Mamici de iulie-august 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 24
Ioana75 spune:
Oana, felicitari ca v-ati gasit nasii de botez. Noi nici nu ne-am gindit, sotul zice ca avem timp dupa ce se naste
. Am fi pus nasii de cununie si de botez ai Mirunei, dar din pacate au divortat anul asta. Plus ca eu nu vreau sa fac cumatrie, doar cadru foarte foarte restrins, o masa normala la un restaurant normal, fara daruri, dansuri, etc.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
AM REVENIT DE LA DOFTORAS FETELOR! care va s zica am asteptat 2 ore, dar...ce sa faci...
bebelina are 1900g, cu 4 zile mai mica (ca intotdeauna. stiam ca ovulez mai tarziu), placenta are 29 cm, adica e bine, colul e mai lung decat a fost vreodata. de analize nu a comentat nimic, tre sa le refac peste 3 sapt. si cam atat.
ioana, vineri te duci la eco?
Aylin,
32+ 
atat de mari suntem
Ashera spune:
Legat de botez, noi am facut primul pas : ne-am ales nasii
. Restul o sa-l stabilim cand va veni Chris. Parca nu asi vrea botez din ala tip "nunta", desi cam asa se fac pe la noi in zona. Asi vrea ceva restrans, doar familia si prietenii apropiati, undeva intr-o gradina.. Acum vedem si cum va fi vremea
.
33+
Christian
ddanagh spune:
Felicitari Aylin, pentru vestile bune.
Va pun o adresa de calcul a datei nasterii iar ultima rubrica in cate saptamani suntem exact.
http://healthlink.mcw.edu/article/923526833.html
Dana
S36 + cu
Daria Stefania
madabout2003 spune:
Luna eu nu stiu daca moasa isi poate da seama daca bebelusa a crescut in ultimile 3 saptamani numai masurandu_ti burta! Eu zic ca tot la eco se vede ce si cum!
Cu botezul nici eu nu stiu prea bine, ma gandisem sa il facem in decembrie cand o sa venim in Romania, si la noi se pune problema in ce religie sa il botezam..al meu e catolic si eu ortodoxa..Pana la urma cred ca il botezam ortodox si apoi vedem noi ce facem..
MADA
30+, cu
Emily
Noi doi+1
Ioana75 spune:
aylin, ce bine ca esti bine
. Eu mergi joi la dr mea si vineri la eco la herghe.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
fianna spune:
Salut!
Nu am mai scris niciodata pe aceasta lista dar am citit multe dintre mesajele voastre. Sunt o viitoare mamica de iulie( DPN 18 iulie) si astept un baietel. As avea nevoie de niste info/lamuriri linistitoare; daca mai simte cineva la fel ca mine. Cam de o saptamana incoace il simt mult mai greu pe bebe. E ca si cum e doar o presiune cand pe dreapta cand pe stanga, si nu foarte multa activitate. Uneori ma doare burta cam ca la ciclu, alteori simt sub coaste presiunea si apasarea. Doctorul meu e plecat acum, am programare la el peste 2 saptamani, si nu stiu daca e normal felul in care il simt pe bebe sau ar trebui sa ma duc undeva la o ecografie, ca sa ma linistesc. Am avut o sarcina foarte usoara, fara probleme si acum pe ultima suta de metri incep sa ma apese tot felul de ganduri periculoase :-(. Spuneti-mi si mie, voi cum percepti miscarile bebelusilor?
Merci mult!!!!
siminoc spune:
quote:
Originally posted by afibebe
buna fete,
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE ISI TIN DEJA PRICHINDEII IN BRATE.
sunt si eu o mamica de august.
am o mare nelamurire si as vrea sa stiu care e parerea voastra.
doctorul meu va pleca in concediu din 9 august si mi-a sugerat sa nasc mai repede.adica prin 8 august cand e tura lui.eu atunci voi avea 36 de saptamani.
nu e prea devreme?
nu risc sa-mi vina copilul cu probleme?
E DESTUL DE DEZVOLTAT?
eu vreau neaparat cezariana pt ca am mari probleme cu spatele si mi-e frica sa risc desi mi-as fi dorit sa nasc natural.insa am mare teama si de durerile nasterii-- la sibiu nu vor sa faca epidurala medicii.cauza?nu stiu.
mi-am cumparat si trusa de epidurala din Bucuresti si am ramas cu ea.
va rog mult spuneti-mi care e parerea voastra.
AFIBEBE30+
Cristian Nicolae
buna, afibebe!
cred ca e prea devreme pentru 36 saptamani!
daca nu aveti alte probleme tu sau copilul, nu vad nici un motiv sa-ti faca cezariana atat de repede! ori iti recomanda alt medic, ori iti gasesti tu altul, cum crezi! din cate am citit si am vorbit si cu medicii (gine al meu, care este adepta nasterii naturale, medic fam., care a nascut de curand al doilea copil, natural, viitor pediatru copil), cu cat sta mai mult in burtica cu atat mai bine. Fara sa depaseasca 42 sapt, bineinteles! Si daca nu apar probleme!
Simona
+38 mamica de
MirunaA M R 14 ZILE (teoretic!)
poze cu burtica si fara
ilenutza spune:
Asa, am ajuns la capitolul nou!
Felicitari Meda si bblusha!Milii, numai bine va dorim!
Monjum, iti multumim ca ai avut timp sa ne scrii povestea nasterii tale!
Ai avut epi sau nu?
LMA Karlikutza!
Agri, iti tin pumnii!
Ile
36 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.