Mamici din Suceava????

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Are dreptate Misa ce-i cu atata taraganeala.Haideti sa n-o dezamagim pe "sefa", sa fie mandra de noi(sa nu fim lispite de modestie avem cu ce ne lauda din toate pct de vedere.
Eu pot sa spun ca am avut ceva emotii, pe Bianca am dat-o la gradinita la 2 ani si 7 luni.Pana in prezent(4 zile) este bine , desi in fiecare zi mi-a transmis educatoarea cate ceva prin bona.
Muraturile nu le-am pus inca , sambata am programat program gospodaresc.
Sa sara si fetele din strainatatzuri cu impresii, daca au fost in vara in tara, cum au gasit Bucovina nostra.
Eu am fost in concediu in Italia , a fost super, dar nu as pleca din tara pt totdeauna.Mi-am propus sa-mi pun mintea la contributie, sa fac mai multi bani, sa ma plimbaresc cat mai mult prin lume , si m-as simti cu adevarat implinita.

Va pup dulce,
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

sunt cu ochii pe voi dragi sucevence!

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Da Emmy, mai este lume de prin Radauti pe acest forum, adica eu!

toate sucevencele si mai ales radautencele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Petra draga,
Plecata sint de 13 ani si pentru prima data aud de o radauteanca. Yupi!!! Tu de cind esti plecata unde stai in US. Unde stateai in Radauti? Eu sint in Montreal, Canada din 93, si am o pustoica scumpa foc (fiecare cioara isi lauda puiul) pe care o cheama Emma.
Cind eram ''acasa'' stateam pe Mihai Viteazul, nu departe de spital.
Pupici multi la voi si astep vesti.
Gabi mama lui Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Scuze abia acum am vazut ca locuiesti in Ilinois.
pe curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Emmy draga,

Chiar daca si aici suntem cam departe, totusi ma bucur mult sa aud de o radauteanca. Sunt in State de 2 ani i jumatate, am si eu o fetita de 3 ani si jumatate.In Radauti am locuit vis-a -vis de Liceul Industrial nr.1
Poate ne mai scriem pe mesaje private sau asa ceva . Ma bucur ca atat de departe am gasit pe cineva din Radauti. Eu tocmai am venit din vizita din Ro, si mi-a placut cum am gasit Radautiul, destul de curat si se vede ca primarul se ocupa de gospodarirea orasului in limitele posibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Toate celebune tuturor ;Am devenit mamica pe 23.09 si am unpui de baietel de 3.870kg.Sint din Suceava,am terminat L.Pedagogic in 1990.Locuiesc acun NZ de aproape 11 luni.Va doresc tot ce e mai bun sa vi se indeplineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

felicitari Alex_2003, sa-ti traiasca minunatul baietel, sa fie toata viata prilej de bucurie si sarbatoare, sa fie norocos, frumos si istet...

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

toate cele bune alex 2003
sa-ti traiasca balanta si sa te bucuri de el
balantele sunt norocoase(norocos va fi si baietelul tau!!!)

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Multumesc tuturor pentru caldura mesajelor voastre.Promit sa va povestesc aventura venirii pe lume a ingerasului care ne-a umplut inimile de bucurie si ne-a dat posibilitatea sa ne simtim cu adevarat fericiti.
http://community.webshots.com/user/alex_2003_nz
pentru toate bucovinencele.
Sa stiti ca aici K1w1es apreciaza mancarea noastra.
Adina nu esti singura
Toate cele bune si speram sa ne mai auzim

Mergi la inceput