Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cele 3 fire de par pe care le mai am pe cap au aceasi nuanta dinainte de vopsire ; nu-i nimic mai incercam data viitoare cu o nuanta mai deschisa

oare numai noi suntem fara dintii ?

adinush ce frumosi sunt

marina felicitari ptr dintisor abia astept sa avem si noi

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

daconst,nu,ca mi-e frica la casa .stau la etaju' doi

cum mai e ochisorul lui Lucas?

pe alte limbi nu mere siteul ala? ca-mi sta-n gat nitel nemtzeasca .

i-am vazut pe Ayleen si Matei in iubiri mari !
Foarte frumosi amandoi!
si pt ca tot am intrat,am vazut toate pozele cu Ayleen ca e dulcica foc!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc de raspunsuri.
Am sunat la dr si a zis sa merg sa-l vada.L-a vazut si cica nu e nimic grav.Cam radea de noi oarecum,ca e primul copil si sarim asa.
I-a dat niste picaturi homeopate si atat.Cica trece de la sine,daca in rest n-are nici un disconfort.

N-am citit decit raspunsurile pentru mine,dar revin mai tarziu.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete multumim de urari!

hihi bai ce haiosi sunt ayleen si matei: alb si negru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dana bine ca nu a fost nimic grav, copiii astia nici nu stii cand isi pot face rau saracutzii de ei.

cristiana multumim de urari

adinush, catalina sunt asa dragutzi impreuna, se potrivesc de minune impreuna fac "cuplul" ideal un fel de: yin si yang, soarele si luna, alb si negru...

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Gata revin si eu cu ce mai vroiam sa scriu.Vad ca progreseaza bebicii pe zi ce trece.Bravo lor!

Marina,felicitari pentru dintisor.Se pare ca n-a facut Emmi urat de la dinti.Al meu la primii doi a fost ok,dar acum e mai nasol cu durerile.

Adela,cu vopsitul eu n-am nicio treaba nici inainte,nici pe ciclu.Depinde de persoana,cred.
Cu statul in fundulet eu cred ca cu cit il pui mai mult sa stea in fund pe bb cu atat sta mai bine si mai repede.Cel putin asa a fost la noi.

Cristiana,felicitari lui Davidutu.E baiat mare!

Adinush,sa fie intr-un ceas bun incuscrirea!
tare bine se potrivesc.Ayleen e asa sugubeata,iar Matei are o privire matura de baiat inteligent!

Aelita,din pacate nu e pagina decit pe germana.Acum am descoperit ca poti plati o saptamana si sa stai doau de banii astia.Dar e valabil doar dupa 21aug.Ma gindesc sa stau o saptamana si cealalta sa o vand la jumate de pret(ar fi cam 200€-7 zile) sau sa-mi trimit neamurile o saptamana.Sa vedem,inca nu suntem hotarati cum sa facem.

Mary,da un buzz cind ai timp sa lasi mess-ul deschis sa trimit filmuletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aha! Madam cuscra Adinush mi-ai luat-o inainte (f bine ca io pana le pun ma apuca bacalaureatu' lu' Matei). Mai deci ... ca sa vedeti la ce se deda fimio .. da' nici cu Ayleena nu mi-e rusine.

Victorie azi cu legumele cu zeama de carne de pui si unt, nu prea mare victorie cu bautul. Cam 70 ml de compot de mere din care tocmai a vomitat vreo 20.
De nervi bag o bere.

Mai, am fost in seara asta in IOR. Cumplit de cald!!! Lacul scazuse si putzea ingrozitor. In loc de obisnuita racoare de langa lac, azi era o duhoare si o caldura cumplita. Oare ce o mai fi si maine ... Aveti grija, astia anunta cod portocaliu adica si mai rau.

Gata, incep ritualul de noapte, mai vorbim maine.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana, ti se pare inteligent, mie mi se pare cam miserupist. ... Sper sa nu fie ca ta'su, din ala dupa care alergau femeile, inclusiv io, si el le dadea cu flit (pana gaseste una care ii pune capac ... hahaha).

Dana, mi-a cazut fatza cu faza cu ochiul. Super beton ca nu e nimica.

Adica Marybell, sa mai ghicesc care e negru'? Acu sta pe burta pe jos in sufragerie si se uita la teve.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

quote:
Originally posted by Catalina
Adica Marybell, sa mai ghicesc care e negru'? Acu sta pe burta pe jos in sufragerie si se uita la teve.

Pupici

Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)

Cata sa stii ca nu am zis-o deloc cu rea intentie, pur si simplu am vrut sa evidentiez opus-urile care de altfel se stie ca se atrag.

Dana intru acum pe mess, asa ca daca esti in seara asta online...ok, daca nu maine

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Cata,eu il vad inteligent ca ma-sa.
da mai cu ochiul,am incremenit cind am vazut.Initial ma gindeam ca are o cojita de leguma,ceva si cind am vazut ca-i sange am pus mana pe telefon sa-l sun pe ta-su.Care e mai calm decit mine si a zis din start ca nu e asa mare bai daca nu plinge,dar sa mergem totusi la dr.

Bai cum faceti cu tv-ul?Ca si al meu incepe sa se cam uite,dar eu il inchid repede cind sta prea atent.Parca mi-e frica sa-l las sa nu se invete.

Mergi la inceput