Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Ela nu te mai supara ca o sa pierzi lapticul. Eu folosesc tetine tot de la Avent nr.2 pt toate lichidele, dar cred ca curand o sa trec pe 3 ca vad ca se cam enerveaza ca curge greu.
Trist ce s-a intamplat mamicii de la ian-feb, sincere condoleante.
Noi am amanat vaccinul pe vineri dimineata din cauza caldurilor si tot din cauza caldurii cred ca Vladut mananca mai prost.
La multi ani pt odarasul meu si Maria Alexandra, Maria Teodora, Arthur, Alexia Maria.
KMI sanatate si multe bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Chiar...
La Multi Ani Kmi sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Timi si de cei dragi.
tu ti-ai facut tiramisu de ziua ta, hein? ia baga si la noi o felie sa ne indulcim si sa ne veselim.

la multe lunite si lor care fac azi 2, 3 sau 4 luni

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Azi am scapat ieftin cu adormitul Mayei, fara prea mult circ. Dupa baita, a papat si a adormit inainte de 10. Apoi s-a mai foit la 11, a mai papat putin si gata.
Fetelor, nu va mai stresati atat cu greutatea bebelusilor, ca nu are rost. M-am intalnit in seara asta in parc cu o mamica a carei fetita are 11 luni si 7-8 kg. Arata ca o papusa, mica, delicata. Si totusi e sanatoasa tun, e vioaie, argint viu si merge perfect in picioare. A fost alaptata la san pana la 6 luni, mama nu a apelat la completare pentru ca medicii i-au zis ca fata e sanatoasa. Am senzatia ca am mai zis de ea pe aici, daca asa e, ma iertati.
Val, poate e o faza de la caldura. Dar daca nu depaseste faza asta, poate ar fi bine sa o vada medicul.
roxanici, tu vrei sa-l inveti sa bea apa, eu vreau sa o invat sa accepte ceva, orice, in afara de laptele meu. Ca orice altceva ii dau, face moaca aia pe care ai descris-o tu si impinge afara cu limbuta. I-am dat apa cu lingurita si la biberon, ceai la fel, indulcit si neindulcit. Am incercat de mai multe ori, in special cand stiam ca ii e foame. Nici un rezultat. Sunt deschisa la alte sugestii.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

kmi, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Timeea!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

La multi ani Maria Alexandra bb de Selene,MariaTeodora bb de Tzuna,Alexia Maria bb de Anca Anca,Vlad bb de Criabv si Arthur puiul meu mic sa cresteti toti mari si frumosi ca santeti tare iubiti!!!!
Kami78 La multi ani sa te bucuri de Timeea ca e scumpa foc!!
Mihael@ pupici Stefaniei din partea lui Arthur si a mea sa ne asteptati ca in curand va facem o vizita noi santem din Pitesti.
Arthur e un scump vorbeste toata ziua cu noi rade de cand se trezeste pana seara cand doarme e un scump imi vine sa-l mananc acum e la mine in brate si vorbeste si se agita tot.
Cand iesim in parc si vede copii la joca se agita tot vrea si el la joaca nebunelul.
Am pus si noi pozici in albumul cu multe albinute si bondarei si in cel de 3 luni.Fug ca trebuie sa pape piticul,va!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata' mamici

In primul rand vreau sa-i urez lui Kmi un sincer LA MULTI ANI! SA FI SANATOASA SI SA TE BUCURI DE IMPLINIRI ALATURI DE TOATA FAMILIA TA!

Va spun sincer ca ieri am intrat sa va scriu insa am dat de mesajul cu mamica de ianuarie februarie.Vestea m-a traznit ca un fulger.Nu am mai fost buna de nimic.Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul ei.Acea teama pe care o aveti voi privind pierderea persoanei drage o am si eu si am avut-o si vis-a vis de parinti.Aveam 20 de ani si imi imaginam cum o sa fie fara parinti.Intram in camera mea si plangeam de rupeam.Nu stiu daca a fost premunitie insa tot la 20 de ani mi-am pierdut mama iar la 21 tatal.Asa ca incerc sa gandesc cat se poate de pozitiv sperand ca astfel alung raul din calea mea.Pe undeva este normala reactia noastra. (mai ales acum cand avem copil)Este greu si ii doresc din tot sufletul multa putere sa mearga mai departe.Bunul Dumnezeu va avea grija de ele sa depaseasca aceste momente! Cam atat! Imi pare foarte rau...

Despre noi ce sa va spun? Surprinzator dar Ana a luat in greutate reusind sa-si dubleze cantitatea de la nastere.Este vesela,energica si mancacioasa.Nu as fi crezut ca o sa ajung sa spun asta.De trei zile am un inger de copil.Mananca,doarme,rade si se joaca dupa care ciclul se repeta.O iubim de nu mai stim de noi.Oare vom reusi sa nu facem din ea o alintata? La ora 18 facem vaccinul.Ma ia groaza.Iar ma pune pediatra sa o tin de manutze.Sotul s-a scos.A chemat-o pe mama lui .El a tinut-o data trecuta de piciorus.A zis ca a fost ultima data cand a facut asta.Nu vrea sa-i asocieze figura cu durerea.

Mai nou si noua ne adoarme seara daca ii facem aer cu evantaiul.Ii este groaznic de cald.Imi este asa mila de ea!!! Iar aia cu AC m-au amanat pentru marti!!!

M-am uitat la pozele tuturor micutilor.Unul mai frumos ca celalalt! Frumoasa generatie! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

S-a trezit! Cred ca ies cu ea afara! Va pup si va doresz o zi cat mai linistita!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Eliana, ti-ai dat cu rimel bleu pe la nume? sau e un merit ceva ptr nr de mesaje acumulate?

E glow, de la "Foloseste punctele"... Era roz... acu' l-am asortat cu stelutele bleu... da' io vreau sa-l scot de tot... si nu se poate

La multi ani, Kmi! de-asta faceai prajituri

Revin mai incolo... acu plecam afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete!

kmi78!!!

roxanici super manevra lui raresu. apa ... matei a baut o perioada, acu' nu mai vrea decat ceai. deci s-ar putea sa fie cu toane, ca eu apa n-am schimbat-o.

revin ... a inceput operatiunea "udatul" balcoanelor ... va povestesc!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci ... back.
cu udatul balcoanelor e cam asa: noi nu avem balconul inchis si stam la 2 din 10. de cateva ori pe zi se uda balcoanele, numai noi cica n-avem voie ca se crizeaza vecinii de la et1, ca le curge apa pe geamuri. intre noi fie vorba ... le mai spala, ca sunt niste jegosi. deci ... cum aud ca incepe sa curga apa de la spalatul balcoanelor, ma infiintez si eu cu galeata si stropesc putin. deja mi-am lasat o galeata cu apa pe balcon, pt cazuri de urgenta. intr-o zi se-apucase sa comenteze, da' i-am zis sa faca sedinta cu toate apartamentele de pe partea noastra si nu cumva sa sune la mine la usa, ca eu am copil mic si daca mi-l trezeste, fac urat. asta asa ... off topic, doar din cotidian.

revin.

bineinteles ca matei nu a putut bea cu tetinele de la avent si-am avut si cu 2 gauri si cu 3 si cu liniuta. cine zicea de copil inecacios???? pai al meu e campion, din pacate seamana cu mine, care ma inec si aer.

elyanne si eu am vrut sa scap de glow.

despre plimbari matinale la noi nici nu se pune problema. matei doarme ca o valiza. dar sa doarma linistit ca dupa ce se trezeste de imbarcam de plecat in oras.

ma duc la o cafeluta!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani kmi78 Sa fi sanatoasa si iubita!!![red]Victor
Victor, sanatate multa, sa te faci bine repede, si de la Teodora

Bine v-am gasit, pe vremurile astea ciudate...
N-am mai intrat deoarece netu' a mers nu dupa soare(ca era bine asa ), ci dupa...ploaie...
Va povesteam ca la noi acasa, datorita pozitiei
(pe N)e cat de cat acceptabil...E,ieri si alalteiri m-am invrednicit sa calc, si cu toate ca AC mergea, era in casa o sauna...Iar azi noapte la 3.45, cand i-am dat Teodorei sa manance, in camera, cu geamul deschis sus, erau ...29 gradeSi acum vine intrebarea mea: daca la noi in casa e asa cald, ce-or face mamicile care n-au AC sau stau in varful blocului?

Am citit si eu de la voi de tragedia Alinei, de la mamicile mai mari...Nu intru sa citesc mai detaliat, ca imi schimb starea.
Si eu imi fac probl in leg cu sotul... mai pleaca cateodata la drum lung, si daca nu-l sun sa vad ce face, nu ma simt bine.Plus ca ii spun sa-mi dea de veste cald pleaca de acolo, spre Buc.Si cand intra in Buc ma suna. Cred ca si-a dat seama ca-mi fac griji...Plus ca acum,vorba lui, poti sa fi sofer extra, sa conduci ff bine, dar daca intra un cretin in tine...

M duc sa fac laptic pt o fomista mica si revin

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput