Copiii, plaja si internetul ... cum ii aparam?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Sper sa nu se supere nimeni pt ce am de spus.Sunt site-uri destinate pt copii in care nu se permite punerea de link-uri cred ca aceeasi chestie ar fi trebuit sa se intample si cu desprecopii ca sa nu mai existe critici la adresa altor mamici si sa se arunce cu "pietre",sa se "arate cu degetul" spre mamica X si Y,si nu mai stiu ce vorbe.
Albumul din stanga este foarte bun si ar fi ok daca s-ar accesa mai usor si pana sa fie pus in vazul tuturor sa fie controlat.Atunci nu ar mai fi existat aceasta problema cu:"cata inconstienta" sau "mi s-a facut rau".
Nu imi pare bine ca am fost atentionata in privinta pozelor dar as fi putut sa fiu atentionata intr-un alt mod(pt ca atunci cand s-a facut referire la pozele mele care erau criticate am fost atentinata particular si chiar daca nu aveam PM activat,acum ca mi l-am activat pot sa primesc criticile si parerile voastre fara sa ma supar).
Dupa cum a-ti observat m-am sesizat cand mi s-a spus de poze si le-am trecut pe privat.
Si eu sunt de acord cu slipul le bebici pe plaja si in primul rand pt igiena pt ca pana una alta chiar daca am fost pusa intr-o postura proasta nu cred ca sunt o mama dezaxata.
Sunt impotriva internetului atunci cand este vorba de copil,stiu ca este micuta dar ma gandesc deja de acum.
Mai sunt impotriva desenelor care sunt date pe posturile de televiziune pt ca dupa cum observ in jurul meu copii sunt destul de violenti(au impresia ca sunt nu stiu ce luptatori de nave spatiale ,incearca sa imite si se ajunge unde se ajunge).
Sper ca nu am deranjat din nou pt ca mi-am expus parerea si de aceasta data.

Mergi la inceput

Acolo unde l-am pus pe "nu" am vrut sa spun ca imi pare bine ca am fost atentionata in privinta pozelor,deci "nu",nu trebuia sa fie acolo.De la viteza mi se trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Acolo unde l-am pus pe "nu" am vrut sa spun ca imi pare bine ca am fost atentionata in privinta pozelor,deci "nu",nu trebuia sa fie acolo.De la viteza mi se trage

Pai editeaza mesajul, ca e si mai simplu, si mai sigur ca nu se intelege gresit.

Mergi la inceput

Sper sa nu se supere nimeni pt ce am de spus.Sunt site-uri destinate pt copii in care nu se permite punerea de link-uri cu poze cred ca aceeasi chestie ar fi trebuit sa se intample si cu desprecopii ca sa nu mai existe critici la adresa altor mamici si sa se arunce cu "pietre",sa se "arate cu degetul" spre mamica X si Y,si nu mai stiu ce vorbe.
Albumul din stanga este foarte bun si ar fi ok daca s-ar accesa mai usor si pana sa fie pus in vazul tuturor sa fie controlat.Atunci nu ar mai fi existat aceasta problema cu:"cata inconstienta" sau "mi s-a facut rau".
Imi pare bine ca am fost atentionata in privinta pozelor dar as fi putut sa fiu atentionata intr-un alt mod(pt ca atunci cand s-a facut referire la pozele mele care erau criticate am fost atentinata particular si chiar daca nu aveam PM activat,acum ca mi l-am activat pot sa primesc criticile si parerile voastre fara sa ma supar).
Dupa cum a-ti observat m-am sesizat cand mi s-a spus de poze si le-am trecut pe privat.
Si eu sunt de acord cu slipul le bebici pe plaja in primul rand pt igiena, pt ca pana una alta chiar daca am pus poze care nu au dat bine la ochi si am fost pusa intr-o postura proasta nu cred ca sunt o mama dezaxata.
Sunt impotriva internetului atunci cand este vorba de copil,stiu ca este micuta dar ma gandesc deja de acum.
Mai sunt impotriva desenelor care sunt date pe posturile de televiziune pt ca dupa cum observ in jurul meu copii sunt destul de violenti(au impresia ca sunt nu stiu ce luptatori de nave spatiale ,incearca sa imite si se ajunge unde se ajunge).
Sper ca nu am deranjat din nou pt ca mi-am expus parerea si de aceasta data.

Mergi la inceput

Iuliana, poti edita un mesaj deja scris. Pentru ca altfel chiar se creeaza confuzie. Deja sint 2 mesaje f.f. asemanatoare si e foarte greu de gasit corectura in text. Parerea mea, evident. Dar e mult mai simplu sa editezi mesajul deja postat. Eu fac asta frecvent din cauza erorilor de scriere, pe care le observ de abia cind postez.

Na, doar ce am scris si am si gresit. Asa ca editez, ce sa fac...

Mergi la inceput

Nu stiu sa fac asta Siminaf.Nu sunt foarte buna in calculatoare,il folosesc doar la nevoie si nici nu ma prea omor,sincer.Nu vreau sa inteleaga cineva ceva gresit.Deci al doilea msg este ok.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Este vorba despre functiuni care exista pe forum, nu-s legate de computerul tau. Vezi ca la mesajul tau, de abia postat, exista deasupra mai multe semne mici. Intre ele este unul care arata ca un creion pus in diagonala pe o hirtie. Apasa pe ala si te baga direct la editare. Editezi ce vrei si apoi dai "trimite modificarile" sau asa ceva. E simplu, se poate face foarte usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Eu anul trecut l-am tinut, spre rusinea mea, e Alex in funduletul gol (avea 9 luni). Acum, datorita voua, imi dau seama ca in primul rand din motice de igiena nu e bine sa stea fara slip.
MULTUMESC PENTRU UN SFAT SUPER BUN !!!

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

daca prin acest subiect am reusit sa convingem macar doua mamici eu cred ca e un inceput promitator.
felicitarile mele Iuliana si Deea!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

citind subiectul mi-am dat seama ca si eu aveam in albumul public de pe yahoo cateva poze "mai nud" ale copilului (nu se vede cuculetzul dar e gol copilul) si le-am pus pe privat....MULTUMESC FETELOR!

legat de internet deocamdata la noi e simplu...nu avem computer acasa si baiatul meu inca nu a stat in fatza computerului...nu stiu daca e de bine sau e rau dar eu zic ca mai are timp sa se "initieze" (are 3.7 ani)

la plaja sau chiar in curte la bunici in bazin (cand sunt eu in preajma) doar cu slip...nu stiu de ce instinctul mi-a zis ca asa ar fi mai bine

numai bine tuturor

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput