sarutmina de intrebare, bine. dar sint bej cu alb si negru. maro e numai linga cutiile cu nisip cind nu face nimeni curat.
!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Si eu cred ca este obligatoriu costumul de baie, indiferent de varsta. cu adaptarile de rgoare, bineinteles.
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
SI eu sunt pentru costum de baie chiar si la copii f mici. Au si ei dreptul la intimitate.
Eu prefer sa ii pun slip la al meu voinicel. Vad si aud astazi o gramada despre "dusi la minte" care le curg balele dupa copii. Prefer sa il protejez si sa nu il expun. In plus nu imi place sa stea cu funduletul gol acolo unde toti scuipa pe jos, stiti cum e pe plaja. Si in plus nu imi place tot nisipul ala sa intre peste tot.
Despre internet al meu e destul de mic inca dar va spun ce am vazut lati prieteni ca fac. Nu lasa nici un calculator sau TV in camera copilului. Calculatorul sta in bucatarie unde mama e cel mai mult sau in sufragerie unde de obicei poti sa il vezi in permaneta la ce se uita si ce face. Sau sunt altii prin preajma si vad la ce se uita. In felul asta nu risca ca noaptea copilul sa stea pe net sau sa se uite la filme XX.