Aveti vreo idee de regimul ALOE-VERA ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Fanna intr-adevar asa este ! Miracole mai putine , ma gandeam si eu ca nu poate fi doar asa ceva ce inghiti dimineata si nu mai trebuie sa-ti faci ganduri ptr orice pofta de peste zi si sa-i dai drumul sa infuleci fara sa te gandesti ca te ingrasi , ar fi prea frumos !
Sa stii ca aici am auzit tot felul de idei , dar cand e vorba ca cineva sa-l incerce , ridica toti din umeri ! Si totusi exista persoane care dau bani multi pe acest produs !!!
M-am interesat din ce in ce mai aproape de acest gel , sunt chiar invitata la o reuniune miercuri seara , la o persoana care ar face acest regim (la care nu vad nici o schimbare , spune ca l-a inceput nu demult...) om vedea cum sta treaba ! Am sa gust totusi daca este vreo degustare , doar din curiozitate si am sa va spun cum e ! Sigur nu voi cumpara nimic ptr ca dupa cate vad eu , pretul este mai mult decat piperat !
In cazul meu sunt multumita de rezultatele regimuluik meu sanatos , mi-am schmbat total viziunea asupra alimentelor si nu-mi pare rau , dar daca as fi fost la inceput de drum , poate incercam si aloe-vera , cine stie ...
Vbartan felicitari ptr cele 10 kg , ce regim ai tinut ? Nu cumva WW ?

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by vbartan

Edit: eu nu am folosit nici un produs miraculos si totusi am slabit 10 kg in 2 luni prin schimbarea stilului alimentar si exercitii fizice.

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Intr-adevar asa se slabeste nu cu tablete sau solutii minune.
Daca iti schimbi stilul de viata si faci cat mai putine exceptii iti vei mentine si silueta pentru mult timp.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Asi ai mare dreptate , fiti atente(i) cu toate lichidele si medicamentele pe care le inghititi ptr ca aici in toiul discutiei este un medicament din extracte tiroidiene (sper sa ma fi exprimat eu bine) care a facut ravagii , sunt persoane mutilate (stomac) si chiar care au decedat in urma acestor leacuri ptr a slabi din pacate ! Cele mai sigure metode sunt acelea naturale , care vin din alimentele pe care trebuie sa le consumam zilnic si care trebuie neaparat sa faca parte din alimentatia noastra de zi cu zi !
Numai bine tuturor si merci ptr raspunsuri ! M-am lamurit ca "porcariile" astea n-au ajuns inca in consumatia voastra

amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

quote:
Originally posted by aileene

[blue]
M-am interesat din ce in ce mai aproape de acest gel , sunt chiar invitata la o reuniune miercuri seara , la o persoana care ar face acest regim (la care nu vad nici o schimbare , spune ca l-a inceput nu demult...) om vedea cum sta treaba ! Am sa gust totusi daca este vreo degustare , doar din curiozitate si am sa va spun cum e ! Sigur nu voi cumpara nimic ptr ca dupa cate vad eu , pretul este mai mult decat piperat !]
amintiri

aici te pot contrazice...cunosc persoane care chiar au slabit cu ajutorul produselor pe baza de aloe, e drept ca si-au schimbat si stilul de viata....ceea ce am aflat eu e ca aceste produse fac intai o detoxifiere,o curatenie in organism(ceea ce consider ca e minunat) iar mai apoi o reglare a metabolismului..omul e si el o masinarie care trebuie intretinuta asa ca ca o revizie capitala consider ca e binevenita.
Cu aceiasi problema ma confrunt si eu ...plusul kg...deocamdata am inceput sa renunt la paine,fainoase,dulciuri,sucuri,prajeli.
Am tinut un regim cu 2 saptamani carne,3 zile lacate iar 3 carne etc....rezultatul se vede,am slabit 8 kg in 5 saptamani...mai am de dat jos dar vad ca merge...cam acelasi rezultat l-am vazut si la o amica de-a mea care a luat produse FLP ,deci se poate, dar nu minuni...trebuie umblat si la stilul de viata
Oricum eu va urez bafta multa si puteti incerca aceste produse...ajuta .

Mergi la inceput

Fanna , o fi nu spun contrariul ! Eu doar vroiam sa stiu daca cineva face acest regim si daca functioneaza ! Vad ca dupa spusele tale , ar functiona si cu atat mai bine , ma bucur ! O detoxifiere e binevenita oricand de oricine ar avea nevoie , dar ca sa-l folosesti pe termen nelimitat ma gandesc ca nu prea ar fi recomandat... ! Stiu eu ?!
Iar in ce priveste regimul tau , bravo ptr rezultatul tau , dar cu tot respectul , iti spun ca nu faci bine sa tai feculentii din farfuria ta , cu dulcele si cu sucurile sunt de acord iar cu prajelile si mai mult de-atat ptr ca-s nocive fierei si ficatului...infine ! Oricum eu cred ca m-as scarbi sa mananc numai carne timp de 2-3 saptamani . Oricum mult succes in continuare

amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pai sa nu crezi ca nu a fost greu....dupa 3 zile am visat ca mananc paine, dupa 10 zile imi era greata de carne, noroc ca e vara si am mancat mai mult legume,fructe,cas.
Acum e mult mai bine manac 2 zile fructe si legume,1 zi lactate,3 carne slaba(eu prefer gratar...fiarta nu-mi place)
hai ca v-am plictisit cu mancarea mea...
va doresc succes in tot ceea ce intreprindeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzzoop spune:

Eu am avut acest gel Aloe vera...
am dat 4 milioane pe tot tratamentul, ca sa slabesc doar 4kg..pe care le-am pus inapoi
DDieta spunea ca in primele doua zile nu am voie sa mananc nimic..deci nimic..doar un shake special tot de la ei, pastile si gel (gelul il uram..are un gust oribil)
si apoi aveam regim special, fara grasimi, paste fainoase..alea alea
da rezultate, dar nu e excelent
se elimina in mare parte apa, iar dupa tratament le pui inapoi (kg)

Mergi la inceput

Tzzoop cat timp ai tinut acest regim ? Cat timp ai reusit sa te "mentii" fara sa iei inapoi kg pierdute ?
Din cate inteleg nu se merita , hm ?
Pacat de banii pierduti ...

amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Aileene, lasa gelu´si continua cu WW, sau ti s-a luat? Cat ai slabit? Ma innebunise si pe mine fostul proprietar cu gelul Aloe, care face minuni, etc...da trebuia sa tii si un regim strict, iar gelul mi s-a parut oribil la gust.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Carmi , te si ma bucur sa te revad ! Uite si eu tot cu kg ma , nu-s niciodata multumita ! Ar trebui sa fiu pe deplin , dar.... ! Sunt tare curioasa si fug dupa raspunsuri referitiare la acest "gel miracol" , care pare-se cum spui tu ca nu e bun , deci nu e alceva decat "apa de ploaie" si n-ar face mare lucru ! Cu toate ca asa cum spuneam mai sus , am fost invitata miercuri la o reuniune acasa la cineva care este reprezentanta acestui produs , (inca nu se cunoaste prea bine , sau mai bine zis , lumea n-are "curajul" necesar sa incerce pe propria piele un anume produs de care nu cunosc ce fel de rezultat ar da , si cum francezilor nu le place sa-si bage nasul acolo unde nu cunosc...va mai trece timp destul ca sa se gaseasca mai multi curajosi ca sa "atace" acest regim...miraculos de-a pierde 1 g. in cine stie cat timp si cum va suporta organismul fiecaruia)...
Am ajuns la concluzia ca cel mai bun regim este mancatul sanatos !
Draga Carmi , eu nu mai merg la reuniunile Weight Watcher ptr ca cunosc "metoda" amanuntit , iar cei 10€ de sedinta , ii bag mai bine altundeva ! Din februarie am pierdut 18 kg , e totusi ceva , imi dau seama ! Dar inca nu e rezultatul dorit , de aceea cautam ceva care sa ma ajute catusi de putin mai mult , ptr ca 1 kg /sapt. nu mi se pare "destul" ! Am mai mult de dat jos si inca de la inceput mi-am spus ca imi voi acorda un timp destul de luuuuuug , ptr ca multi ma intreaba cat mai tin regimul , la care le raspund ca nu mi-am dat un "timp anume"....dar se vede f bine ce-am lasat in urma si ma multumesc oricum !
Dar tu Carmi , te mai tii de WW sau doar din cand in cand ?
Scuze daca am fost lunga fetelor !
Numai bine tuturor si un we pe masura asteptarilor !
Sa nu uit Merci ptr raspunsurile voastre alllll !
EDIT ptr ca am uitat sa va spun ca am cumparat totusi un gel la aceasta reuniune , dar e ptr , n-am avut curajul sa iau cev aptr ptr ca din "degustare" am inteles ca e de toata ... scuze .......

amintiri

Mergi la inceput