Mamici din Suceava????
Raspunsuri - Pagina 5
carmen.breten spune:
Buna fetelor,
Cun sa ma descurc cu doi? Am mutat-o pe mama din Falticeni in Bucuresti. Nu exista o reteta pentru gemeni, la noi asa s-a intamplat (nu avem pe nimeni in familie cu gemeni);Oricum, mama spune ca e mai usor decat cu trei :)
Cat despre Bargaoanu, ce sa spun, si cu mine a fost bland, iat Toi mi-a fost diriginte 3 ani (imi manca zilele)
Carmen
cici spune:
Hei ,Margot anunta mamele din Suceava ca a venit timpul sa neintilnim aici .Nu de alta dar ma simt in inferioritate si fetele din Falticeni ma fac sa fiu invidioasa (am glumit) .
In fiecare seara sper sa fi primit si eu vreun raspuns dar ...
cici
cristina30 spune:
Hallo,
si eu sunt din Suceava dar de 6 ani locuiesc in Germania.
Alles Gute!
Cristina
P.S. Am termit la Liceul "Stefan cel Mare" Promotia 92 si
Facultatea de Informatica si Informatica Industriala Suceava
in 1997....
adinag spune:
Salutari!
Si eu sunt din Suceava, locuiesc in Austria de 14 ani. Am venit dupa clasa a 7-a in Austria, am fost intai la Generala 1 si mai tarziu la 3.
Vad ca nu prea sunt sucevence pe-aici?
Va pup,
Adina
Misa spune:
Hop si eu!
V-am descoperit astazi rasfoind subiectele active.Nu se lasa bucovinencele mai prejos!!! Am terminat lic. Stefan cel Mare-SV in '88 si Fac de Automatica si Calc. Iasi in '95. Am un baietel de 41/2ani, Stefan si suntin 21 de sapt, asa ca stau mai mult la rubrica Mamici ian-feb 2004. Promit sa vin sa mai stam la taclale.
silvia_popa spune:
Sunt din Campulung Moldovenesc, am terminat liceul 'Dragos-Voda'in 2000.acum sunt in SUA, dar tare mi-e dor de padurile noastre...
Va pup,
mihuletu spune:
bine venit silvia_popa pe forum, contaminare placuta si dependenta usoara.
suntem ceva mamici de prin susheava noastra iubita.
pupici
www.sara.haihui.ro
cici spune:
Buna Silvia
Cred ca nu mai e nevoie sa-ti spun ca initiatoarea
acestui site este din C-lung ,iar daca tot ti-e dor
de padurile noastre intra pe profilul administratorului care este tot pe aceasta pagina .Prezinta un album cu "vacanta la bunici" si bineinteles peisajele de care ti-e dor sunt prezente.Apare si fetita mea Gianina.Realitatea este ca de multe ori ma gindesc ca ar trebui
sa plec din zona asta friguroasa dar m-as usca de dorul naturii de aici.
cici
Misa spune:
Salut bucovinencelor!
Dar ce-i atita taraganare la rubrica asta? V-ati facut zacustile, v-ati pus muraturile? Hai la taclale, ca ne-o iau ragatzencele inante!!!Ce fac copiii vostri? Au inceput gradinita, scoala? Al meu pusti merge la gradinita de la 2 ani si 8 luni si s-a plictisit deja. Vad colegele mele cu copii de virsta lui Stef care acum si-au dat copii la gradinita- emotii, plinsete...etc. Mi-amintesc ca si eu am trecut prin asta, dar parca s-a intimplat acu' 100 de ani. Cind ma gindesc ca in curind o iau de la capat - iar Pampers, iar lapte, iar gris si piureuri de fructe, iar emotia primului cuvint, ...primul pas.., etc. Dar inca ma bucur de frumoasa perioada a sarcinii!
in 21 sapt