutatea. Asa reiese matematic....dar stim ca natura numai exacta nu e