Mamici din Suceava????

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by eveline

Dana Rosu: Intrebare intrebatoare: unde ai nascut tu de te-a lasat (v-a lasat) sa faceti poze ca din cate stiu eu aici nu intra nici musca!
La ce medic ti-ai supravegheat sarcina (daca e din Suceava) ca-s si eu curioasa cum sta traba...
pupici!

Dr. Pacu.... o super-draguta... Pozuri iti poate face si o asistenta ca-s fete dragute (cel putin cele de pe OG I, etajul 5)... se poate si cu sotul daca e de acord dr... io n-am vrut sa-l las pe liviu sa vada trasnaia...
Pe Luceafarul am stat si noi pina acu 2 ani... poate ne stim din vedere...
sarcina usoara, Eveline

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DANA...pe Luceafarului stau si eu acum...dar cum ti-am mai spus doar de 2 luni...si sa stii ca eu nu te stiu (uitandu-ma la poze), poate tu pe mine(am sa produc si eu niste poze sa le pun la album)
Multumesc de urare!

Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Se pare ca mamicile din Suceava stau mai mult pe afara decat pe net (e asa frumos zilele astea)
Poate ne intalnim prin centru la Zilele Sucevei (22-26 iunie)...parca acum vin si aia cu oalele (ceramica)....tre sa fie frumos...poate bem si o berica..
Va pup!
Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Ei, eu tocmai m-am intors de la Suceava, unde m-am intalnit cu ... Dana Rosu si cu gagalicea ei. Este o tipa foarte simpatica si are o fetita de milioane. Eu si Andra ne-am simtit extraordinar, si sper ca si dana cu Ania, chiar daca intalnirea noastra a insemnat ... foarte multa joaca .... cu copiii.
Pupici tuturor!!!

Alina si Andra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

alooo, fetiliiii! nik, nij o veste?

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput