Colectia de toamna iarna 2005(139)
Raspunsuri - Pagina 7
catutza spune:
Madutza , Dumnezeu sa dea putere familiei sa treaca peste aceasta cumplita incercare, condoleatnte 
Sanatate soacrei tale 
Madu , ce bine ca Miru e ok!!! Ma bucur mult ca a trecut perioada critica, 
Camy , cand plecati la Nisipuri?
Mimi , felicitari pentru examenul trecut cu brio!!! Bravo tie mamico, 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
madau spune:
Of Doamne cuscra ce veste...intrasem o fug sa vad ce se mai aude inainte de nani si am vazut mesajul tau..am ramas traznita

, Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i dea putere prietenei tale sa treaca peste aceasta tragedie
.
Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti...ma duc sa ma culc!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Ia uite..aseara am incehiat ostilitatile..azi le deschid..ce faceti fetelor, ati plecat toate pe afara, sau dormiti?![]()
Mirunici mi-a tras clapa se pare, s-a trezit la 7.30 si eram tare bucuroasa ca papa si iesim si noi nitel afara, i-am facut lapticul si cand m-am intors dupa 10 minute dormea de spargea
. Asa ca acum stau...si bantui prin casa, ca mi-a fugit deja somnul![]()
Ma duc sa gatesc ceva cred.
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Of, Madutza, ce veste trista!
Dumnezeu sa dea putere intregii familii sa treaca peste cumplita incercare! Condoleante! 
Madau, ma bucur ca sunteti mai bine !
Lasa ca Miru va scapa de obiceiul cu scuipatul ! Mada iti multumesc si pentru raspunsul referitor la sist. imunitar! 
Noki, sper sa scapati de toate problemele !
Sanatate muaxima Sarariciului si tie bafta la examenul de mate !
quote:
Camy , cand plecati la Nisipuri?
Catutza plecam pe 10 august ... mai avem de asteptat !
Tania LA MULTI ANI !!!

Sa ai parte numai de lucruri frumoase, fericire si iubire alaturi de cei dragi!Cami mami & Daria (02.01.2006)

Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Mihaelutat spune:
Buna dimineata!
Maduta ce veste tragica! Condoleante si sanatate soacrei tale.Tatal tau cum mai e?
Madau bine ca sunteti pe drumul cel bun. Se pare ca plozii nostrii au avut aceeasi boala. Si la noi dupa primele badijonari a inceput sa manance.
Vecina Noki cum mai sunteti? Pupicei piticei.
Eu sambata sunt nasa si sunt in urma rau cu pregatirile. rochia nu e gata, cu voia Domnului va fi joi, nu am nimic sa imi pun la gat si in urechi, vopsita nu sunt, sper sa ma pot vopsi joi, deci sunt in pom si pomul in aer... Pregatesc un montaj pentru fini, si am mari emotii daca o sa le placa, sper sa nu se supere... Om vedea.
Mimy aseara ai facut pe mortul in papusoi cu licenta, nu ai zis nimic de frica sa nu dai berea?
Lasa ca ne mai intalnim noi.
Pupam toti bebeii bolnaviori sa se faca repede bine.
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Aoleu ce proasta sunt...aseara vroiam sa urez si eu Taniukai dar am vazut veste data de Madutza si n-am mai fost buna de nimic.
Asadar....Taniuk, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, multa multa putere, sa fii iubita si ai parte numai de bucurii alaturi de toti cei dragi!!!!! 

Madau si
camelia_daniela spune:
Corapino am uitat sa-ti spun ca mi-au placut tare mult pozele voastre!
Andrei parca se maturizeaza pe zi ce trece iar Anais e frumusica fooc! 
Mimi felicitari pentru licenta! 

De Daria ta ce ne mai spui???
Mara am vazut-o si pe Flavia! Are o fatzuca ghidusa!!!
Ma bucur ca sunteti bine !!
De Ela mai stiti ceva? Sau de Simona Dragusin, Bic, Ionikka, Lordra, Melku, Teo_banu ?
O rugaminte - dati-mi va rog o idee unde sa mergem cateva zile la munte dupa ce venim de la mare????
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Mai fetelor mi s-a defectat copilul

e ora 10 si inca doarme
Edit: 10.30..si nimic
..si io tre sa plec bineinteles
Madau si
camelia_daniela spune:
Ia uitati ce-am gasit www.cheilegradistei.ro/pro_0000254_0000236.html" target="_blank"> Cheile Gradistei ! Aici as vrea sa merg!
quote:
Mai fetelor mi s-a defectat copilul e ora 10 si inca doarme
Edit: 10.30..si nimic..si io tre sa plec bineinteles

Cami mami & Daria (02.01.2006)

Poze ....
felicia74 spune:
Neata!
Mai fetelor m-am prins cum au fost filmate scenele din "Exorcistul" - i-au dat copilului sa ia medicamente. Ca asa face fii-mea cand ii dam tratamentul. Deja a invatat sa le scuipe, trebuie sa-i imobilizam si maxilarul. Bine ca a ramas si tati acasa, ca sa ma mi ajute. Maine nu stiu daca mai ramane
Din cauza ca se zbate foarte tare Ilinca nu a luat toata doza de negram de la 11 si la 3 dimineata avea febra 38,8
Of, of!
Pe de alta parte, deoarece a inceput sa manance a inceput sa i se intareasca scaunul. Insa mai e de munca, iar a nu coopereaza deloc, vorba lui tati, ea e propriul sau dusman.
Madutza cumplit, saraca fata, ce tragedie
Condoleante!
Maria_Alexia stiu cum te simti cand copilul refuza sa manance sau sa bea
N-ai ce face, forteaza-l macar sa bea, noi am reusit s-o hidratam cu seringa. Refacere grabnica!
Camelia wow, Nisipuri, ce frumos! Eu in ultimii ani n-am stat decat la Sambata (anul trecut unde e superb) si la Moeciu (e ok, dar se poate si mai bine).
Intarirea sist imunitar - am folosit echinaceea. Daca ii dadeam din timp poate era mai bine, insa a luat am tarziu cand incepuse sa se imbolnaveasca. Dupa ce se face bine, vom merge la Cantacuzino la un dr homeopat (nu stiu amanunte ca Doru s-a interesat).
Nici noi nu ne parea intelegem cu fructele![]()
mimi felicitari pentru licenta
Noki mama, cate s-au adunat pe capul tau. Bafta in toate, sa scapati (macar voi) repede de boala!
Tania, LA MULTI ANI, tot ce-ti doresti, mai ales un bebe si un Che sanatosi!