Copiii, plaja si internetul ... cum ii aparam?
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
blue eyes spune:
quote:
Initial creeata de desprecopii
Ca administrator de forum ... sunt socata de numarul de poze de bebici pe care un numar de mamici il trimit la adresa de email a noastra.
Sunt poze cu bebici care nu SE TRIMIT! Sunt socata sa vad poze cu bebici si bebeluse fara slip pe plaja ...of Doamne ... aveti grija foarte mare, internetul nu este plin de intentii bune!!!
Nu va expuneti copilul inutil! Ma trec fiorii cand ma gandesc la cate priviri vinovate va expuneti copilul inutil.
Mirela, in stanga e acum rubrica "Sa ne cunoastem". Nu mai stiu cati bebici goi, cu organele direct in prim plan, mi-au trecut prin fata ochilor...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
blue eyes - e de datoria mamicilor sa se destepte si sa stearga pozele in cauza. cert este ca avem inca multa munca de lamurire de facut ... si cu ajutorul vostru, al parintilor cu scaun la cap, vom reusi.
you know what i mean :))
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Gabbriela spune:
ce ar trebui sa facem noi cele convinse ca e un pericol sa iti expui copii goi pe net... sa le sc PM celor ce nu vad pericolul, sa le sugeram sa le scoata de pe albume...asta ar fi o fapta buna din partea noastra dar din pacate cui sugeram asa ceva? 90% din cazuri ne ia la misto si la doi lei... oare se merita sa imi pierd timpul sa o fac pe x si y sa inteleaga ca nu e bine sa isi expuna copilul gol pe net... si la final tot eu sa cad de fraiera si cu timpu pierdut si cu insulte la adresa mea.
quote:
Originally posted by desprecopii
blue eyes - e de datoria mamicilor sa se destepte si sa stearga pozele in cauza. cert este ca avem inca multa munca de lamurire de facut ... si cu ajutorul vostru, al parintilor cu scaun la cap, vom reusi.
you know what i mean :))
Sanatate si numai bine
![](floare.gif)
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
![](foto.gif)
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
gabbriela - in fond e problema lor - dar aici suntem o comunitate si ne ajutam si ne sfatuim.
daca raspunsul lor e - a la misto - nu au decat.
noi insa stim ca am incercat sa le dam un sfat bun.
in rest, depinde de fiecare parinte sa isi creasca odorul in functie de valorile morale la care adera.
blue eyes spune:
Eu continuu sa cred si sa sustin ca e o mare lipsa de respect fata de acei omuleti care nu pot spune: "Nu, mama, nu vreau sa ma arati gol pe net!" sau sa intrebe "Mama, da' pe tine te-ai pune goala pe net? Ca nu conteaza ca unui dezechilibrat ii curg balele uitandu-se la tine!"
Siminaf spune:
Mai, m-ati omorit cu pozele in stinga paginii, care apar la fiecare pagina!!! Eu, care ma uit la poze intr-o veselie (ca-mi plac mult, recunosc, dar fara intentii urite), acum staaaaau si ma tot uit la pozeeeee...... Nici ca mai apuc sa citesc ceva!
Gabbriela spune:
din cate stiu eu pozele trebuie aprobate de cineva sa ajunga pe albumele DC.. corect?
daca da, de ce inainte sa se dea aproparea nu se uita putin daca poza cu bb e ok sau nu si sa le respinga pe cele nud din start.
daca mama/tata alege un album ce nu e de pe DC si pune link asta e cu totul alta problema.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
ruxandra_sb spune:
1. copchiii mai greu se vor apropia de net si atunci sub o cat mai stricta supraveghere
2. pozele le pun numai privat si nu din acelea in care apar complet goi
3. in schimb la mare stau goi, cum sta juma de plaja pe-aici in vama si cam 3/4 de familie - oricum mie personal mi se pare aiurea sa tii la plaja bb si copii de cativa anisori in costum de baie
4. la piscina numai cu slip
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
crinuta spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Eu continuu sa cred si sa sustin ca e o mare lipsa de respect fata de acei omuleti care nu pot spune: "Nu, mama, nu vreau sa ma arati gol pe net!" sau sa intrebe "Mama, da' pe tine te-ai pune goala pe net? Ca nu conteaza ca unui dezechilibrat ii curg balele uitandu-se la tine!"
Subscriu. Asta este principalul motiv pentru care nu mi-as lasa copilul gol pe plaja.
M-am intors recent de la mare, si parca am vazut mai multi copii in costum de baie. Procentajul celor total dezbracat a scazut fata de anul trecut, nu cu mult, dar parca am remarcat un progres.
Si anul acesta am vazut pe plaja fete de 5-6 ani fara chiloti. Sincer, nu-mi face nici o placere sa vad copii fara slip pe plaja, la nici o varsta.
Crinuta si
![](bonjovi.gif)
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm