Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
marybell spune:
buna fetelor
pupam
fetele care ne-au facut urari si noua de "La multi ani" (alinuk, aelita, marinar, dana, lily, laura) va multumim mult de tot ![]()
abia acum am terminat de strans prin casa dupa copiii astia
care au fost la petrecerea lui Edy, si am intrat, mai mult ca sa va spun ca Erik a inceput sa spuna TA-TA si ia priviti aici
www.youtube.com/watch?v=lHF6-S57Sbs" target="_blank"> DOVADA
sa vedeti cum s-a intamplat: s-au strans prietenii lui Edy in jur de ora 14.00 si bineinteles, ca imediat ce au intrat in casa, atractia nr. 1 a fost Erik
au inceput sa il ia in brate unul cate unul, in special fetitzele
si dupa cateva minute i-am zis lui Alex (sotul) sa mergem sa-l luam pe bebe ca sa ii lasam pe astia mai mari sa se distreze. cand ne-am apropiat de ei, Alex s-a intins sa-l ia in brate de la o fetitza, si Erik a spus clar TA-TA privindu-l in ochi si zambind
dupa faza asta am inceput sa il punem sa repete, (fiindca nu ne venea sa credem) si l-am filmat, asa...ca amintire.
va pup
dulce pe toate si vorbim maine.
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
adinush spune:
Marybell e absolut bestial bebitza cum vorbeste el.De-abia astept sa o aud si pe fii-mea asa(desi eu as prefera cu ma-ma tinand cont ca pe tat-su nu l-a mai vazut de nush cand
)
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
RB spune:
Multumim pentru urari, multumim Laura Ionescu. Sa stii ca nu ne-am gandit ca ar putea sa fie de la vaccin. Chiar dupa ce am facut vaccinul, cam dupa o saptamana au inceput problemele. Si noi am facut vaccinul de la stat. Totusi, desi am fost la o gramada de medici, nici unul nu ne-a intrebat de vaccinuri. Ma gandesc ca ar fi trebuit sa ne intrebe, mai ales ca este vorba despre un copil asa de mic. As vrea sa te intreb daca stii si cum a rezolvat prietena ta problema. Ne-ar fi de folos si o alta experienta asemanatoare.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
RB spune:
L-am vazut pe Erik, este un scump
. Si noi am avut un episod, pe 13 iunie, exact la fel, tot ta-ta-ta. Am fost asa de emotionati.........
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
mihacarm2002 spune:
Dana, multumesc de compliment, esti o draguta! Insa aparentele insala
. Ma avantajau pantalonii negri. Mai am de slabit 8 kg ca sa fiu ca inainte de sarcina cand nici atunci nu eram prea slaba. Oricum, m-ai facut sa ma simt tare bine 
Emma e tare comica cum doarme 

Si nu s-a sculat cu mainile si picioare amortite? Spun asta pt ca acum vreo 2 ani am adormit la fel si cand m-am trezit am picat in nas pt ca nu m-au mai tinut picioarele amotite. Am tras o sperietura...
Adinush, m-ai facut curioasa cum a ajuns poza ta acolo dar nu vreau sa imi bag nasul unde nu imi fierbe oala
Cati ani ai acolo? Intre 16-18?
Marybell, ce frumos si cu cata verva spune Erik tata. Cred ca lui tata ii iesise inima din piept! Asa ca am o veste buna pt tine: urmatorul bb va fi fetitza (sursa babisme si superstitii
) Am mai spus pe-aici ca am spus tata si imediat a venit sora-mea pe lume.
Cu intarziere
pt Edy!
Azi Eva s-a vazut cu Diana care e nu e doar frumoasa, dar si f. www.dropshots.com/day.php?userid=286740&cdate=20070623" target="_blank">prietenoasa. Vedeti cum a luat-o de mana pe fi-mea care se incrunta mama-mama? (seamana cu ta-su
) Si ca sa nu credeti ca glumesc, uitati-va ce incantata e in brate straine spre deosebire de Diana.
Cu ochii dupa hoteluri, am vazut si Meridianul unde a stat Eli.
Dana, de obicei dupa 15 aug. scad preturile pe litoral. Voi ati vrea sa mergeti in statiuni, nu?
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Liliana, si fi-mea e piscata de tantari pe obraji. A prins-o cand tragea un pui de somn pe-nserate.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
aelita spune:
catalina,tu iarasi faci cum vrei,si eu iarasi spun :nu se pune nici sare si nici un indulcitor in mancarea,scul,compotul bebeilor.
la mine in absolut toatelistele primite de laministerul sanatatii specifica asta.
bineinteles ca nu i se va intampla ceva lui Matei daca tu faci invers.doar ca eu nu as risca .
loleka sa-ti traiasca Dominic Andrei! si ai nostri,pe aici,au avut perioade cand nu au mancat,a mea pe la 3-4 luni la fel a facut,lua in greutate 500g intr-o luna.oricum niciodata nu a sarit de 800 g,cred,pe luna.Si copilul e foarte bine,super sanatoasa si voinica.Nu dispera,ia-o cu calm,stai cu bibe dupa el zi si noapte ,cand vrea,cand are chef.Nu mai schimba atatea feluri de lapte,ramai e unul cand vezi ca mananca ...
Eu chiar daca nu a mancat ,nu am schimbat,doar cand am luat unul pt voma,la inceput,apoi altul pt constipatie.dar la toatea mancat sau nu infunctie de ..cheful ei.schimbatul laptelui poate da uneori colici,diaree..
nu dispera!
marinar asa face a mea de cateva zile..dar nu stiu de ce..ca nici nu doarme bine,maraie,isi misca si capul depe stanga pe dreapta...sa fie burtica?
ghibu adina daca tii neaparat sa ii dai,iti spun fetele.de la 4 lunimai merge,dar la 2 luni nu.sucul tot diversificare e .desi nu pare.vitaminizat mai bine decat din lapte praf sau matern nu exista pana la 4 luni,ideal 6.
dupa medicii cu "INVATATURA " veche,se dau sucuri de la 2 luni,4 luni.dupa noile norme europene sa dau dupa 6 luni.Acum,tu stii dupa care vrei sa te ghidezi,noi doar informam.
messoo ca de obicei,ma chish pe mine de ras ,ai un stil extraordinar scris!
catalina uitasi biberonuuuuuuu! cat inseamna treijj de ron d-aia ca mise pare mult cat imi iese mie pa deshte.
marybeeeeeeeeeel,vaaaaaaaaaai cred ca e primul tata vazut-auzit la mamicile ian-feb.cred ca se topeste tati!!!!
abia astept si eeeeeeeeu!
vad ca si Amalia (RB) zice .
adinush esti tu acolo?
feteloor mi-ati adus aminte de tantari ! eu nu am aici nici afara.
sper sa gasesc o plasa speciala pt carut/patut.
o fi si pt mine??
S.
Catalina spune:
Neata
Lilisor, cu gandul la tine m-am trezit. Aseara am vrut sa zic una alta dar picam de oboseala si n-am apucat. Iata parerea mea, daca o vrei, nu zic ca detin vreun adevar esential, dar asta imi trece prin cap acum sau asa fi incercat eu.
In primul rand nu inteleg de ce se uita sotul tau asa cum zici. Eu zic ca mai constructiv este sa va adunati puterile sa incercati sa il puneti pe Adam pe un program, nu sa se uite la tine nu stiu cum. Pt ca tu te chinui cu copiii toata ziua si stii cum e ... nu el. In fine, pe mine ma iau nervii cand aud din astea. E usor sa vii cu critici fie ele si doar din priviri cand stai cu copiii cateva ore (sau poate sotul tau sta mai mult).
Sincer, eu as face tot efortul sa nu manance sub 3 ore, nu i-as mai da nici o leguma (macar pana la 6 luni) si cand as incepe cu legume sau fructe, as incepe organizat asa, incercand treptat sa ii introduc o masa cu un aliment timp de 3 zile, nu mereu altceva doar de incercare. Cereale merge seara pt noapte si atat, mai ales ca daca astepti mai mult cu sanul poate se aduna si mai mult lapte.
De ce nu faci abstractie de privirile sotului macar o saptamana si sa incerci sa impui un program, inclusiv seara sa il culci in patul lui cu tactica pe care o descriam ieri din carte? Aici stiu ca e mult mai greu nu atata pt sot cat pt Matei... dar poate daca suferiti nitel se mai regleaza lucrurile pe termen lung.
Dupa umila mea parere bebelusii doar plang, interpretarea o facem noi. Si de multe ori interpretam putin gresit (si eu am facut asta, mai ales ca am putina rabdare). Nu stiu, ma gandesc ca daca ar fi pe un program poate ar fi mai linistit pentru ca lucrurile ar fi mai predictibile ... habar n-am, vorbesc din carti, iti dai seama. Eu am avut noroc si nu imi arog nici un merit la faza asta ca Matei e ca la carte. Are de saptamani bune acelasi program, adoarme singur si se trezeste la aceeasi ora. Recunosc insa cateva chestii: ziua il si trezesc daca doarme prea mult si sare din program, il amagesc cu suzeta sau cu joaca atunci cand plange prea repede de foame si il las sa planga in patut atunci cand se alinta si vrea in brate sau alte alea. Dar ... el a fost cuminte fara meritul meu ... n-am ce sa zic.
Iti doresc numai succese pe planul asta, sa vedem ce au zis si fetele ca io m-am intins ca o pleashca.
Messo, SARU'MANA pentru ca mi-ai dat explicatiile alea. Dau o bere (mai am io de dat beri pe aici) cu prima ocazie.
Monu, eu zic ca nu merge diversificarea si pt ca e atat de cald. Cel putin Matei abia primeste lapte, il indop pur si simplu. D-apai legume. Lasa ca o sa vad si eu de luni ca vreau sa reincep legume. Dar voi incepe cu zeama de carne si unt in ele.
Marybell sa va traiasca vorbaciosu'. Stii ce se spune, ca daca zice tata prima oara, urmatorul este baiat. Ia vezi.
Adinush, fermecatoare poza. Si io zic ca Miha, 16,17?
Aelita, nu ziceam ca vreau sa pun indulcitor, doar intrebam ce si cum se face ca nu stiam. Ca in capul meu compotul se face dulce dar ma gandeam ca pt bebei poate nu e asa. De aia am intrebat.
Despre bibe, cam 10 euro inseamna 30 de ron. Oricum, m-am ofticat de numa dar asa imi trebe daca sunt cu creierii pe pereti.
Iar te-ai trezit fata in creierii diminetii?
Ziceti mai si mie o parere despre apa plata cu lamaie? O avea ceva daca ii pun nitica lamaie in apa?
Trebuie sa il fac cumva sa bea ...
Pupici
marinar spune:
neata
la multe lunishoare:
rahela bb de cleopiciu
arianna istucan de messa
mihnea bb de maryela
letitia bb de terbitza
la multi ani wannajo!!!
messa hai ca ai patit-o cu a/c-ul!
catalina lasa fata ca se mai intampla sa uiti una alta. bine ca ai luat copilu'
poate urina si-a shimbat culoarea de la morcov. petele portocalii sigur sunt de la pipi sau o fi iesit un rest de kk cu o bashinica? ee ca te-a luminat messa.
vaaaaaaaaai marybell am murit de erik ce clar spune tata. felicitaaaari!!!
mihacarm iti dai seama ca nu doarme asa toata nosptea, se mai foieste prin pat, se intoarce pe-o parte. acum e pasionata de tel mobil sau telecomanda. cum le vede cum intinde mana. asa ca mi-am ptropus sa o pun pe jos prin sufragerie ca sa o incurajez sa mearga, e si spatiu mult si nici nu mi-e frica sa nu cada. ii pun tele foane pe jos si...dai bataie.
aelita nu cred. se poate doar sa fi descoperit pozitia asta si pana se obisnuieste se mai frichine. emmi nu are nici un disconfort.
catalina pai cred ca e vba de cateva picaturi de lamaie in cel putin 100 ml apa ceea ce cred ca e ok, schimba doar putin gustul.
noi plecam la curte acum asa ca vb diseara. pupici.
gabriela_s spune:
neata fetelor ...
am intrat sa va salut,caci dupa cum stiti ,sunt in examene.maine am examene de la 7 dimineata si pana pe la ora 16:00...asa ca va fi un inceput de saptamana pe cinste
si vroiam si eu sa ma laud cu primele silabe legate de adriana,care la fel ca erik a spus "TA-TA"...din pacate nu am avut nimic la indemana ca sa o inregistez,desi pacat,pt ca faza a fost destul de haioasa:vazand ca tot gangure si parca parca sta sa lege ceva gen "mba-gha" am inceput sa o rog sa zica "ma-ma" ,chiar santajand-o ca nu o pup daca nu spune
si cand colo ea a legat un "ta-ta" clar si raspicat,tradatoarea!!!!!!!!!noroc ca era si el acasa si l-am chemat sa o auda,va dati seama ce mandru era,mai ales ca imi tot spunea inca de cand eram gravida ca fi-sa va spune prima data "ta-ta'.oricum,eu zic ca nu se pune pt ca acum inca nu constientizeaza defapt ceea ce iese pe gurita,acum doar imita,nu????ok,sunt invidioasa,ca vulpea care nu ajunge la struguri
,si sper ca atunci cand va fi constienta de importanta persoanelor din jur va spune "ma-ma" (ca doar eu mi-am stricat "jucaria" ca sa o nasc,nu???
glumesc!!!
poate ar trebui sa consemnam undeva intr-un document pe mailul comun toate ispravile astea ale picilor(eu am intr-o agenda o evidenta a adrianei):like...primul dintisor,prima cazatura in nas,cand au stat in fundulet,cand au ras in hohote prima oara,cand au spus primul cuvant,etc).sau exista deja?sorry daca nu stiam...
va pup si am fugit la invatat!!!
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//