Aveti vreo idee de regimul ALOE-VERA ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Wow, Aileene, bravo! Deci se poate si fara gel
Eu ww-uiesc dupa ureke, ca nu mai am chef de socotit puncte. Sunt rezultate. Basca, fac taebo, care mi se pare supereficient.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Carmi draga , da se poate slabi cu mancare sanatoasa !
Bravo tie , si dupa ureche , vad ca treaba merge de minune la tine , ma bucur ! Da-i inainte cu tae-bo daca s-a adeverit a fi eficient la tine

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jayx spune:

Fetelor si noi consumam Berry Nectar ( eu si fiica ) n-am avut probleme iarna cu racelile ne simtim bine sunt multumita de produse .
Vi se pare scump 60 de ron cat e ca distribuitor un bidon de un litru ? Mie nu ...pt ca numai pe un fier Haussman dai o cam 10 ron pe nurofen cam 7 si adunate pe luna ajungi la o suma apropiata sau mai mult si nu esti sigur ca ai efectul scontat + ca mai mergi si la doc care iti nu sunt fonduri ... sa nu mai zic de vitamine , calciu etc . Gelul se pare ca o sa mai scada din pret pt ca scade si euroiul
in 30 de cand e firma tot 16.07 e gelu fara tva . Ce ziceti ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jayx
Fetelor si noi consumam Berry Nectar ( eu si fiica ) n-am avut probleme iarna cu racelile ne simtim bine sunt multumita de produse .
Vi se pare scump 60 de ron cat e ca distribuitor un bidon de un litru ? Mie nu ...pt ca numai pe un fier Haussman dai o cam 10 ron pe nurofen cam 7 si adunate pe luna ajungi la o suma apropiata sau mai mult si nu esti sigur ca ai efectul scontat + ca mai mergi si la doc care iti nu sunt fonduri ... sa nu mai zic de vitamine , calciu etc . Gelul se pare ca o sa mai scada din pret pt ca scade si euroiul
jayx

Jayx inafara de feritul de raceala (avand in vedere iarna blanda pe care am avut-o ...) , alt rezultat in privinta kg n-ai observat ? Cum merge treaba in sensul asta ? Pozitiv ?
Revino cu detalii

amintiri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aileene

quote:
Originally posted by jayx
jayx

Jayx inafara de feritul de raceala (avand in vedere iarna blanda pe care am avut-o ...) , alt rezultat in privinta kg n-ai observat ? Cum merge treaba in sensul asta ? Pozitiv ?
Revino cu detalii

...sau poate ca tu iei ptr alta cauza ?

amintiri

amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns artefactul spune:

Cautand pe internet informatii despre aloe vera am dat peste site-ul http://www.flpaloevera.ro/aloevera.php.Am mai folosit si eu gelul de aloe pentru ca eu am o mare incredere in planta aceasta.Dar fiind medic ma cam doare inima sa o mai recomand la cineva cel putin in forma stabilizata de celebra firma FLP.Mi-am dat seama ca la mijloc este o conspiratie la nivel mondial,firma are o imagine impecabila, in spatele unei plante renumite, dar de fapt in spatele acestei fatade stau interesele meschine, banii, castigul de pe urma oamenilor creduli, prost informati, inocenti. Sunt foarte dezamagit despre aceasta descoperire.

M-am intristat de cand am descoperit ca si aloe vera gel are E-uri si inca unele foarte daunatoare organismului care sunt interzise in multe tari.
Daca studiati compozitia gelului veti vedea ca are:
E420 (sorbitol si sirop de sorbitol) este un indulcitor artificial si umectant care se obtine din glucoza sau prin sinteza; se foloseste in dulciuri, fructe uscate, hrana saraca in calorii, siropuri farmaceutice si este printre primii sapte conservanti utilizati la produsele cosmetice; nu este permis in hrana pentru sugari si copii mici deoarece poate provoca tulburari gastrice. Este permis in Romania .
E211 (benzoatul de sodiu) este folosit ca antiseptic, conservant alimentar si pentru a masca gustul unor alimente de calitate slaba; bauturile racoritoare cu aroma de citrice contin o cantitate mare de benzoat de sodiu (pana la 25 mg/250 ml); se mai adauga in lapte si produse din carne, produse de brutarie si dulciuri, este de asemenea prezent in multe medicamente; se cunoaste ca provoaca urticarie si agraveaza astmul. Asociatia consumatorilor din Piata Comuna Europeana il considera cancerigen, insa este permis in Romania .
E210 (acidul benzoic) se adauga la bauturi alcoolice, produse de brutarie, branzeturi, condimente, dulciuri, medicamente. Poate provoca crize de astm, in special la persoane dependente de medicatie, si poate reactiona, provocand hiperaciditate la copii. In urma testarii pe animale de laborator, a fost asociat si cu cancerul.

E330 - acid citric (sarea de lamaie), produce afectiuni ale cavitatii bucale si are actiune cancerigena puternica. Se gaseste in aproape toate sucurile din comert.Se g#259;se#351;te în Schweppes, mu#351;tar (sub form#259; de arome), ciuperci conservate;

Afirmatia cum ca gelul de aloe vera stabilizat nu contine conservanti este o minciuna! si inainte de a consuma astfel de produse trebuie sa pui in balanta efectele benefice ale plantei cu cele daunatoare a stabilizatorilor...Cancerul este o enigma a noii civilizatii...Aditivii alimentari daunatori ar putea fi o explicatie la faptul ca strabunicul a trait 95 ani iar eu poate voi muri la 50 ani...bineinteles conservat ca o muratura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am banuit ca gelul ar contine conservanti, nu prea are cum sa reziste in forma sa naturala in recipientul de plastic.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puricoasa spune:

salutare .....si bun gasit fetelor.Gelul de la aloe vera l-am incercat si in 2 luni am slabit 8 kg....poti manca orice zilnic ,mai cu bun simt si 4-5 felii de paine /zi si slabesti fara prea mult efort.Eu sunt multumita si de alte produe de aloe vera ,ca de ex.un activator care m-a ajutat sa scap de okelari.A mai folosit viitoarea mea soacra produse pentru HTA[hipertensiune arteriala]si intr-o luna de la Tensiune 18.4 a ajuns la 16.2 deci pentru o luna de tratament zic ca a evoluat foarte bine mai ales ca o spun si din punct de vedere ca asistenta.Va doresc numai bine, sanatate si va recomand cu multa caldura toate produsele de la ALOE VERA.Eu sunt extrem de multumita de ele.

Mereu e loc de mai bine! :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

buna seara.

eu nu ma prea pricep la produsele astea cu aloe.Eu stiam ca aceasta planta se foloseste doar in cosmetica

Dar,am aflat ca exista aloe vera pentru gatit.E ca un ulei,un lichid pe care-l poti folosi adaugandu-l in orice mancare.

Ati auzit de asa ceva?

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Mergi la inceput