Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by alexi22

luna la sfarsitul lunii septembrie vin in londra si m-as bucura sa te cunosc,poate iesim la o plimbare cu bebelinele.apropo tu hainutele de la mothercare le-ai luat de la 0-3 luni?eu asa le-am luat si maicamea zice ca is f mari eu nu le-am vazut inca.abia sapt asta primesc pachetul.

31+giulia rebeca

Alexi binenteles ca daca vrei ne vedem. Abia astept. Hainutele da, sunt 0-3 luni si vor fi maricele in primele zile normal, caci sunt pana la 6,5 kg pe cand cele new born sunt doar pana la 4,5 kg dar mi se pare o pristie sa dau banii pe ceva ce nu va mai purta dupa o luna (sa nu mai zicem cazul in care poate sa se nasca cu greutatea asta si intr-o sapt sa nu-i mai fie bune). Ce hainute ai luat?

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by nma

vesti bune

am vorbit cu alina.a si mi-a spus ca a nascut milly azi prin cezariana. bb are 2550 si se numeste gabriel mihnea. nu stia la ce ora.

milly felicitari. sa-ti traiasca pustiu. sper sa fie un mancacios si sa veniti repede acasas.

nico32+ 21.07.2003
poze

Milly ! Bun venit Mihnea (ce nume superb) si sa ai o viata plina de impliniri.

In sfarsit si un baiat!

Fetelor voi ma speriati, toate nasteti inainte de termen? Eu nici bagajul nu-l am facut si nenea/tanti ala/aia cu cutitele tot isi fac de treaba in burtica mea. Eu sper totusi ca mai astepta vecina de la parter ca e prea mica cred.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna eu cred ca daca ai nascut in timp data trecuta nu ai de ce sa iti faci griji. Eu l-am nascut pe Paul la 36 de saptamani si 2 zile, deci am sanse mari sa o nasc si pe Ingrid inainte de vreme. Nu este 100% dar poate 60%.
Noapte buna tuturor burtoaselor frumoase!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata , cine vrea a facut tati ca a plecat la serviciu Noi am ramas acasa . Azi avem o zi mare , mergem la nenea doctorul pe la ora 18 , iar mai tarziu vine bunica la noi (mami meu) care nu a fost la noi de vreo 2 ani ( cu cadouri binenteles ) abia asteptam . Si am mai punctat inca o saptamana in plus

Bina ai venit pe luma Gabriel Mihnea sa fii sanatos , sa cresti mare si parintii tai sa fie super mandrii de tine .... Miillyy refacere rapida si sa veniti repede acasa cu bine .

Fetele din Timisoara am o si eu o rugaminte pentru voi nu vreti sa facem schimb de numere de telefon (prin PM ) ca sa putem anunta aici pe site cand vin si bebei nostrii pe lume sa stie si fetele ???

tuturor sa va mearga bine toata saptamana in mod special pentru viitoarele mamici care se pregatesc deja sa-si intalneasca viitorii bebei .

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata, ne abonam si noi la cafeluta lui Oti

Milly refacere rapida si bun venit lui Gabriel Mihnea

Deni mersic pt raspuns. Astept lamuriri si de la Gabi

Simo, Lia cum va mai simtiti in dimineata asta?

Dna Hook a trecut greata cu tort diplomat ?

Oare Anto cum se mai simte? Mai stie cineva?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 37+
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata fetelor!
Eu nu am mai citit de doua zile si vad ca am de recuperat serios. Acum ma apuc de treaba, dar mai intai am un mesaj de transmis...chiar daca e cu intarziere.

Karligutza pt. ieri. Sa ai o nastere usoara si o
care sa-ti umple viata numai de bucurii, iar tu sa fi sanatoasa si fericita.

Revin dupa citesc...

Andreea saptamana 38 Radu Stefan
AMR 2 SAPTAMANI si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata si de la noi!

MIILLYY sa-ti traiasca bebicuk!

KARLIGUTZA,

ALEXI, eu am orificiul extern intredeschis de la inceputul sarcinii. si uite-ma aici. l-am avut intredeschis pentru ca am ramas la 2 luni dupa ce pierdusem o sarcina de 26 de saptamani, si era normal sa fie asa. deci nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi peste masura. uite unde am ajuns eu. important e cel intern (asa mi-au zis toti doctorii, ca nu e relevant ala extern)

vestile de la mine sunt ca am avut niste contractii ca niciodata weekendul asta. dar am impresia ca imi sunt declansate si de la caldura.
mai am un pic si plec la doftor, sa vad ce fac bebelina si colul. mai ales ca eu am o mata de copil, care la 29 de sapt avea 1.2 kg (fata de scorurile de pe aici.....). sa vedem cat o avea acum.
am facut si analizele, care dupa mintea mea sunt varza. sunt anemica (dar nu anemie feripriva, fierul fiind de altfel cam singurul in limite, restul fiind mici cam toate).

am masurat si eu burtica, care are 97 cm. si vreo 7-8 kg in plus.

pupici multi si ne mai auzim dupa ce vin de la doftor, sper ca nu cu lacrimi in ochi!

Aylin, 32+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

MOnica bine ai revenit cu printesa printre noi. Chiar se pare ca ai nascut usor. Minunat, si la mine cred ca se va intampla cu oxitocina, dar m-ai incurajat vazand ca ai nascut relativ usor. Spun relativ pt ca nici o nastere nu e usoara. Multi pupici.
KArligutza scuze de intarziere, insa mai bine mai tarziu decat niciodata: LA MULTI ANI SA FII SANATOASA, NASTERE USOARA SI doar ganduri bune si fericire!

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

KITTY, sa-ti traiasca minunea si sa vii repede acasa cu bebelusha cuminte si papacioasa!

Aylin, 32+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

witchy witch, arsurile sunt in partea de sus deasupra diafragmei, eu asa le percep. Am arsuri de la 4 luni si mie personal nu imi trec cu nimic. Si eu am arsuri de la rosii, de la mezeluri, de la sticksuri, branza, mai de la orice. Si curios NU am arsuri de la ceapa, usturoi, mujdei, condimente. Seara dupa 6-7 nici nu mai mananc ca sa pot dormi sa nu am arsuri. Poate la tine merge, incerca Maalox, Dicarbocalm, sau lapte rece.

Jeni33+

Mergi la inceput