Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'Neatza !

Madau, o sa vezi ca face minuni somnicul asta, o s-o refaca tare bine pe Mirunici. E normal, sunt si ei extenuati, saracutii...

Tania, La multi ani!!! . Numai bucurii, copii frumosi , sanatosi si multa putere sa le faci fata!

Cristi a dormit si el mult, de-abia a inghitit ceva laptic peste noapte si putintel de dimineata. Uff, sa vedem ce mai reuseste maica-mea sa-l convinga azi sa manance, tare ne mai fierbe cu greva asta. Sper totusi sa fie de la dintzisori, azi dimineata tinea biberonul intre buzele tuguiate si lasa sa-i pucure cate putin lapte in gurita, altfel n-a fost chip sa-l hranim...

I-am luat Nan fara lactoza (Lavi ), acum sunt experta in lapte fara lactoza. Am descoperit asa:
- Humana HN e ca un piure de banane. La fel Humana Electrolith, e puternic aromat cu banane.
- Milupa HN e ca o supa de morcov cu orez, dulceag. Lui Cristi i-a placut.
- Hipp ors e cam la fel cu Milupa HN, dar se simte si un strop sarat
- Nan fara lactoza e cel mai apropiat de lapte si cel mai lichid. Alb, fara arome.
Poate foloseste cuiva chestia asta, sa alegeti si in functie de gusturile piticilor, oricum costa o gramada minunatiile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Cutremuratoare vestea...Madutza,condoleante familiei. Doamne, saraca sotie si copilasul! Of, viata asta, nu e dreapta deloc!

---------------------------------------------------------------------

Camelia, pentru imunizare se da toamna si primavara...ribomunyl sau Bronhovaxon(sau cums e scrie) Mie dr. mi-a zis ca la setf vom face toamna imunizare cu Ribomunyl. Si un medic orl-ist mi-a zis ca nu le strica daca fac.
---------------------------------------------------------------------

Ce ziceti voi de Stefan al meu care doarme de 1 sapt noaptea fara sa ne deranjeze(cu mine, normal)...oare o sa mei revina la trezirile dese sau gata....ne-am scapat de asta?
Eu ii fac ceai d menta zilnic, previne diareea si la steff ii place....diluat cu apa plata.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Neata!
Mai fetelor m-am prins cum au fost filmate scenele din "Exorcistul" - i-au dat copilului sa ia medicamente. Ca asa face fii-mea cand ii dam tratamentul. Deja a invatat sa le scuipe, trebuie sa-i imobilizam si maxilarul. Bine ca a ramas si tati acasa, ca sa ma mi ajute. Maine nu stiu daca mai ramane
Din cauza ca se zbate foarte tare Ilinca nu a luat toata doza de negram de la 11 si la 3 dimineata avea febra 38,8 Of, of!
Pe de alta parte, deoarece a inceput sa manance a inceput sa i se intareasca scaunul. Insa mai e de munca, iar a nu coopereaza deloc, vorba lui tati, ea e propriul sau dusman.

Madutza cumplit, saraca fata, ce tragedie Condoleante!

Maria_Alexia stiu cum te simti cand copilul refuza sa manance sau sa bea N-ai ce face, forteaza-l macar sa bea, noi am reusit s-o hidratam cu seringa. Refacere grabnica!

Camelia wow, Nisipuri, ce frumos! Eu in ultimii ani n-am stat decat la Sambata (anul trecut unde e superb) si la Moeciu (e ok, dar se poate si mai bine).
Intarirea sist imunitar - am folosit echinaceea. Daca ii dadeam din timp poate era mai bine, insa a luat am tarziu cand incepuse sa se imbolnaveasca. Dupa ce se face bine, vom merge la Cantacuzino la un dr homeopat (nu stiu amanunte ca Doru s-a interesat).
Nici noi nu ne parea intelegem cu fructele

mimi felicitari pentru licenta

Noki mama, cate s-au adunat pe capul tau. Bafta in toate, sa scapati (macar voi) repede de boala!

[red]Tania, LA MULTI ANI, tot ce-ti doresti, mai ales un bebe si un Che sanatosi!

Of, Feli, ce rau imi pare ca va confruntati si cu "problema" asta ! E greu, mai mami, si mie mi-e urat sa iau medicamente ... si ce gust rau au! Bafta sa scapati mai repede de medicamente!

Unde la Sambata ??? Ai un link ceva?

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madutza tragica intamplare!
Multa sanatate soacrei si tatalui tau!

Prea multi morti in ultima vreme! Parca de la inceputul anului numai de morti aud.

madau ma bucur ca e mai bine Mirunici si ca ati scapat de antibiotic.

Feli asa am avut si eu o perioada cu Silvia in care o alergam prin casa cu medicamentele. Pana la urma a trecut. Trebuie fortati, n-ai ce le face.

camelia la Cheile Gradistei am mancat noi o data venind dinspre Moeciu de sus. Ce sa-ti zic?! Plin de fitzosi, masini scumpe, genul care prin mers la munte inteleg gasit un restaurant/carciuma si stat acolo. E un complex de vile cu un restaurant scump in mijloc. Ce-i drept au si loc de joaca pentru copii si o maaare parcare. In stanga si dreapta e drum. Practic se gaseste intre Moeciu de Jos si cel de Sus.

La Moeciu de Sus e full de pensiuni, unele mai frumusele altele fara niciun gust (asa cum de altfel e peste tot in Ro). Ca restaurant mai decent - Craiasa muntilor. In afara de pensiuni si casele localnicilor nu exista nimic. Localitatea are forma de Y; are o bifurcatie si continua in sus pe 2 vai, pe una mai mult, pe alta mai putin. Daca vrei sa iesi din zona urbanizata poti sa te duci la unul din capetele satului si sa o iei de acolo in sus, pe drum forestier. Din pacate e cam plin de gunoi lasat de o alta categorie de "turisti montani", grataragiii. (N-am nimic contra unui gratar facut la munte daca respecta curatenia si linistea padurii. Ceea ce nu se intampla de obicei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca acum s-a trezit si Mirunici..tre sa imortalizez cumva ora..ca nu cred ca mai vad asta prea curand..dar tot nu pot pleca ca acum a avut mama treaba si a trebuit sa plece...of, of, mai, mai..

Cami e superb la Cheile Gradistei, noi am stat acolo in ultimii 2 ani, dar am stat la hotel. Insa si vilutele alea de langa sunt minunate

Feli imi pare rau ca va chinuiti atat si voi si chiti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Noki naspa de naspa boli au venit si peste voi!
sa scapti de ele cat mai repede!

maria cred ca de-asta si Nati accepta Nan fara lactoza, ca e apropiat de laptele normal. Si eu il prefer: laptele e lapte, morcovi si banana ii dau ca atare.
Probabil nu e el inca 100% reparat la burtica, de-asta face mofturi. Respectati-i mofturile, oferiti-i mancare, daca nu o accepta nicio tragedie. Ce putin astea sunt invataturile de la pediatra mea si mie mi-au prins taaare bine in problema Silviuca. Pana la urma mananca mai bine cu "metoda" asta.

Vorba lui Mandy AMR = 4 zile.

De abia astept ca mai scapam din caldurile astea, la mare seara e mai racoare, bate briza...
Plus ca scap de gatit & curatenie, plus ca stam toti 4 toata ziua impreuna....

Mergi la inceput

tania deci asa, te sarbatoresti la mare!
La multi ani!

Vad ca eu si madau avem impresii diferite despre Cheile gradistei. Cami ia-te dupa madau, ea a de mai multe ori acolo, eu am fost doar in trecere si am luat masa. Am fost dezamagita ca preturile erau mai mari decat la Craiasa muntilor fara ca mancarea sa fie mai buna. Peisajul insa e misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi preturile sunt mai maricele e drept, insa mie mi-a placut ptr ca am avut toate conditiile, camere ca lumea, internet (ptr tati), puteam manca ce vroiam/cand vroiam..tre sa recunosc ca am fost de cateva ori si pe la pensiuni, dar am cam luat teapa cel putin la cele din Moeciu..pe afara era vopsit gardul..si inauntru..nicidecum ce aratau ei in poze. Sa nu mai zic ca am gasit cativa care cand i-am intrebat daca sunt camerele destul de mari cat sa incapa un patut ptr bb , mi-au raspuns..."da de ce veniti cu copilul..nu e cam mic?"..mentionez ca Miruna avea atunci 6 luni...ciudat mod de a-ti face reclama

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Lavi preturile sunt mai maricele e drept, insa mie mi-a placut ptr ca am avut toate conditiile, camere ca lumea, internet (ptr tati), puteam manca ce vroiam/cand vroiam..tre sa recunosc ca am fost de cateva ori si pe la pensiuni, dar am cam luat teapa cel putin la cele din Moeciu..pe afara era vopsit gardul..si inauntru..nicidecum ce aratau ei in poze. Sa nu mai zic ca am gasit cativa care cand i-am intrebat daca sunt camerele destul de mari cat sa incapa un patut ptr bb , mi-au raspuns..."da de ce veniti cu copilul..nu e cam mic?"..mentionez ca Miruna avea atunci 6 luni...ciudat mod de a-ti face reclama

tare chestia cu copilul prea mic!
Mare dreptate ai cu pensiunile. Noi am stat la Moeciu de Sus la unii la care parea OK, camera spatioasa, mobila noua, dar noaptea am constatat ca aveau saltele de burete (cea mai ieftina si proasta solutie posibila) in care te afundai efectiv si iti transpira spatele.

La pensiunile solutia e sa mergi la fata locului si sa verifici cu ochiul. Ca pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutare si de la noi.
Nu stiu cum e la voi, dar pe la noi e asa de cald ca nici nu mai poti respira.Cred ca am vreo 30 de grade in birou.
Tania, La Multi Ani! si din partea noastra. Sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai un bb sanatos. Ce fain ca iti sarbatoresti ziua la malul marii...io mi-o voi sarbatori in masina, pe drum, ca pica tocmai in ziua cand plecam in concediu.
Noki, bafta multa la restanta si pupam Sarah cu bubite, insanatosire grabnica ii doresc.
Mimy, felicitari pentru nota mare la licenta...acum poti si tu sa rasufli usurata.
Madutza, sincere condoleante prietenei tale. Este cumplit. Nici nu am cuvinte. Sper sa aiba putere sa mearga mai departe.
Camelia, nu stiu ce sa iti spun legat de imunizare ca io nu i-am dat inca nimic, probabil anul viitor va trebui, caci va intra in colectivitate.
Feli, din pacate va trebui sa o fortezi pe Ilincutza sa ia medicamentele, saracuta de ea. Dar asta e daca e musai, e musai.
Lavi, AMR 11 zile

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput