Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am ghinion la doctori saptamina asta; si de la dr mea de la cabinet m-au sunat ca nu mai poate tine consultatiile joi; cum n-am vrut sa merg miercuri la amiaza, ma duc abia peste 3 saptamini; sper sa nu nasc intre timp.

greierash, laptele se numeste Lactana Pre si e de la firma Topfer; se gaseste la farmaciile Dona, sau poti face comanda la orice farmacie care lucreaza cu nush-ce firma de distributie de medicamente (ma interesez si-ti zic daca iti trebuie; eu acum 2 ani am comandat din Botosani).
Simona, la multi ani fericiti impreuna!
Dana, nu, eu nu merg cu mijloacele de transport in comun acum ca nu au AC. In mod normal vine sotul si ma ia cu masina, dar eu pot sa o tai mai repede decit el de la serviciu, asa ca daca iau eu masina ajung cu o ora mai repede acasa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Simona

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Dana, io-s mai tontolici , nu mi-am dat niciodata seama. Pe bune, nu s-a vazut niciodata nimic ... dar nici n-a cautat dr. vreodata, ca de fiecare data cum ma urcam pe masa ii spuneam: "Daca cumva vedeti ce e, nu vreau sa-mi spuneti!" ... ma stia deja de nebuna ;)

Luna, eu din sapt. 32+/33+ n-am mai vazut ecograf ... doar ma cantarea si-mi facea analizele la sange/urina. Se bucura ca mai luasem putin in greutate, ca eram eu sau bb-le nu il interesa. Ultima data m-a palpat si si-a dat seama ca-i copilul fixat in bazin ... aici nu se masoara burta, eu barem habar nu am ca ar fi facut-o. Asa ca stai linistita ... copilul poate creste si in reprize.
Si chestia cu "al doilea vine mai repede" scoateti-o din cap, sa nu stai sa astepti in zadar ... cum fac eu acum ca toti mi-au spus chestia asta si eu am mai si crezut. Pe Cris l-am nascut la 39+0, exact azi cum ar veni.
Incercam in continuare sa-l pregatim ptr. o posibila fetita, asculta cuminte povestile noastre (e un cuminte de fel), dupa care spune mereu: "Nu! Bebele meu e iat (baiat) ca mine!". Insa mi-au spus toate mamicile de doi, ca nu-i bai, se va obisnui cu timpul ... asa ca nu mai ma stresez!
Cum mai stai cu fierul/anemia?
Eu cred ca pe tine (sau Jadi - nr. voastre le am in mobil) te anunt cand se intampla minunea, este ok?

Nikole, eu stiam ca ceaiul de zmeura se bea din sapt. 36+, tocmai sa nu dea efecte prea devreme. Multa sanatate!

Simioc, casa de piatra in continuare!!! Familie unita! Multa dragoste si intelegere! Cum petreceti?

Pupici!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Dana, bafta miine la doctor, sa ai numai vesti bune!!!

Ioana, multumesc mult, mult de tot!!! Daca mai e cazu' poate te mai stresez, deocamdata mi-am notat tot ce mi-ai zis..

greierash 37+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Simi multi ani inainte!

Luna nici nu m-am apucat de bagaj, in schimb am reusit sa imi stric masina de spalat! Noroc ca am spalat chilotii . In schimb am fost la epilat, la facut unghii si tuns si am tras si o intalnire la mall cu Andicu&sot si Hook&sot, am mancat de am spart si am luat si la pachet! Am venit acasa de vreo 1 ora jumate si nu am chef de nimic!

Si eu votez pentru rosu la fetite si poate schimbati si la baieti!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Irinusha cu fierul stau mai bine a crescut de la 9 la 10,5 deci probabil e in crestere.

Lasa ca se obisnuieste Cris daca e fata, asta sa fie singura problema.

Ma bucur ca ai ales sa ma anunti pe mine cand nasti. Abia astept.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Ma simt cam aiurea ca am inceput sa ma panichez din orice :-).

In orice caz, as vrea sa felicit si eu proaspetele mamici!!! Sper sa avem cu toate o nastere cat mai frumoasa si copilasi sanatosi!

Mergi la inceput

Luna ti-a masurat uterul cred! Eu zic sa nu te impacientezi pana la sambata la ecograf.

Eu nu am chef de nimic, e casa cu fundul in sus, nu pot spala perdelele si copilul umbla bezmetic peste tot! Nu e obraznic dar de cand a venit mamaie nu mai are stare!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jadi lasa masina bine macar ca te-ai facut frumoasa. Ca mai ai o intalnire in doua zile foarte importanta.

Sa le pupi pe Andicu si pe hook din partea mea.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput