Mamici din Suceava????
Raspunsuri - Pagina 16
Margot spune:
Bine ai venit Eveline.
Sarcina usoara si bebe sanatos.
Am vazut ca esti si tu economista.Cand ai terminat si unde?
Pe unde stai prin Suceava?
Margot
eveline spune:
Margot,am terminat la Stefan in '94.
Am locuit pe Marasesti, si acum, de vreo 2 luni stau undeva in capat la G. Enescu.
ralu03 spune:
Salutari
Si eu sunt din Falticeni, iar acum locuiesc in Suceava, si am un baiat de 7 ani.
Imi pare bine ca v-am gasit!
Tot la Nicu Gane am terminat si eu!
DanaRosu spune:
quote:
Originally posted by eveline
Margot,am terminat la Stefan in '94.
Am locuit pe Marasesti, si acum, de vreo 2 luni stau undeva in capat la G. Enescu.
In care capat? Mobila sau Nordic... sau poate spre Marasesti?
Io stau univa pi la mijloc... in spatele supertmarketului Plus (Alexandra)
Pupam noile sucevence
Dana
And, yes, I am a blonde!
ymellda spune:
Hello, Eveline!!
Si eu am terminat Stefanul in 1994 - am fost in A. Tu ce clasa ai fost? Poate ne cunoastem.
Pupici la toate sucevencele si multa sanatate. Eu in week end voi fi la Suceava. Vrea cineva sa ne intalnim?
Alina si Andra !!!
DanaRosu spune:
quote:
Originally posted by ymellda
Hello, Eveline!!
Si eu am terminat Stefanul in 1994 - am fost in A. Tu ce clasa ai fost? Poate ne cunoastem.
Pupici la toate sucevencele si multa sanatate. Eu in week end voi fi la Suceava. Vrea cineva sa ne intalnim?
Alina si Andra !!!
da un nr de tilifon...
Dana
And, yes, I am a blonde!
ymellda spune:
Dana, ti le trimit pe PM.
Mi-ar parea tare tare bine sa ne intalnim. Abia astept !!
Pupici la toate.
Alina si Andra !!!
eveline spune:
Dana...eu stau in spate la pizzeria Primavera, deci in capat la G. Enescu mai spre mobila, dar pe partea ailalta.
Ymellda Eu am fost in C (dirig in a IX-a pe Marchitan si apoi in X - XII pe Hristea)
Pupici!
eveline spune:
Dana Rosu: Intrebare intrebatoare: unde ai nascut tu de te-a lasat (v-a lasat) sa faceti poze ca din cate stiu eu aici nu intra nici musca!
La ce medic ti-ai supravegheat sarcina (daca e din Suceava) ca-s si eu curioasa cum sta traba...
pupici!
eveline spune:
Tot eu!!!!! Sper sa nu va plictisesc si nici sa va innebunesc.....am de reparat o eroare....am terminat in 93 nu in 94 ....scuzele mele......e asa de demult ca am uitat....
Eveline