Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Siminoc, La multi ani!! Sa fiti fericiti, si sa aveti un "cadou" anul asta sanatos, frumos, papacios...si sa nasti usor!

greierash 37+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Pe mine nu m-a masurat in nici un fel. De altfel abia stept sa ma duc maine la control la doctor dupa 1 luna. Asa m-a chemat . Mie doar imi face eco 2D la fiecare control si masoara circumferinta capului si abdomenului. Nu m-a controlat niciodat pe masa. Eu m-am increzut foarte mult in opinia lui. Nici nu vreau sa ma gandesc ca mie nu mi-a zis nimic niciodata de placenta, de col, de lichid. Eu ma bazez ca stie el ce face insa deja intru la banuieli cand vad ca pe voi va intoarce pe toate partile.
Ma rog la Dumnezeu sa ne fie bine.

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Samurai-lady

LUNA-si eu am avut valoarea 28 cm in sapt.28 si 30.Nu se schimbase,dar crescuse burtica in circumferinta,aku am in talie-vorba vine-in partea cea mai tuguiata 105 cm.Zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji.

Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Lary si eu 28 cm tot la 28 sapt dupa um iar acum cica ar fi trebuit sa am peste 30. O sa vedem la eco cel mai bine. Mandra mea e tare activa asa ca inca nu-mi fac griji, daca va trebui sa iasa mai repede vedem atunci ce si cum.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Dana, nici pe mine nu m-a controlat niciodata pe masa, nu mi-a masurat burtica, nu m-a cantarit, etc. Si eu zic ca trebuie sa stie el ca face!! Nu? M-am informat si eu in anumite limite, ca doar nu era sa fac eu Fac de medicina acuma!! Dar ma gandesc ca daca nu am avut probleme (si ma refer la probleme majore, ca asa o candida am avut si eu sau un junghi ici colo, sau o durere normala in sarcina,etc...) nu s-a impacientat nici Dl dr....Aaaa sa nu mai zic ca l-am intrebat de fiecare data cand ne vedeam, daca sa iau vitamine si el: nu, poate mai incolo!! Si nu am luat toata sarcina nimic... Eu am mai zis.... daca era ceva in neregula simteam eu ceva, nu? Offf.. da ce m-am intins atata... cred ca am chef de vorba azi,...

greierash 37+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Siminoc la multi multi ani de casnicie, sa fiti ericiti toti trei cine stie peste un timp chiar toti 4 sau cati va doriti voi sa fiti.

Nikole deci si tu tot ca mine 28-29 (ca cica mi-a trecut 29 in fisa ca s-a mai miscat pitica si parca era 29) la 32 sapt. La tine cica e prea mare bebe la mine prea mic. Iti zic eu ca astia sunt cu capul, si ai tai dar si ai mei. E clar.

Irinusha te admir ca ai putut sta cu surpriza la purtator, eu n-am fost in stare nici la Cosmin nici acum. Ambii tati si-ar fi dorit asta dar nu au avut sanse cu mine. Prea curioasa. Apropos Cris al tau nu e foarte curioas din fire? Ca eu mor, doar sa-mi zici ca ai un secret si trebuie sa stiu tot. Ai mai incercat sa-l pregatesti pe Cris pt cazul in care e fata?

MadamHook pe unde umbli? Te-ai apucat de mutat mobila?

Jadi ai terminat bagajul? Ce face Vlad?

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

greierash legat de facultatea de medicina asa am gandit si eu, insa parca prea sunt diferente mari intre doctorii astia. Unii sunt prea 'controlori' altii deloc. Cel putin mie mi-a zis din prima luna sa iau Elevit si pana dupa ce voi naste inca vreo 3 luni. Asta e. Vad maine cum se prezinta. Daca si acum ies de la el in 10 minute cred ca ma enervez de-a dreptul.

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Luna,asta-i clar, dr. astia nu-s cu toate acasa, pe mine una ma baga in ceata la fiecare consult!
La ce varsta a sarcinii l-ai nascut pe Cosmin?
ma incearca o curiozitate ...
a...stiu ca am intrebat medicul daca e ok faptul ca uterul nu a crescut decat 1 cm, si mi-a spus ceva de genul ca datorita retroversiei mele uterine, uterul a "cazut" cumva in fata si de asta nu mai "urca" insa va creste in circumferinta...
hmmmmm nu prea am inghitit explicatia, nu prea vadlogica dar in fine...
nu-ti mai spun ce m-am speriat cu putin timp in urma...la 25 sapt de srcina aveam 25 cm, iar la 28 sapt aveam 23!!!adik a dat inapoi 2 cm!
De asta zic stai calma ca mi se pare irelevant detaliu!

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Nikole pe Cosmin l-am nascut in DPN adica dpn era 29 sau 30 iulie si pe 30 s-a infiintat.
Oare e adevarat ca la a doua sarcina se naste mai repede? Adica daca e dupa 37 sapt eu m-as bucura ca m-am saturat de griji. Si de incapabili.

De retrovers nu stiu ce sa zic...Asa o fi. Tu eco mai faci?

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare

am venit si eu de la spital, am citit tot, dar am obosit asa ca nu mai stiu ce sa scriu

siminoc la cati mai multi ani impreuna!

aylin m-ai facu curioasa si m-am masurat si eu: 95 cm si +8kg. suntem pe aproape. la mine burtica e mai mica desi bb dupa eco e mai mare cu o saptamana.

mi-au iesit analizele si sunt anemica desi iau materna si mananc fructe. dulciuri mananc mai rar

vio tu chiar te grabesti sa nasti?

va pup

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Nikole pe Cosmin l-am nascut in DPN adica dpn era 29 sau 30 iulie si pe 30 s-a infiintat.
Oare e adevarat ca la a doua sarcina se naste mai repede? Adica daca e dupa 37 sapt eu m-as bucura ca m-am saturat de griji. Si de incapabili.

De retrovers nu stiu ce sa zic...Asa o fi. Tu eco mai faci?

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Exact de asta am intrebat ca se spune ca al doilea bb vine mai repede mai ales daca-i si fata!
Acum...aste-s babisme dar dram de adevar pe undeva o fi...
eu numai echo fac, pe masa nu m-a suit inca, din partea mea nu-i bai dar ma gandesc ca ar fi timpul sa vada una alta pe acolo ca doar nu degeaba merg ca disperata pe jos si beau ceaiuri...sper sa-mi zica ca s-a miscorat colul sau ceva ceva incurajator si care sa ma "ia" din ulterioarele dureri...nu's daca s-a inteles ce am vrut sa zic!!!
merg sa fac baie deja mi-am pus mirodeniile in apa...ma incearca o criza de colon iritabil si stiu ca apa calda mai alina discomfortul

35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput