Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

felicitari Milly......sa-ti traiasca baietelul!...s-a intrerupt sirul de fetite?

Va mai amintiti cand veneam cu rezultatele de la eco? valuri de fete...valuri de baieti....

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

simo multumesc. am reusit.
am luat 1/2 gynipral si iar imi tremura mainile. mai pateste cineva asa? in 4 nu prea pot sa tai pastila ca se sfarma tota.

alexi stai in pat ca e prea mica pitica. daca ai rezistat tu 7 luni mai poti inca 7 saptamani.
te inteleg ca e greu caci eu stau de putina vreme in pat si mi se pare greu. mie mi-a facut si alina morala si mi-a promis bataita asa ca stau in pat. si nu-i frumos sa te bagi in fata mea asa ca stai cumintica.

mie de cerclaj mi-a spus medicul ca nu se mai poate caci e prea jos bb si risca sa-mi provoace nasterea.

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Miillyy, refacere rapida si laptic mult pentru micul Gabriel! Sa fiti amandoi sanatosi si sa va intoarceti repede acasa!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

simo eu sper ca acum vor veni mai multi baieti. sa mai faca o pauza fetitele ca asa e frumos.

vio poti sa ma suni pe mine. sper sa fiu acasa si nu la spital. nr meu e pt adresa comuna.

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

FELICITARI MILLY!!!!! SA-TI TRAIASCA BAIETZELUL, SA FIE SANATOS, MANCACIOS, FRUMOS SI NOROCOS!!!
Agri, poti sa ma anunti si pe mine! Numarul de telefon e pe adresa comuna!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Miillyy felicitari pentru micul printisor.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pup fetele. Am vrut doar sa intru sa va salut , dar am vazut la inceputul capitolului ca mai avem doua bebelushe . Felicitari proaspetelor mamici refacere usoara sa va asteptam sa ne spuneti povestea printeselor .

32+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by nma

vesti bune

am vorbit cu alina.a si mi-a spus ca a nascut milly azi prin cezariana. bb are 2550 si se numeste gabriel mihnea. nu stia la ce ora.

milly felicitari. sa-ti traiasca pustiu. sper sa fie un mancacios si sa veniti repede acasas.

nico32+ 21.07.2003
poze

nico, pentru vesti!
milly, felicitari mami de gabriel mihnea! sa fiti sanatosi si sa veniti repede acasa!

Simona+38 mamica de Miruna

A M R 14 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

noapte buna, burticutze, piticutzi si mamicutze!

Simona+38 mamica de Miruna

A M R 14 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Milly felicitari pentru bebelus! Sa fie sanatos si mancacios iar tu sa te refaci repede!
Fetelor chiar c_am avut dreptate aseara in fiecare zi cate un bb

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput