Mamici de iulie-august 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 23
mioara2004 spune:
Buna fetelor!
Ieri nu am intrat asa ca , "La multi ani!" Karligutza, un pic cu intarziere.
Felicitari pentru Miilly Si micutul Mihnea!
Mie mi s-a lasat burta; buricul imi este proeminent si se vede prin rochie intr-un anumit loc; de 2 zile este mai jos cu cel putin 10 cm.
Si am mai experimentat niste senzatii noi: ma trezesc noaptea cu burta intarita si cu o presiune mare asupra fundului, de zici ca fac pe mine. M-am dus la baie si nimic...
Azi am fost la control, colul s-a scurtat si dr mi-a spus ca simte capul copilului foarte jos! Dar ca placenta si lichidul amniotic se prezinta OK deci poate sa vina sau nu...
Asa ca sper ca saptamana asta se va intampla, sunt pregatita psihic
.Am hotarat sa nu mai merg la plimbari prin oras singura ca cine stie cand se poate intampla.
Va pup
Mioara
38+
Doru Andrei
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by madabout2003Buna fetelor! La voi e inca cald? Aici s_am mai racorit vremea spre marea mea satisfactie
!
MADA30+, cu
Emily
Noi doi+1
Aici nici n-a venit vara.
Fetelor mersi pt calmare, oricum bagajul nu am cum sa-l fac ca mai am de cumparat cate ceva.
Azi am fost la doc si mi-a masurat burta si corespunde la 29 sapt ceea ce inseamna ca rasturnica e posibil sa nu fi crescut de vreo 3 sapt. M-am programat sambata la eco la 9 si sper sa nu fie adevarat dar tinand cont ca am si slabit 2 kg sunt putin ingrijorata. Dar vom vedea sambata la eco. Oricum am ascultata inimioara si e voioasa, a palpat-o si dumneaei i-a tras vreo doua la doctora ca a deranjat-o deci vedem sambata. Sper sa nu aud si eu ca tb sa iasa mai devreme de 37 sapt.
In rest va pup pe toate si sa fiti cuminti
Luna
32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
ddanagh spune:
Vio, da-l incolo de calcul
. Important e sa fiti voi bine. Tinem pumnii.
Dana
S36 + cu
Daria Stefania
witchy_witch spune:
Afibebe nu scoate copilul inainte de vremea lui doar pentru ca doctorul vrea sa ia el banii inainte de concediu (imi pare rau daca sunt dura, dar nu am pic de respect fgata de un medic care recomanda unei paciente sanatoase sa nasca mai repede de intrarea in termen doar pentru ca el pleaca in concediu...asta nu e doctor!).
Lasa bebele sa creasca, ca nu i-a venit inca vremea. Si daca doctorul nu sta mai mult de 2 saptamani oricum si sarcina e normala ai peste 90% sanse sa nasti tot cu el.... mai ales daca stai cumintica. Ai vazut ce spunea mamica de A-uri despre nasterile premature si ce riscuri imense si efecte pe viata poate presupune pentru copil. Inteleg daca erau probleme sa mai stea inauntru, dar asa...... de ce atata graba!? Doar pentru ca medicul doreste banii inainte sa ii cheltuie in concediu!??
sapt. 31 cu
maricel in burtica
cristina_ana spune:
Luna, de data asta chiar m-am speriat bine de tot!!!
Adica cum sa nu creasca bebica ta de 3 saptamani!!??? O fi posibil asa ceva? Ca stii ca si eu sunt super stresata ca nu am mai pus nici un gram pe mine de 4 saptamani (!!!!) si am si burta cam mica. Diseara ma duc si eu la doctor, dar pana atunci ma urc pe pereti!!! Acuma eu stiu ca bebeii mai cresc si pe etape, au perioade cind cresc mai mult si perioade cind cresc mai putin. Acum o luna, bebele meu era cu vreo 2 saptamani mai mare si poate acum a luat-o si el mai incet. Asa o fi si la tine, sau nu a masurat doctorul ala al tau cum trebuie.
Nikole, acuma daca tot ai pomenit de pulpe umplute la cuptor, please, zi-mi si mie cu ce le umpli, ca mi-ai facut o super-pofta!!!
Referitor la contractiile si durerile pe care le ai, pai de acum e destul de normal sa apara, nu trebuie sa te ingrijorezi. SI ceaiul de zmeur eu asa stiam, ca e pentru declansarea contractiilor, dar informatia asta o am tot de aici de pe forum, asa ca poate nu stiu eu bine si o fi cum zici tu.
Agri, eu zic sa stai cumintica in casa, sa nu te apuce nasterea prin oras. Ca daca e sa se rupa apa, cred ca nici taxiurile nu te mai iau, ca cica lichidul ala nu prea se ia asa usor. Ai mai aflat ceva de preturile de la Elias? Nici eu nu stiu cit sa dau, mai ales ca eu vreau sa fac si recoltare de celule stem si cred ca ar trebui sa dau un pic mai mult la doctor pentru asta.
Mioara, cred ca si la tine trebuie sa incepem curind galeria!!!

Ioana75, bine ai zis tu, mesajele jignitoare nu ar trebui sa-si aiba locul pe aici. Mie imi lasa un gust tare amar toate certurile care apar pe forum, si mai ales cuvintele urite adresate altor fete. E normal sa nu le placem pe toate fetele care scriu aici, fiecare are preferintele ei, nu toate suntem la acelasi nivel intelectual, nu toate reusim sa ne exprimam atit de bine in scris, dar asta nu justifica rautatile si jignirile. Nu vreau sa-mi raspundeti la mesajul asta, mai bine trecem la lucruri frumoase, mai ales ca se anunta atitea nasteri zilele astea!!!

Cristina,
34+ si bebe scump 
POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2
ghinetz spune:
Afibebe, subscriu la ce spuneau fetele. Sunt in aceeasi situatie si nici nu ma gandesc sa nasc mai repede, desi la mine - cand pleca dr. - sunt deja 38 de sapt. Lasa...nu m-or lasa acolo singura. S-o gasi un medic sa-mi faca si mie o cezariana, nu?
Felicitari fetelor care au nascut. Bine ca mai vin si baieti, ca nu stiu cum mai facea Bogdan - iedul cel mic al lui Gabi - fata acolo, singurel in capul listei!
Aseara, spre noapte, am facut o plimbare luuuunga si mi-a fost foarte bine. Am dormit neintoarsa pana la 10 si ceva. Si atunci m-am trezit ca a sunat telefonul. Cred ca am sa mai procedez asa. E drept ca aseara m-am cam speriat privind retrospectiv si am luat un no-spa, preventiv. Dar totul a fost bine.
A! Si mai am o veste buna! Prietenii nostri pe care ii voiam nasi pentru Victor au acceptat. Ei sunt acum cu multe cheltuieli, ca isi termina casa si vor sa se mute la toamna si ne gandeam sa nu ne refuze din considerente financiare. Dar ma bucur ca Victor ii va avea nasi pe ei. Sunt niste bucovineni f de treaba. Mai ramane sa stabilim data botezului si sa cautam apoi un local ceva. eu ma gandeam la o terasa mare si frumoasa, dar Radu zicea ca riscam, daca vine o ploaie, fie ea si de vara (desi botezul va fi prin septembrie). Asa ca vom cauta totusi un local, dar vom organiza petrcerea cam cum sunt nuntile in Cluj (Simo spunea ceva in acest sens, nu?) Adica de pe la 16-17 pana pe la 12 noaptea.
Voi? ati stabilit ceva pentru botez? Sau acum sunteti in febra cumparaturilor pentru spital/nastere si lasati pe mai tarziu...
Oana
35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ioana75 spune:
Cristina
. Bafta la dr diseara, nu mai fi stresata, mai ai citeva ore si afli toate dimensiunile. Te asteptam cu vesti bune! PLus ca tu ziceai ca maninci cu moderatie, deci cred ca e normal sa nu te ingrasi.
Vio, ai noroc ca nu stiu unde stai ca veneam sa-ti dau o mama de bataie
. Da-le incolo de haine, daca nu le-ai luat pina acum, pune sotul sau mama la cumparaturi.
Si la mine s-au inmultit contractiile, dar ma tin tare inca si mai vin la serviciu. Astept sfirsitul de saptamina sa vad ce mai face Smarandita
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
otim spune:
Oana- pentru botez ??? noi inca suntem la faza in ce religie in botezam sau cine vor fii nasii .... si nu pentru ca sunt discutii aprinse intre noi ci pentru ca pur si simplu nu stim , e totusi putin cam dificil cand e vorba de copilul tau , nu ??? desi e mai simplu sa ni-l imaginam in ziua in care v-a implini un anisor ( am facut ieri un tort la frigider ) si la tati imaginatia a plecat la plimbbbbare ca doar e vorba de fiu-su ...
Otilia
inceput 34+
Laurentiu
Agri spune:
S-A DESCHIS ELIAS-UL Cristina_ana si gata stau cumintica ca vreau sa apuc sa imi fac maine si o ultima analiza de grup sanguin.
Ioana de stiam ca te gandesti sa-mi faci o vizita chiar daca veneai si cu un mare bat sa ma bati iti ziceam mai din vreme unde stau ca sa imi bagi mintile in cap.
Va pup.
Vio
si Eva (27.09.05)
Ashera spune:
Cristina, Luna
nu are rost sa va faceti probleme cu kg. Bb nu creste proportional cu nr de kg pe care il pune mamica. Nici eu nu am mai pus nici un kg de la 28 saptamani ( am pus cu siguranta suficiente pana atunci
). Am fost la eco saptamana trecuta si bb e ok, a luat in greutate corespunzator. O sa vedeti la eco ![]()
33+
Christian

Buna fetelor! La voi e inca cald? Aici s_am mai racorit vremea spre marea mea satisfactie