Mamici din Suceava????

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen.breten spune:

Buna fetelor,

Cun sa ma descurc cu doi? Am mutat-o pe mama din Falticeni in Bucuresti. Nu exista o reteta pentru gemeni, la noi asa s-a intamplat (nu avem pe nimeni in familie cu gemeni);Oricum, mama spune ca e mai usor decat cu trei :)
Cat despre Bargaoanu, ce sa spun, si cu mine a fost bland, iat Toi mi-a fost diriginte 3 ani (imi manca zilele)

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Hei ,Margot anunta mamele din Suceava ca a venit timpul sa neintilnim aici .Nu de alta dar ma simt in inferioritate si fetele din Falticeni ma fac sa fiu invidioasa (am glumit) .
In fiecare seara sper sa fi primit si eu vreun raspuns dar ...

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo,

si eu sunt din Suceava dar de 6 ani locuiesc in Germania.

Alles Gute!

Cristina

P.S. Am termit la Liceul "Stefan cel Mare" Promotia 92 si
Facultatea de Informatica si Informatica Industriala Suceava
in 1997....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Salutari!
Si eu sunt din Suceava, locuiesc in Austria de 14 ani. Am venit dupa clasa a 7-a in Austria, am fost intai la Generala 1 si mai tarziu la 3.
Vad ca nu prea sunt sucevence pe-aici?

Va pup,
Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Hop si eu!
V-am descoperit astazi rasfoind subiectele active.Nu se lasa bucovinencele mai prejos!!! Am terminat lic. Stefan cel Mare-SV in '88 si Fac de Automatica si Calc. Iasi in '95. Am un baietel de 41/2ani, Stefan si suntin 21 de sapt, asa ca stau mai mult la rubrica Mamici ian-feb 2004. Promit sa vin sa mai stam la taclale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Sunt din Campulung Moldovenesc, am terminat liceul 'Dragos-Voda'in 2000.acum sunt in SUA, dar tare mi-e dor de padurile noastre...
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

bine venit silvia_popa pe forum, contaminare placuta si dependenta usoara.
suntem ceva mamici de prin susheava noastra iubita.
pupici

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Buna Silvia
Cred ca nu mai e nevoie sa-ti spun ca initiatoarea
acestui site este din C-lung ,iar daca tot ti-e dor
de padurile noastre intra pe profilul administratorului care este tot pe aceasta pagina .Prezinta un album cu "vacanta la bunici" si bineinteles peisajele de care ti-e dor sunt prezente.Apare si fetita mea Gianina.Realitatea este ca de multe ori ma gindesc ca ar trebui
sa plec din zona asta friguroasa dar m-as usca de dorul naturii de aici.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

SI eu tot Suceveanca pot sa spun. Sint di Radauti.
Mai este cineva din acest oras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Salut bucovinencelor!
Dar ce-i atita taraganare la rubrica asta? V-ati facut zacustile, v-ati pus muraturile? Hai la taclale, ca ne-o iau ragatzencele inante!!!Ce fac copiii vostri? Au inceput gradinita, scoala? Al meu pusti merge la gradinita de la 2 ani si 8 luni si s-a plictisit deja. Vad colegele mele cu copii de virsta lui Stef care acum si-au dat copii la gradinita- emotii, plinsete...etc. Mi-amintesc ca si eu am trecut prin asta, dar parca s-a intimplat acu' 100 de ani. Cind ma gindesc ca in curind o iau de la capat - iar Pampers, iar lapte, iar gris si piureuri de fructe, iar emotia primului cuvint, ...primul pas.., etc. Dar inca ma bucur de frumoasa perioada a sarcinii!
in 21 sapt

Mergi la inceput